tips til solidworksSolidWorks er kendt for sin enestående 3D-designfunktionalitet, men hvad nu hvis du vil tage nogle af de fantastiske produkter, du har oprettet, og få dem udskrevet til et display, en brochure eller en skærmprintet t-shirt? Du kan få et billede i udskriftskvalitet direkte fra SolidWorks, og det er simpelt som at gemme en fil.

Tekniske ting
Typisk har en designafdeling for en trykkeri eller en skærmprinter brug for en fil, der er mindst 200 dpi (dots per inch), hvilket angiver billedopløsningen. jo højere dpi jo højere opløsning. Et vektor (ejendomsbaseret) billede foretrækkes normalt, men du får kun et raster (pixelbaseret) billede ud af SolidWorks, så dpi er vigtigt. Lad os nu komme i gang.

Opsætning af din model
Sig, at du vil få dit yndlingsflangeleje trykt på en t-shirt. For at få en rigtig god grafik ud af SolidWorks vil du have det så stort som muligt på din skærm. Konfigurer din yndlingsvisning, og tryk på F11 for at gå i fuld skærm. Tryk på F9 og F10, hvis din FeatureManager eller værktøjslinjer vises. Zoom din model ud så langt du kan, som billedet herunder.

flange-bearing-screenprint.jpg

Gem filen
Gå til Fil, Gem som ..., og vælg i Gem som type Adobe bærbart dokumentformat (*.pdf). Inden du gemmer det, skal du vælge Indstillinger nær nederste højre for at få vist Eksportindstillinger skærm. Sørg for, at du har valgt nedenstående. Hit OK , Gem.

solidworks-pdf-export-options.jpg

Send til printer
solidworks-flange-tshirt.jpgDet er dybest set det. Du får en 300 dpi grafik, som printeren eller designafdelingen kan arbejde med. Hvis du har et program som Adobe Photoshop, kan du åbne billedet og justere det lidt her og der, se hvordan det ser ud på forskellige baggrunde eller ændre farven.

Store printshops:
OnlinePrintHouse.com
PrintMojo.com
TheSignDude.com

Forfatter

Josh er grundlægger og redaktør på SolidSmack.com, grundlægger af Aimsift Inc. og medstifter af EvD Media. Han er involveret i teknik, design, visualisering, teknologien der får det til at ske, og indholdet udviklet omkring det. Han er en SolidWorks -certificeret professionel og udmærker sig ved at falde akavet.