Hvis videoen det Sandkasse har sammensat er en indikation på den glatte, flydende, karakteropbyggende fantastiske sjov du vil have, 1. februar kan ikke komme snart nok. På den dag lancerer de en app, der sætter blandingen på cirka 2008 Spore 3D Creature Creator og det webbaserede Min Robot Nation 3D -printet robot hærbygger. Fra at bruge dem begge må jeg sige ... Forældre, vær advaret, både du og dine børn vil bruge timer på at skabe 3D -væsener, karakterer, robotter og mere.

Sandboxr 3D -udskrivningsapp

Detaljer om den nye app er sparsomme, men ideen er enkel. Sandboxr er en webbaseret app til at oprette modeller, der kan udskrives i 3D. Illustrationen, du ser her, viser skabelsen af ​​en sød lille kriger -drengekarakter, men de muligheder, Sandboxr sandsynligvis tænker på, er uendelige, især for 'hvermand' -markedet, de sigter appen mod. Den Utah-baserede opstart udviklede deres egen software til at drive din karaktertilpasning, og du vil naturligvis kunne bruge den via berøringsaktiverede enheder. Her er et kig.

Velkommen til Sandboxr fra sandkasse on Vimeo.

Dette kommer på bagsiden af ​​3D -systemer, der leverer deres Cubify AppCreate og API der gør Cubify.com til en modelskabende, 3D-printende leveringsplatform for designere og udviklere. Noget hård konkurrence, men Sandboxr virker unik nok til at stå på egen hånd og give enhver anden modelbygningsapp et løb for pengene. Jeg er ikke i tvivl om, at 1) 3D-systemer (eller Autodesk eller Shapeways ... hvorfor har Shapeways ikke deres egen 3D-modelleringsapp endnu?) Vil erhverve disse fyre og 2) vi vil se mere model webbaseret modelbygning apps, der rammer internettet i år.

Du kan komme på invitationslisten på Sandboxr -websted.

sandboxr-3d-printing-app-01

sandboxr-3d-printing-app-02

sandboxr-3d-printing-app-03

sandboxr-3d-printing-app-04

sandboxr-3d-printing-app-05

sandboxr-3d-printing-app-06

Via GlobalNewswire

Forfatter

Josh er grundlægger og redaktør på SolidSmack.com, grundlægger af Aimsift Inc. og medstifter af EvD Media. Han er involveret i teknik, design, visualisering, teknologien der får det til at ske, og indholdet udviklet omkring det. Han er en SolidWorks -certificeret professionel og udmærker sig ved at falde akavet.