Hvis du skulle gå ind i mit hus, ville du putte din hage og sige: "Dette rum er en perfekt illustration af en fuldstændig mangel på moderne designæstetik." Og det er okay. Jeg vil stadig invitere dig ind og give dig to håndfulde krydret, kødfyldt chili.

Du ville så sige: "Du er nødt til at have den skandinaviske tegnestue Søren Rose til at lave en makeover på din undskyldning for et levende rum." Jeg ville give dig mere chili og sige: "Det er allerede dækket! Jeg har downloadet alle 3D-modellerne af deres utrolige, utrolige design og vil kigge på dem af og til, TUSIND TAK. Mere chili?”

Hvis du er i samme båd, kan du også downloade den danske håndværkers smukke møbeldesign til at beundre, gengive, bruge i dit eget værelsesdesign eller blot snurre rundt og forestille dig dem i dit eget hjem. 3D-modellerne i mange samlinger leveres fra den populære TriBeCa-kollektion til kirkestolen, skænken, Edgar-skamlen og mange, mange saftige lysarmaturer. Hver har en .3dm-, .3ds- og .dwg-fil, og der er endnu flere billeder på hjemmesiden tilgængelige af hvert stykke alene og i deres naturlige miljø af moderne klasse.

Du kan download filerne fra Søren Rose Studios hjemmeside!

Har du en model, som du tror alle har brug for? Del linket og detaljerne med os her!

soren-rose-studie-møbler-01

soren-rose-studio-tribeca-3d-models-01

soren-rose-studio-tribeca-3d-models-02

Forfatter

Josh er grundlægger og redaktør på SolidSmack.com, grundlægger af Aimsift Inc. og medstifter af EvD Media. Han er involveret i teknik, design, visualisering, teknologien der får det til at ske, og indholdet udviklet omkring det. Han er en SolidWorks -certificeret professionel og udmærker sig ved at falde akavet.