Podmínky

Efektivní: Květen 25, 2018

Vítejte na solidsmack.com (dále jen SolidSmack). SolidSmack a jeho přidružené weby vám poskytují své služby, znalosti, produkty a informace za následujících podmínek. Pokud navštívíte tento web nebo související stránky, přijímáte tyto podmínky. Přečtěte si je prosím pozorně.

SOUKROMÍ
Přečtěte si prosím naše Zásady ochrany osobních údajů, která také řídí vaši návštěvu našich webových stránek, abychom porozuměli našim postupům.

ELEKTRONICKÁ KOMUNIKACE
Když navštívíte SolidSmack nebo nám pošlete e -maily, komunikujete s námi elektronicky. Souhlasíte s přijímáním sdělení od nás elektronicky. Budeme s vámi komunikovat e -mailem nebo zveřejněním oznámení na tomto webu. Souhlasíte s tím, že všechny dohody, oznámení, zveřejnění a jiná sdělení, která vám poskytujeme elektronicky, splňují jakýkoli zákonný požadavek, aby taková sdělení byla písemná.

COPYRIGHT
Veškerý obsah obsažený na tomto webu, jako je text, grafika, loga, ikony tlačítek, obrázky, zvukové klipy, digitální stahování, kompilace dat a software, je majetkem společnosti SolidSmack nebo jejích dodavatelů obsahu a je chráněn mezinárodními zákony o autorských právech. Kompilace veškerého obsahu na tomto webu je výhradním vlastnictvím SolidSmack s autorským právem pro tuto sbírku společností SolidSmack a chráněna mezinárodními zákony o autorských právech.

ZNÁMKY
Ochranné známky a obchodní úprava SolidSmack nesmí být používány ve spojení s jakýmkoli produktem nebo službou, které nepatří společnosti SolidSmack, žádným způsobem, který by mohl způsobit zmatek mezi zákazníky, nebo jakýmkoli způsobem, který znevažuje nebo diskredituje SolidSmack. Všechny ostatní ochranné známky nevlastněné společností SolidSmack nebo jejími dceřinými společnostmi, které se objevují na tomto webu, jsou majetkem jejich příslušných vlastníků, kteří mohou, ale nemusí být přidruženi, připojeni nebo sponzorováni společností SolidSmack nebo jejími přidruženými stránkami.

PŘÍJEM LICENCE A STRÁNKY
SolidSmack vám uděluje omezenou licenci pro přístup a osobní použití tohoto webu a nikoli pro stahování (jiné než ukládání do mezipaměti stránky) nebo jeho úpravu, nebo jakoukoli jeho část, s výjimkou výslovného písemného souhlasu SolidSmack. Tato licence nezahrnuje žádný další prodej ani komerční použití tohoto webu nebo jeho obsahu: jakékoli shromažďování a používání jakýchkoli výpisů produktů, popisů nebo cen: jakékoli odvozené použití tohoto webu nebo jeho obsahu: jakékoli stahování nebo kopírování informací o účtu za účelem prospěch jiného obchodníka: nebo jakékoli použití nástrojů pro těžbu dat, robotů nebo podobných nástrojů pro sběr a extrakci dat. Tento web nebo jakákoli jeho část nesmí být reprodukována, duplikována, kopírována, prodávána, dále prodávána, navštěvována nebo jinak využívána pro jakékoli komerční účely bez výslovného písemného souhlasu SolidSmack. Bez výslovného písemného souhlasu nesmíte rámovat ani používat rámovací techniky k uzavření jakýchkoli ochranných známek, loga nebo jiných chráněných informací (včetně obrázků, textu, rozvržení stránky nebo formuláře) SolidSmack a našich spolupracovníků. Bez výslovného písemného souhlasu SolidSmack nesmíte používat žádné metaznačky ani jiný „skrytý text“ využívající název nebo ochranné známky SolidSmacks. Jakékoli neoprávněné použití ukončí oprávnění nebo licenci udělenou společností SolidSmack. Je vám poskytnuto omezené, odvolatelné a nevýhradní právo na vytvoření hypertextového odkazu na domovskou stránku SolidSmack, pokud tento odkaz nezobrazuje SolidSmack a související weby nebo jejich produkty nebo služby ve falešných, zavádějících, hanlivých, nebo jinak urážlivá záležitost. Bez výslovného písemného svolení nesmíte jako součást odkazu používat žádné logo SolidSmack ani jinou chráněnou grafiku nebo ochrannou známku.

