Zveřejnění

ZVEŘEJNĚNÍ

Disco solidsmack je to, co vám chybí

SolidSmack se dostane kolem. Ty to víš. Zde je návod, jak se s tím vypořádáme a co potřebujeme zveřejnit, abyste věděli, o čem píšeme, pochází přímo z našich tlukoucích srdcí. Mimochodem, žádný z lidí nebo společností, se kterými spolupracujeme, nemá žádnou pravomoc nebo redakční pravomoc nad obsahem, který je na SolidSmacku. Chceme to jen dostat ven.

Průmyslové akce

SolidSmack se účastní průmyslových akcí pořádaných různými prodejci CAD průmyslu. Nejčastěji se to týká jejich placení za konferenční poplatky, hotely a příležitostně lety na akci. Pokud neplatí za lety, snažíme se je získat také komplimenty o jejich veselých psech. Jakýkoli příspěvek, články nebo pokrytí události je ponecháno výhradně na SolidSmack bez vstupu nebo úpravy od hostitele události nebo sponzorů.

Inzerenti

Všimnete si, že SolidSmack má reklamy, spoustu velkých. Tak financujeme tuto operaci a platíme za enormní příjem obilovin nutný k vydání tak úžasného obsahu. Pokud si nepřejete mít reklamy, kontaktujte nás a my vám ukážeme darovací pole, které přijímá mimořádně velké šeky. Ale stejně jako náš inzerent nebudete mít žádné slovo v obsahu, úvodníku nebo obrázcích, které pokrývají produkt nebo službu (nebo množství uvedeného obsahu o takovém produktu nebo službě). Jsme brutální, já vím.

Affiliates

Příležitostně budeme sdílet produkt nebo službu prostřednictvím partnerského odkazu. Toto je další zdroj příjmů a doufejme, že nás odvede od mnoha rušivých bannerových reklam. Naším záměrem je sdílet pouze produkty, které doplňují obsah v SolidSmacku, pomáhají vám s tím, co děláte, nebo obecně dělají život zábavnějším. Použití odkazů na pobočky nemá žádný vliv na to, zda nabízíme produkt nebo ne; výrobky jsou uváděny pouze proto, že splňují redakční standardy. V současné době máme partnerský vztah s několika obchody včetně: Amazon, Ebay a StackCommerce. Neváhejte kontaktujte nás pokud byste chtěli ověřit, zda máme partnerský vztah s konkrétní společností.

Software/Hardware

Občas nám bude poskytnut software nebo hardware k použití a kontrole. Někdy to nemusíme posílat zpět, někdy to rozdáme v soutěži, někdy to hodíme oknem (ne opravdu, ale jo, opravdu). Software, který dostáváme/kontrolujeme, je obvykle označen jako „není k dalšímu prodeji“ (NFS), což znamená, že ne, nemohu jej prodat vašemu strýci, aby vám ho mohl dát.

Zajímá vás něco? Klidně kontaktujte nás a zeptat se.