Handelsbetingelser

Effektiv: Maj 25, 2018

Velkommen til solidsmack.com (i det følgende benævnt SolidSmack). SolidSmack og dets tilhørende websteder leverer deres service, viden, produkter og oplysninger til dig på følgende betingelser. Hvis du besøger dette websted eller tilknyttede websteder, accepterer du disse betingelser. Læs dem omhyggeligt.

BESKYTTELSE
Se venligst vores Privatlivspolitik, som også regulerer dit besøg på vores websted, for at forstå vores praksis.

ELEKTRONISKE KOMMUNIKATIONER
Når du besøger SolidSmack eller sender e -mails til os, kommunikerer du elektronisk med os. Du accepterer at modtage kommunikation fra os elektronisk. Vi kommunikerer med dig via e -mail eller ved at sende meddelelser på dette websted. Du accepterer, at alle aftaler, meddelelser, videregivelser og anden kommunikation, som vi giver dig elektronisk, opfylder ethvert lovkrav om, at sådanne meddelelser skal være skriftlige.

COPYRIGHT
Alt indhold, der er inkluderet på dette websted, såsom tekst, grafik, logoer, knapikoner, billeder, lydklip, digitale downloads, datasamlinger og software, tilhører SolidSmack eller dets indholdsleverandører og er beskyttet af internationale love om ophavsret. Sammensætningen af ​​alt indhold på dette websted er SolidSmacks eksklusive ejendom, med ophavsretligt ophavsret til denne samling af SolidSmack, og beskyttet af internationale love om ophavsret.

VAREMÆRKER
SolidSmack -varemærker og handelsbeklædning må ikke bruges i forbindelse med et produkt eller en service, der ikke tilhører SolidSmack, på nogen måde, der sandsynligvis kan forårsage forvirring blandt kunderne, eller på en måde, der nedsætter eller diskrediterer SolidSmack. Alle andre varemærker, der ikke ejes af SolidSmack eller dets datterselskaber, der vises på dette websted, tilhører deres respektive ejere, som måske eller ikke er tilknyttet, forbundet til eller sponsoreret af SolidSmack eller dets tilknyttede websteder.

LICENS- OG WEBSITE TILGANG
SolidSmack giver dig en begrænset licens til at få adgang til og gøre personlig brug af dette websted og ikke til at downloade (andet end sidecaching) eller ændre det eller en del af det, undtagen med udtrykkeligt skriftligt samtykke fra SolidSmack. Denne licens omfatter ikke videresalg eller kommerciel brug af dette websted eller dets indhold: enhver indsamling og brug af produktfortegnelser, beskrivelser eller priser: enhver afledt brug af dette websted eller dets indhold: enhver downloading eller kopiering af kontooplysninger til fordel for en anden sælger: eller enhver brug af data mining, robotter eller lignende dataindsamlings- og ekstraktionsværktøjer. Dette websted eller en del af dette websted må ikke gengives, kopieres, kopieres, sælges, videresælges, besøges eller på anden måde udnyttes til kommercielle formål uden udtrykkeligt skriftligt samtykke fra SolidSmack. Du må ikke indramme eller anvende indramningsteknikker til at vedlægge et varemærke, logo eller andre proprietære oplysninger (herunder billeder, tekst, sidelayout eller form) fra SolidSmack og vores medarbejdere uden udtrykkeligt skriftligt samtykke. Du må ikke bruge nogen metatags eller anden "skjult tekst", der anvender SolidSmacks navn eller varemærker uden udtrykkeligt skriftligt samtykke fra SolidSmack. Enhver uautoriseret brug opsiger tilladelsen eller licensen fra SolidSmack. Du får en begrænset, tilbagekaldelig og ikke-eksklusiv ret til at oprette et hyperlink til SolidSmacks hjemmeside, så længe linket ikke viser SolidSmack og tilhørende websteder eller deres produkter eller tjenester i en falsk, vildledende, nedsættende, eller på anden måde stødende sag. Du må ikke bruge noget SolidSmack -logo eller anden proprietær grafik eller varemærke som en del af linket uden udtrykkelig skriftlig tilladelse.

