Lige efter Sandkasse var planlagt til at lancere deres egen creator creator app 1. februar, Autodesk har spiret endnu et tentakel fra sin 123D app portefølje og introduceret Autodesk 123D-skabning. Ja, du kan modellere din egen skabning i ubehag ved en kontorstol under et møde, men gæt hvad? Du kan også sende det ud for at blive udskrevet.

Parat. Sæt. Print-a-Creature

IPad -appen giver dig grundlæggende værktøjer til at modellere et væsen som en Nudlet falange eller Blargraptor og ja, send dem til udskrivning via online printer service Sculpteo. Det var Clément Moreau, administrerende direktør for Sculpteo siger:

“Vi er i stand til at gøre den nyeste 3D -printteknologi tilgængelig for mennesker via denne kreative app ved blot at integrere en Sculpteo -knap, som gør det muligt for folk at omdanne deres 3D -design til virkelige objekter. 123D Creature -appen er et godt eksempel på, hvordan Sculpteo 3D -print Cloud Engine integreres i nye innovative apps og software. ”

123DCreatures-3DPrintingafSculpteo2

Appen er tilgængelig fra iTunes for $ 1.99 (særlig lanceringspris, der stadig foregår i skrivende stund) og kræver iOS 6 eller nyere og fungerer som dette.

YouTube video

123D Creature på Youtube

Du kan også eksportere et net til selv at udskrive. Som Andrew fra Makerbot påpeger, at printeren i videoen er en Makerbot Replicator 2. En ting, du også vil bemærke, er, at efter upload af filerne til 123Dapp.com fællesskab, kan du eksportere dem til redigering i 123D Sculpt eller 123D Make.

Det er en ret smart lille app. Ikke alene vil folk blive mere fortrolige med billedhuggerværktøjerne, men også konceptet med at rigge en model til animation. Jeg ville ikke blive overrasket, hvis de tilføjede rigging sammen med simpel animation og .fbx -eksport i fremtiden. En stor tak til Simon for at have taget nedenstående skærmbilleder med sin smarte iPad, der understøtter iOS 6.

123d-skabning-01

123d-skabning-02

123d-skabning-03

123d-skabning-04

123d-skabning-05

123d-skabning-06

123d-skabning-07

123d-skabning-08

123d-skabning-09

Sculpteo 3D -udskrivningsbillede via modellering

Forfatter

Josh er grundlægger og redaktør på SolidSmack.com, grundlægger af Aimsift Inc. og medstifter af EvD Media. Han er involveret i teknik, design, visualisering, teknologien der får det til at ske, og indholdet udviklet omkring det. Han er en SolidWorks -certificeret professionel og udmærker sig ved at falde akavet.