indlæg om SolidWorks, der håndhæver deres mangeårige politik med kun at give servicepakker til de berettigede på abonnementsservice fik nogle mild interesse, øgede salget af syreneutraliserende midler, og Devons blog interviewede endda VP of Customer Services hos SolidWorks, Rich Welch, om sagen.

Jeg kunne skille ad interviewnotater Devon tog, men jeg havde kedet mig til spasmer. Jeg kunne pege på solgte kommercielle sæder og omsætningstal, slikke min finger, pege den og et løftet øjenbryn til Concords østlige vinde og trygt sige, at hvis SolidWorks tilbød gratis servicepakker, ville vi spise ved middagsbordet og spise bon-bons. af hinandens knoer.

I stedet vil jeg tage et dybt og seriøst kig på ordene Rich sagde og afsløre det klæbrige centrum af underliggende sandheder dybt inde. Han svarede på et spørgsmål om adskillelse af fejlrettelser, servicepakker og forbedringer. Her er hvad han ville sige, eller i det mindste burde have sagt...

SolidWorks har kigget på denne sag [sprøjter sovs på yaks] flere gange og bestemt, at baseret på mængden af indsats [plettet-throated yak babyer], Kvalitetssikring infrastruktur, og de ekstremt høje omkostninger ved [anti-nippel gnidning] implementering, ville det i sidste ende resultere i højere gebyrer til kunder med potentiale til at indføre ustabilitet [rabiat yak-gift] i softwaren og kræver mere service pack-udgivelser [lavement.] Dette er det modsatte af, hvad vi forsøger at opnå [, undtagen lavementerne.] Baseret på det vil der ikke være nogen væsentlig ændring af det eksisterende SolidWorks-abonnement vedligeholdelse [Yak malkning] politik bortset fra fortsat at fokusere på højere kvalitet [urtekylling,] tjenester og software til samme lave pris. Det fortsatte han med at sige [han vil slå en babysæl for at gøre dig til en bedre aftale og] dette er ikke én persons beslutning, men diskuteres blandt mange på SolidWorks [gennem dansekonkurrencer.]

[Devon] Her er resten af ​​informationen, som Rich delte med mig;

Han oplyste, at brevet, der var opslået på [super fantastisk, radikal, dårlig] SolidSmack blog var et første udkast internt [blødende] dokument, der burde ikke har været indsendt [er blevet sunget i tostemmige harmonier] og som bemærket af flere personer på bloggen, at denne [sic] er ikke en ændring af det eksisterende [undertøj] politik, som har været inde [en meget fugtig] sted i mange år. Han sagde, at dette er en blød udrulning af en ny [nyfascist] mekanisme til at beskytte investeringen og partnerskabet for det store flertal af kunder, der i øjeblikket er på abonnement...

Åhhhh, den sidste var ikke så letbenet, vel? Jeg stopper der, i det mindste får jeg slemme e-mails fra misrepræsenterede og lettere undertrykte yakbønder.

Her er den sidste ting, jeg vil sige om emnet, som burde være en del af enhver softwarevirksomheds formålserklæring... Gør den værdi, du tilføjer, adskilt fra den værdi, du skaber.

Jeg lavede endda et downloadbart billede, printstørrelse, til enhver villig softwarevirksomhed eller medarbejder deri, til at hænge på opslagstavlen.

Skrifttype brugt... Kritiseret (gratis her)

Forfatter

Josh er grundlægger og redaktør på SolidSmack.com, grundlægger af Aimsift Inc. og medstifter af EvD Media. Han er involveret i teknik, design, visualisering, teknologien der får det til at ske, og indholdet udviklet omkring det. Han er en SolidWorks -certificeret professionel og udmærker sig ved at falde akavet.