Obvykle, když s někým hovořím o zelenině, jde o výrobu záhonu o velikosti listové zeleniny, způsobů sešívání mrkve a lusku o hrachu nebo praktických míst pro dávkovače řepné šťávy. Ale musíte nejprve pěstovat svou zeleninu, než se pustíte do takových zajímavých snah.

Morgan Morey, historický klenotník z Isle of Wright, šel mimo svou obvyklou tvůrčí schopnost fantastických tvarovaných šperků a figurálního designu, aby vytvořil praktickou, ale rafinovanou akvaponickou instalaci na zeď. Nejlepší ze všeho je, že je MODULÁRNÍ a nabízí celou řadu funkcí.

Všechny plechovky lze snadno vyjmout, aby fungovaly jako jednotlivé hrnce. Systém bude snadno přizpůsobitelný pro jednotlivá nastavení rostlin, protože každý cín lze naplnit různými výsadbovými médii. Nejlepší ze všeho je, že jakmile voda projde systémem, stane se pro ryby zcela čistá a čerstvá. “

Zkoumal jsem nápady na vytvoření pultového aquaponického krmného systému a toto je jedna metoda, která je opravdu zajímavá. Jedná se o jednodílný tisk, který s přídavným připojením potrubí spojuje a směruje vodu přes libovolné množství sekcí zařízení. Mohou být použity samostatně nebo odděleně a pojmou standardní plechovku. Jen si pomyslete, že byste mohli každé ráno pěstovat celou zeď rozmarýnu, tymiánu nebo květin, abyste si je mohli vzít a vzít si s sebou své milé spolupracovníky.modulární aquaponický stěnový systém

Nemůžu se dočkat, až to vytisknu, upravím, upravím a uvidím, jak to funguje na desce. Jedna věc, kterou si myslím, že bude potřebovat, je nástavec, nástěnný nebo tankový nástavec a horní nástavec v závislosti na výšce a hmotnosti-plná 12 stopová špenátová váha bude trochu vážit ... Možná budu potřebovat více akvárií.

Můžeš stáhnout model v MyMiniFactory. (Bonus! Podívejte se na další Morganovu práci. Má spoustu soch Overwatch a opravdu skvělé kousky šperků. Podívejte se na ně zde!)

Máte model, který podle vás každý potřebuje? Sdílejte s námi odkaz a podrobnosti zde!

Autor

Josh je zakladatel a redaktor společnosti SolidSmack.com, zakladatel společnosti Aimsift Inc. a spoluzakladatel společnosti EvD Media. Podílí se na strojírenství, designu, vizualizaci, technologii, která ji realizuje, a obsahu, který se kolem ní vyvíjí. Je certifikovaným profesionálem SolidWorks a vyniká v nešikovném pádu.