Als ik met iemand over groenten praat, gaat het meestal over het maken van een kamergroot bed van bladgroenten, methoden voor het naaien van wortel- en erwten-oproeruitrusting of praktische locaties voor bietensapdispensers. Maar je moet eerst je groenten GROEIen voordat je zulke interessante inspanningen doet.

Morgan Morey, een ervaren juwelier van het Isle of Wright, ging verder dan zijn gebruikelijke creatieve bekwaamheid van fantastisch gebeeldhouwde sieraden en figuurontwerp om een ​​praktische, maar kunstzinnige aquaponics-muurinstallatie te creëren. Het beste van alles is dat het MODULAIR is en verschillende functies heeft.

De blikken zijn allemaal gemakkelijk te verwijderen om als individuele potten te werken. Het systeem kan eenvoudig worden aangepast aan individuele plantopstellingen, aangezien elk blik kan worden gevuld met verschillende plantmedia. Het beste van alles is dat het water dat eenmaal door het systeem is gepasseerd, volledig schoon en fris wordt voor de vissen.

Ik heb ideeën onderzocht om een ​​voersysteem voor aquaponics op het aanrecht te maken, en dit is een methode die echt interessant is. Het is een print uit één stuk die, met extra buisverbindingsstuk, water door een willekeurig aantal plantsecties verbindt en leidt. Ze kunnen afzonderlijk of afzonderlijk worden gebruikt en bevatten een standaard blikje. Bedenk eens, je zou een hele muur van rozemarijn, of tijm, of bloemen kunnen laten groeien om elke ochtend te plukken en je lieve collega's mee te nemen.modulair aquaponics wandsysteem

Ik kan niet wachten om dit uit te printen, aan te passen, aan te passen en te zien hoe het werkt op het aanrecht. Een ding dat ik denk dat het nodig zal hebben, is een basis-, muur- of tankbevestiging, en een bovenste bevestiging, afhankelijk van lengte en gewicht - een volledige muur van 12 meter spinazie zal een beetje wegen ... Ik heb misschien meer aquariums nodig.

Je kunt download het model bij MijnMiniFactory. (Bonus! Bekijk Morgan's andere werk. Hij heeft heel veel Overwatch-beeldhouwwerken en een paar ECHT coole sieraden. Bekijk ze hier),!)

Heb je een model waarvan je denkt dat iedereen het nodig heeft? Deel de link en details hier met ons!

Auteur

Josh is oprichter en redacteur bij SolidSmack.com, oprichter bij Aimsift Inc. en mede-oprichter van EvD Media. Hij is betrokken bij engineering, design, visualisatie, de technologie die het mogelijk maakt en de content die eromheen wordt ontwikkeld. Hij is een SolidWorks Certified Professional en blinkt uit in onhandig vallen.