V úterý 6. února SpaceX loktem zasáhla historii do krční kosti pomocí zkušební spuštění of Falcon Heavy, nejsilnější raketa, která kdy byla vypuštěna. Při odhadovaných nákladech 90 milionů (Maximálně 150 milionů) a schopnost vytlačit 141,000 XNUMX liber nad naši atmosféru, vrací každému na mysl průzkum vesmíru.

A nepochybně to inspiruje nejednoho inženýra. Inženýři jako Lance Skelly, mechanický a strukturální kreslíř, který vede thingimajigs.com. Věděl, že kdokoli, kdo je dost cool na to, aby si udělal zálusk na Tesla Roadster vystřelený do vesmíru rychlostí přes 18,000 3 mph, by ocenil XNUMXD model kosmické lodi. Takže jednu vytvořil.

Lance modeloval Falcon Heavy v KeyCreatoru, a přestože je to jen hrubý odhad, je to skvělý výchozí bod pro vytvoření vlastního 3D modelu, vlastní modelové rakety nebo formy Falcon Heavy Jell-o, o které jste snili minulý týden.

Můžeš stáhněte si model Falcon Heavy na GrabCADu. BONUS! Nenechte si ujít ani jeho model Falcon 9. Podívejte se zde.)

Autor

Josh je zakladatel a redaktor společnosti SolidSmack.com, zakladatel společnosti Aimsift Inc. a spoluzakladatel společnosti EvD Media. Podílí se na strojírenství, designu, vizualizaci, technologii, která ji realizuje, a obsahu, který se kolem ní vyvíjí. Je certifikovaným profesionálem SolidWorks a vyniká v nešikovném pádu.