3D Systems si v roce 2013 nezahrává. Navzdory tomu, že některé nové produkty mají nevýrazný výkon, dokázali dokázat, že arzenál „šlehačkových koláčů ve tváři“ je nejlepší strategií pro rozvoj humbuku a získání vaší pozornosti. Nějakým způsobem mezi propagací jejich nových produktů na CES 2013 se jim podařilo vydělat 'Ocenění Best of CES 2013 pro nově vznikající technologie”Při hostování hudebníci hrající na 3D tištěné nástroje na svém stánku, a přesto si našli čas na vydání platformy pro modeláře a vývojáře, aby vydělali na aplikacích soustředěných kolem 3D tisku.

"Cubify věří, že každý je kreativní a každý může tvořit - všichni potřebujeme zábavný a snadný způsob, jak začít."

Rozdělený mezi dvě platformy, nový návrhový systém 3D Print App společnosti Cubify je určen programátorům i modelářům bez zkušeností s programováním. Rozhraní Cubify API „je pro webové programátory, kteří píší vlastní webové aplikace, vytvářejí modely a programují“. Jakmile programátor aplikaci odešle, postup je podobný procesu odesílání aplikace Apple pro iOS: počkejte několik dní a zjistěte, zda je schválena. Neexistuje žádné maximální množství aplikací, které může vývojář odeslat, a Cubify se stará o odpovědnost za elektronický obchod, tisk a plnění.

2

1

Alternativně pro ty, kteří se vyhýbají trase programování, ale přesto se chtějí zapojit, platforma AppCreate umožňuje modelářům vytvořit webovou aplikaci Cubify pomocí online rozhraní Cubify AppCreate. Jakmile je rozhraní vytvořeno, je to stejně snadné, jako nahrát soubory 3D modelu a získat procento z platby za cloudový tištěný model Cubify (podobně jako Shapeways).

4

3

I když je platforma stále v plenkách, bude zajímavé sledovat, jak se bude vyvíjet, jak se rok 2013 stane obrovským rokem pro 3D tisk.

Chcete -li zjistit více, přejděte přímo k Cubify Web pro vývojáře.

Autor

Simon je brooklynský průmyslový designér a vedoucí redaktor společnosti EVD Media. Když si najde čas na design, zaměřuje se na pomoc začínajícím společnostem při vývoji značkových a designových řešení k realizaci jejich vize produktového designu. Kromě práce v Nike a různých dalších klientech je hlavním důvodem, proč se v EvD Media něco dělá. Jednou svedl holýma rukama káně aljašskou aligátora k zemi ... aby zachránil Joshe.