Adam O'Hern van EvD Media houdt onze cadjunkie leden bezig met zijn nieuwste SolidWorks-tutorialreeks, gericht op het helemaal opnieuw ontwikkelen van een product met aandacht voor het werken in teams van ingenieurs, grafisch ontwerpers en natuurlijk industrieel ontwerpers. Wat is een betere manier om de eerste maand van het nieuwe jaar te beginnen dan met wat fris modellerend edu-tainment?

SolidWorks Afstandsbedieningen Serie

In deze serie werk je aan een fictief luidsprekersysteem met afstandsbediening. Het belangrijkste is dat we de nadruk leggen op manieren waarop u met meerdere mensen kunt werken, van de technische gegevens tot de grafische details, en alles opnemen in een definitief, maakbaar ontwerp.

11

21

31

41

51

61

71

81

Zorg ervoor dat je alle gratis video's bekijkt die we hebben op cadjunkie-en als je echt de aantrekkingskracht voelt, spring dan naar onze Premium lidmaatschapspagina.

Auteur

Simon is een industrieel ontwerper uit Brooklyn en Managing Editor van EVD Media. Wanneer hij de tijd vindt om te ontwerpen, ligt zijn focus op het helpen van startups bij het ontwikkelen van merk- en ontwerpoplossingen om hun productontwerpvisie te realiseren. Naast zijn werk bij Nike en diverse andere opdrachtgevers is hij de voornaamste reden dat er bij EvD Media iets gedaan wordt. Hij worstelde ooit met zijn blote handen een alligatorbuizerd uit Alaska tegen de grond... om Josh te redden.