DIN MEDLEMSKONTO
Hvis du bruger dette websted eller tilknyttede websteder, har du muligvis en medlemskonto. Du er ansvarlig for at bevare fortroligheden af ​​din konto og adgangskode og for at begrænse adgangen til din computer, og du accepterer at tage ansvar for alle aktiviteter, der finder sted under din konto eller adgangskode. Hvis du er under 18 år, må du kun bruge vores websted med inddragelse af en forælder eller værge. SolidSmack og dets medarbejdere forbeholder sig retten til at nægte service, afslutte konti, fjerne eller redigere indhold eller annullere ordrer efter eget skøn.

KOMMENTARER, E -MAILER OG ANDET INDHOLD
Besøgende kan sende kommentarer og andet indhold: og indsende forslag, ideer, kommentarer, spørgsmål eller andre oplysninger, så længe indholdet ikke er ulovligt, uanstændigt, truende, ærekrænkende, invasiv af privatlivets fred, krænkelse af intellektuelle ejendomsrettigheder eller på anden måde skadeligt til tredjemand eller stødende og ikke består af eller indeholder softwarevirus, politisk kampagne, kommerciel opfordring, kædebreve, massemail eller enhver form for "spam". Du må ikke bruge en falsk e-mail-adresse, efterligne nogen person eller enhed eller på anden måde vildlede hvad angår oprindelsen af ​​et kort eller andet indhold. SolidSmack forbeholder sig retten (men ikke forpligtelsen) til at fjerne eller redigere sådant indhold, men gennemgår ikke regelmæssigt indsendt indhold. Hvis du sender indhold eller sender materiale, og medmindre vi angiver andet, giver du SolidSmack og dets associerede virksomheder en ikke-eksklusiv, royaltyfri, evig, uigenkaldelig og fuldt underlicensieret ret til at bruge, reproducere, ændre, tilpasse, offentliggøre , oversætte, oprette afledte værker fra, distribuere og vise sådant indhold overalt i verden i ethvert medie. Du giver SolidSmack og dets associerede virksomheder og underlicenshavere ret til at bruge det navn, du sender i forbindelse med sådant indhold, hvis de vælger det. Du erklærer og garanterer, at du ejer eller på anden måde kontrollerer alle rettighederne til det indhold, du sender: at indholdet er korrekt: at brug af det indhold, du leverer, ikke overtræder denne politik og ikke vil forårsage skade på nogen person eller enhed: og at du skadesløsholder SolidSmack eller dets associerede virksomheder for alle krav, der skyldes indhold, du leverer. SolidSmack har ret, men ikke pligt til at overvåge og redigere eller fjerne enhver aktivitet eller indhold. SolidSmack tager intet ansvar og påtager sig intet ansvar for indhold, der er indsendt af dig eller tredjemand.

RISIKO AF TAB
I tilfælde, hvor digitale varer eller medlemskaber købes via SolidSmack eller tilhørende websteder, foretages disse køb i henhold til en e -mailbekræftelse. Dette betyder dybest set, at risikoen for tab og ejendomsret for sådanne varer overgår til dig, når vi sender e -mailen.

