Jeg håber, at I alle er klar til en sjov og oplysende oplevelse. Jeg ved, vi har skubbet dette iPhone modellering i SolidWorks klart rundt om bordet, men det er den model, som alle er og vil se på i en overskuelig fremtid.

Nelson Au var venlig nok til at dele sin model og hans proces med at få det absolut mest jævne overfladearbejde muligt på en iPhone -model inden for SolidWorks. Tro mig, du vil ikke gå glip af at downloade dette og gennemse funktionerne.

Ikke alene kom han tæt på perfektion på bagsiden, han modellerede ansigtet og alle de små knapper, som dine fingre elsker at rode med. Han slog derefter nogle gengivelser ud ved hjælp af PhotoView 360 Hypershot. Her er processen, modellen og hvordan den så ud, da han var færdig. Tak Nelson.

Hvordan det skete
Jeg bad Nelson om at give et lille indblik i, hvorfor han gik til modellering af iPhone. Det er ikke en simpel opgave, men takket være nogle fremragende vejledninger fra Mark Biasotti og nogle gode erfaringer, viste Nelson sig den smukkeste SolidWorks iPhone -model, jeg har set. Her er hvad han havde at sige.

Jeg så det Josh havde lagt sit bud på telefonen, og Mark Biasotti havde også vist, hvordan han ville gøre telefonen! Det fik mig også til at prøve det.

Først ville jeg se, om jeg kunne lave iPhones hjørner som en grænseoverflade. Jeg fandt hurtigt ud af, at det kan lade sig gøre, men jeg kunne ikke kontrollere det til min tilfredshed, og jeg fandt overfladen i den skarpe hjørne ende for at være lidt forvrænget.

Min proces til at bygge telefonen er meget den samme som hvordan Mark viste tidligere på denne blog. Men jeg valgte at bryde overfladerne på de samme steder, som de vises brudt på Apple PDF 2D -tegningerne, vi downloadede fra Apples udviklerside.

Download artiklen og trinoversigt [iPhone-Nelson-Au.pdf (217 kb)]

Download iPhone -modellen [iPhone2.SLDPRT.zip (4.94 MB)]

Enig? Nelson udførte et UTROLIGT stykke arbejde med at modellere iPhone i SolidWorks. Han viste også en genial gengivelse ved hjælp af Hypershot. Shhh! Hvis du kan lide disse, skal du bare vente, indtil du ser mulighederne komme ud i PhotoView 360 2010 ... (shhhh !! ved hjælp af Nelsons iPhone -model. Helt fantastisk.)

Forfatter

Josh er grundlægger og redaktør på SolidSmack.com, grundlægger af Aimsift Inc. og medstifter af EvD Media. Han er involveret i teknik, design, visualisering, teknologien der får det til at ske, og indholdet udviklet omkring det. Han er en SolidWorks -certificeret professionel og udmærker sig ved at falde akavet.