VÁŠ ČLENSKÝ ÚČET
Pokud používáte tento web nebo související weby, můžete mít účet členství. Zodpovídáte za zachování důvěrnosti svého účtu a hesla a za omezení přístupu k vašemu počítači a souhlasíte s tím, že přijmete odpovědnost za všechny činnosti, ke kterým dochází pod vaším účtem nebo heslem. Pokud je vám méně než 18 let, můžete náš web používat pouze se zapojením rodiče nebo zákonného zástupce. SolidSmack a jeho spolupracovníci si vyhrazují právo odmítnout službu, ukončit účty, odebrat nebo upravit obsah nebo zrušit objednávky podle vlastního uvážení.

KOMENTÁŘE, E -maily A DALŠÍ OBSAH
Návštěvníci mohou přidávat komentáře a další obsah: a předkládat návrhy, nápady, komentáře, dotazy nebo jiné informace, pokud obsah není nezákonný, obscénní, výhružný, hanlivý, narušující soukromí, porušující práva duševního vlastnictví nebo jinak škodlivý třetím stranám nebo je nežádoucí a že neobsahuje softwarové viry, politické kampaně, komerční výzvy, řetězové dopisy, hromadné rozesílání ani žádnou formu „spamu“. Nesmíte používat falešnou e-mailovou adresu, vydávat se za jinou osobu nebo entitu nebo jinak uvádět v omyl, pokud jde o původ karty nebo jiného obsahu. SolidSmack si vyhrazuje právo (nikoli však povinnost) takový obsah odstranit nebo upravit, ale pravidelně nekontroluje zveřejněný obsah. Pokud zveřejňujete obsah nebo zasíláte materiály, a pokud neurčíme jinak, udělujete společnosti SolidSmack a jejím spolupracovníkům nevýhradní, bezplatná, věčná, neodvolatelná a plně sublicencovatelná práva používat, reprodukovat, upravovat, upravovat, publikovat , překládat, vytvářet odvozená díla, distribuovat a zobrazovat takový obsah po celém světě v jakémkoli médiu. SolidSmack a jeho spolupracovníci a sublicencovaní udělujete právo používat jméno, které zadáte v souvislosti s takovým obsahem, pokud se tak rozhodnou. Prohlašujete a zaručujete, že vlastníte nebo jinak ovládáte všechna práva k obsahu, který zveřejňujete: že obsah je přesný: že použití vámi dodaného obsahu neporušuje tyto zásady a nezpůsobí újmu žádné osobě nebo subjektu: a že odškodníte SolidSmack nebo jeho spolupracovníky za všechny nároky vyplývající z vámi dodaného obsahu. SolidSmack má právo, ale nikoli povinnost sledovat a upravovat nebo odstraňovat jakoukoli aktivitu nebo obsah. SolidSmack nepřebírá žádnou odpovědnost a nepřebírá žádnou odpovědnost za jakýkoli obsah zveřejněný vámi nebo jakoukoli třetí stranou.

RIZIKO ZTRÁTY
V případech, kdy jsou digitální položky nebo členství zakoupeny prostřednictvím SolidSmack nebo souvisejících webů, jsou tyto nákupy provedeny na základě potvrzení e -mailem. To v zásadě znamená, že riziko ztráty a titulu u těchto položek na vás přechází po odeslání e -mailu.

