Når først iværksættere med succes har oprettet ét e-handelssted at sælge varer på, flytter de ofte ind i et nyt område. Nogle gange vil dette betyde, at man sælger den samme klasse af varer under et nyere mærke designet til at tiltrække en anden slags kundekreds. Der igen kan det også skyldes, at webstedsejeren ønsker at tilbyde forskellige produktsortimenter, som ikke nødvendigvis passer godt til deres nuværende websted. Læs videre for at finde ud af, hvordan du kan gøre din næste e-handelsside endnu bedre end den sidste.

Brug værktøjer til opbygning af websteder

Hvis du sidste gang oprettede en hjemmeside til en netbutik, skulle du betale en grafisk designer samt en webdesigner for at komme med varerne. Så skal du tænke dig om igen. Takket være den automatiserede teknologi og afprøvet layout af en moderne e-handelswebstedbygger, behøver du stort set ingen design eller tekniske færdigheder for at få en hjemmeside op at køre på bare en time eller deromkring. Gør dit websted så komplekst eller så enkelt, som du vil, givet arten af ​​dine produkttilbud. Når du bruger de online værktøjer, der er tilgængelige i dag, til at komme med et nyt websted, vil du vide, at det vil begynde at fungere effektivt fra dag ét. Sådanne byggeprogrammer kan håndtere alt fra specialiserede produktsider til transaktioner, herunder returrefusioner samt betalinger, hvor det er relevant. 

Tredimensionelle elementer

3D er ikke kun til biografer og hjemmebiografer. Du kan skabe et buzz omkring dit websted ved også at inkorporere pop-out-elementer i det. Fordelen ved at tilføje augmented og virtual reality-elementer til dit websted er, at det hjælper folk med at træffe købsbeslutninger. Forestil dig, at du har et 3D-gengivet billede af et af dine produktdesigns. Med den i en AR- eller VR-tilstand kan potentielle kunder udforske den fra forsiden, bagsiden og siderne uden nogen indsats. Endnu bedre, nogle kan tilpasses 3D plug-ins til e-handel websteder tillader visualiseringer af objekter, som de vises i folks hjem.

Videoindhold

I dag vil en simpel produktbeskrivelse kun bringe dig så langt. Hvis du vil tiltrække flere kunder, har du brug for indhold, de faktisk sætter pris på, hvilket ofte betyder korte, hurtige og nærliggende videoer. Ikke alt dit videoindhold behøver dog at fokusere på individuelle produkter. Brug dem til at sammenligne produkter i en lignende klasse, så kunderne kan vælge, hvilket der passer bedst til deres behov. Et andet godt tip til en e-handelsside er at levere instruktionsvideoer. Dette er især nyttigt, hvis du sælger tekniske produkter, som kunderne måske ønsker vejledning om håndtering. Dette vil ikke kun gøre dit websted mere sandsynligt, at potentielle kunder har tillid til, men det bør også hjælpe med at øge din internetsynlighed. Google og de andre store søgemaskiner har en tendens til at rangere websteder med instruktionsvideoer og lignende indhold højere.

Resumé

I sidste ende bør du altid stræbe efter at forbedre din sidste e-handelsside og dine konkurrenters. Hvis ikke, vil nogen have et websted i dit nichemarked lige rundt om hjørnet, så gå ikke glip af brugerdefinerede, fordi du ikke er blevet et skridt foran. 

Forfatter