ANSVARSFRASKRIVELSE AF GARANTIER OG ANSVARSBEGRÆNSNING DETTE SITE LEVERES AF SOLIDSMACK PÅ EN "SOM DET ER" OG "SOM TILGÆNGELIG" GRUNDLAG. SOLIDSMACK FREMGIVER INGEN GENNEMFØRELSER ELLER GARANTIER AF NOGEN SORT, UDTRYKKELIG ELLER UNDERFORSTÅET, MED HENSYN TIL DETTE WEBBETJENING ELLER INFORMATIONEN, INDHOLD, MATERIALER ELLER PRODUKTER, DER ER INKLUDERET PÅ DETTE STED. DU ER UDTRYKKELIG ENIGT AT, AT DIN BRUG AF DETTE STED ER PÅ DIT ENESTE RISIKO. I FULLT omfang, der er tilladt efter gældende lov, fraskriver SOLIDSMACK sig ALLE GARANTIER, UDTRYKKELIGE ELLER UNDERFORSTÅEDE, INKLUDERENDE, MEN IKKE BEGRÆNSET TIL, FORPLIGTEDE GARANTIER FOR SALGSMÆSSIGHED OG EGNETHED FOR ET BESTEMT FORMÅL. SOLIDSMACK GARANTERER IKKE, AT DETTE WEBSTED, DETTE SERVERE ELLER E-MAIL SENDET FRA SOLIDSMACK ER FRIE VIRUS ELLER ANDRE SKADELIGE KOMPONENTER. SOLIDSMACK ER IKKE ANSVARLIG FOR SKADER PÅ NOGEN Slag, der stammer fra brugen af ​​dette websted, INKLUDERENDE, MEN IKKE BEGRÆNSET TIL DIREKTE, INDIREKTE, HÆNDELIGE, PUNITIVE OG FØLGESKADE. VISSE STATSLOVE TILLADER IKKE BEGRÆNSNINGER PÅ FORMÅLTE GARANTIER ELLER UDELUKKELSE ELLER BEGRÆNSNING AF VISSE SKADER. HVIS disse love gælder for dig, kan nogle eller alle ovenstående ansvarsfraskrivelser, undtagelser eller begrænsninger ikke gælde for dig, og du kan have yderligere rettigheder.

GÆLDENDE LOV
Ved at besøge SolidSmack accepterer du, at lovene i Amerikas Forenede Stater, uden hensyn til principper for lovkonflikter, vil regulere disse brugsbetingelser og enhver tvist af enhver art, der måtte opstå mellem dig og SolidSmack eller dets tilhørende websteder.

TVISTER
Enhver tvist, der på nogen måde vedrører dit besøg i SolidSmack, forbrugte oplysninger eller produkter købt gennem SolidSmack, skal forelægges fortrolig voldgift i Texas, USA, bortset fra det, i det omfang du på nogen måde har krænket eller truet med at krænke SolidSmack intellektuelle ejendomsrettigheder, SolidSmack kan søge påbud eller anden passende nødhjælp i enhver stat eller føderal domstol i staten Texas, USA, og du accepterer eksklusiv jurisdiktion og værneting i sådanne domstole. Voldgift i henhold til denne aftale skal udføres efter de regler, der derefter gælder for American Arbitration Association. Voldgiftsdommerens kendelse er bindende og kan indgives som dom i enhver kompetent domstol. I den udstrækning det er tilladt i henhold til gældende lovgivning, må ingen voldgift i henhold til denne aftale sluttes til en voldgift, der involverer en anden part, der er omfattet af denne aftale, hvad enten det er ved klassevoldgiftsbehandling eller på anden måde.

WEBBESTEMMELSESPOLITIK, ÆNDRING OG SIKKERHED
Gennemgå venligst vores andre politikker, f.eks. Vores forsendelses- og returpolitik, der er offentliggjort på dette websted. Disse politikker styrer også dit besøg på SolidSmack. Vi forbeholder os retten til når som helst at foretage ændringer af vores websted, politikker og disse betingelser for brug. Hvis en af ​​disse betingelser anses for ugyldig, ugyldig eller af en eller anden grund ikke kan håndhæves, anses denne betingelse for at kunne skilles og påvirker ikke gyldigheden og håndhævelsen af ​​eventuelle resterende betingelser.

SPØRGSMÅL
Spørgsmål vedrørende vores vilkår og betingelser, fortrolighedspolitik eller andet politikrelateret materiale kan rettes til vores supportpersonale ved at klikke på "Kontakt os" mail os på: info@www.solidsmack.com