ODMÍTNUTÍ ZÁRUK A OMEZENÍ ODPOVĚDNOSTI TYTO STRÁNKY POSKYTUJE SOLIDSMACK NA ZÁKLADĚ „JAK JE“ A „JAK JE K DISPOZICI“. SOLIDSMACK NEPOSKYTUJE ŽÁDNÁ PROHLÁŠENÍ NEBO ZÁRUKY JAKÉHOKOLI DRUHU, VÝSLOVNÝCH NEBO IMPLIKOVANÝCH, PROVOZU TÉTO STRÁNKY NEBO INFORMACÍ, OBSAHU, MATERIÁLŮ NEBO PRODUKTŮ UVEDENÝCH NA TĚCHTO STRÁNKÁCH. VÝSLOVNĚ SOUHLASÍTE S TÍM, ŽE VAŠE POUŽÍVÁNÍ TĚCHTO STRÁNEK JE NA VAŠE VÝHRADNÍ RIZIKO. V PLNÉM ROZSAHU POVOLITELNÝM ZÁKONEM SOLIDSMACK ODMÍTÁ VŠECHNY ZÁRUKY, VÝSLOVNÉ NEBO IMPLIKOVANÉ, VČETNĚ, ALE NE OMEZENÝCH, IMPLIKOVANÝCH ZÁRUK PRODEJNOSTI A VHODNOSTI PRO ZVLÁŠTNÍ ÚČEL. SOLIDSMACK NEZARUČUJE, ŽE TYTO STRÁNKY, JEJICH SLUŽBY NEBO E-MAIL ODESLANÝ OD SOLIDSMACK JSOU BEZ VIRŮ NEBO JINÝCH ŠKODLIVÝCH KOMPONENTŮ. SOLIDSMACK NEBUDE ODPOVĚDNÝ ZA JAKÉKOLI ŠKODY JAKÉHOKOLI DRUHU Z POUŽITÍ TÉTO STRÁNKY, VČETNĚ, ALE NE OMEZENÉ NA PŘÍMÉ, NEPŘÍMÉ, NÁHODNÉ, PUNITIVNÍ A NÁSLEDNÉ ŠKODY. NĚKTERÉ STÁTNÍ ZÁKONY NEPOVOLUJÍ OMEZENÍ IMPLIKOVANÝCH ZÁRUK NEBO VYLOUČENÍ NEBO OMEZENÍ NĚKTERÝCH ŠKOD. POKUD SE NA VÁS TYTO ZÁKONY VZTAHUJÍ, NĚKTERÉ NEBO VŠECHNY VÝŠE UVEDENÉ Zřeknutí se odpovědnosti, VÝJIMKY NEBO OMEZENÍ SE NA VÁS NEMUSÍ VZTAHOVAT a MŮŽETE MÍT DALŠÍ PRÁVA.

APLIKOVANÉ PRÁVO
Návštěvou SolidSmack souhlasíte s tím, že tyto podmínky použití a jakýkoli spor jakéhokoli druhu, který by mohl nastat mezi vámi a SolidSmackem nebo jeho přidruženými stránkami, budou upravovat zákony Spojených států amerických bez ohledu na zásady kolizí zákonů.

SPORY
Jakýkoli spor týkající se jakékoli vaší návštěvy SolidSmacku, spotřebovaných informací nebo produktů zakoupených prostřednictvím SolidSmack bude předložen k důvěrné arbitráži v Texasu ve Spojených státech amerických, kromě případů, kdy jste jakýmkoli způsobem porušili nebo hrozí porušení Společnost SolidSmack, pokud jde o práva duševního vlastnictví, může společnost SolidSmack požadovat předběžné nebo jiné přiměřené nápravné opatření u kteréhokoli státního nebo federálního soudu ve státě Texas, Spojené státy americké, a souhlasíte s výhradní jurisdikcí a místem konání takových soudů. Arbitráž podle této dohody se bude řídit pravidly, která pak platí pro Americkou arbitrážní asociaci. Rozhodčí nález je závazný a může být zapsán jako rozsudek u kteréhokoli soudu příslušné jurisdikce. V plném rozsahu povoleném platnými právními předpisy nebude žádná arbitráž podle této smlouvy připojena k arbitráži zahrnující jakoukoli jinou stranu podléhající této dohodě, ať už prostřednictvím třídního arbitrážního řízení nebo jinak.

POLITIKY STRÁNEK, MODIFIKACE A NEDOSTATEK
Přečtěte si prosím naše další zásady, například zásady pro dopravu a vrácení, zveřejněné na tomto webu. Tyto zásady také upravují vaši návštěvu SolidSmack. Vyhrazujeme si právo kdykoli provést změny na našich stránkách, zásadách a těchto podmínkách použití. Pokud bude některá z těchto podmínek považována za neplatnou, neplatnou nebo z jakéhokoli důvodu nevymahatelnou, bude tato podmínka považována za oddělitelnou a nebude mít vliv na platnost a vymahatelnost jakékoli zbývající podmínky.

OTÁZKY
Otázky týkající se našich smluvních podmínek, zásad ochrany osobních údajů nebo jiného materiálu souvisejícího se zásadami lze adresovat našim pracovníkům podpory kliknutím na "Kontaktujte nás" napište nám na: info@www.solidsmack.com