Informatieverschaffing

DISCLOSURES

Disco solidsmack the smack is wat je mist

SolidSmack komt rond. Je weet het. Hier is hoe we daarmee omgaan en dingen die we moeten onthullen, zodat je weet waar we over schrijven rechtstreeks uit ons kloppend hart komt. Trouwens, geen van de mensen of bedrijven waarmee we werken, heeft enige zeggenschap of redactionele macht over de inhoud die op SolidSmack wordt geplaatst. Dat willen we gewoon naar buiten brengen.

Branche-evenementen

SolidSmack woont branche-evenementen bij die worden georganiseerd door verschillende leveranciers van de CAD-industrie. Dit houdt meestal in dat ze betalen voor conferentiekosten, hotels en soms vluchten naar het evenement. Als ze niet betalen voor vluchten, proberen we ze ook te krijgen met complimenten over hun kekke honden. Alle berichten, artikelen of berichtgeving over het evenement worden uitsluitend overgelaten aan SolidSmack zonder invoer of bewerking door de gastheer of sponsors van het evenement.

Adverteerders

Je zult merken dat SolidSmack advertenties heeft, veel grote. Dat is hoe we deze operatie financieren en betalen voor de enorme inname van granen die nodig is om zo'n geweldige inhoud naar buiten te brengen. Als je geen advertenties wilt hebben, neem dan contact met ons op en we laten je de donatiebox zien die extra grote cheques accepteert. Maar, net als onze adverteerder, heb je geen inspraak in de inhoud, redactie of afbeeldingen die betrekking hebben op een product of dienst (of de hoeveelheid van genoemde inhoud over een dergelijk product of dergelijke dienst). We zijn brutaal, ik weet het.

Affiliates

We zullen af ​​en toe een product of dienst delen via een affiliate link. Dit is een extra inkomstenstroom en hopelijk een die ons weg zal leiden van veel afleidende banneradvertenties. Het is onze bedoeling om alleen producten te delen die de inhoud op SolidSmack aanvullen, je helpen met wat je doet of het leven in het algemeen leuker maken. Het gebruik van gelieerde links heeft geen invloed op het feit of we een product aanbieden of niet; kortom, producten worden alleen uitgelicht omdat ze voldoen aan redactionele normen. We hebben momenteel een partnerrelatie met verschillende winkels, waaronder: Amazon, Ebay en StackCommerce. Voel je vrij om deze link als u wilt verifiëren of we een gelieerde relatie hebben met een specifiek bedrijf.

Software hardware

Af en toe krijgen we software of hardware om te gebruiken en te beoordelen. Soms hoeven we het niet terug te sturen, soms geven we het weg in een wedstrijd, soms gooien we het door een raam (niet echt, maar ja, echt). De software die we ontvangen/recenseren heeft meestal het label 'not for resale' (NFS), wat betekent, nee, ik kan het niet aan je oom verkopen, zodat hij het aan jou kan geven.

Vraag je je iets af? Voel je vrij om deze link en vraag.