Oplysninger

OPLYSNINGER

Disco solidsmack smack er det, du mangler

SolidSmack kommer rundt. Du ved det. Sådan håndterer vi det og ting, vi skal afsløre, så du ved, hvad vi skriver om, kommer direkte fra vores bankende hjerter. I øvrigt har ingen af ​​de mennesker eller virksomheder, vi arbejder med, noget at sige eller redaktionel magt over det indhold, der foregår på SolidSmack. Vi vil bare have det derude.

Industri begivenheder

SolidSmack deltager i branchearrangementer, der hostes af forskellige CAD -brancheleverandører. Dette indebærer oftest, at de betaler for konferencegebyrer, hoteller og lejlighedsvis flyvninger til arrangementet. Hvis de ikke betaler for flyrejser, forsøger vi også at få dem med komplimenter om deres glade hunde. Ethvert indlæg, artikler eller dækning af begivenheden overlades udelukkende til SolidSmack uden input eller redigering fra begivenhedsværten eller sponsorerne.

Annoncører

Du vil bemærke, at SolidSmack har annoncer, mange store. Det er sådan vi finansierer denne operation og betaler for det enorme kornindtag, der kræves for at slukke så fantastisk indhold. Hvis du ikke vil have annoncer, skal du kontakte os, så viser vi dig donationsboksen, der accepterer ekstra store checks. Men ligesom vores annoncør har du ikke noget at sige til indholdet, redaktionen eller billederne, der dækker et produkt eller en tjeneste (eller mængden af ​​det nævnte indhold om et sådant produkt eller en sådan service). Vi er brutale, jeg ved det.

Affiliates

Vi vil lejlighedsvis dele et produkt eller en service via et tilknyttet link. Dette er en ekstra indtægtsstrøm og forhåbentlig en, der vil føre os væk fra en masse distraherende bannerannoncer. Vores hensigt er kun at dele produkter, der komplimenterer indholdet på SolidSmack, hjælper dig med det, du laver eller generelt gør livet sjovere. Brugen af ​​tilknyttede links har ingen betydning for, om vi har et produkt eller ej; kort fortalt fremhæves produkter kun, fordi de opfylder redaktionelle standarder. Vi har i øjeblikket et tilknyttet forhold til flere butikker, herunder: Amazon, Ebay og StackCommerce. Du er velkommen til kontakt os hvis du gerne vil kontrollere, om vi har et tilknyttet forhold til en bestemt virksomhed.

Software/hardware

Af og til får vi software eller hardware til brug og gennemgang. Nogle gange behøver vi ikke at sende det tilbage, nogle gange giver vi det væk i en konkurrence, nogle gange smider vi det gennem et vindue (ikke rigtig, men ja, virkelig). Den software, vi modtager/anmelder, er normalt mærket 'ikke til videresalg' (NFS), hvilket betyder, nej, jeg kan ikke sælge den til din onkel, så han kan give den til dig.

Gad vide om noget? Du er velkommen til kontakt os og spørg.