Algemene Voorwaarden

Van kracht: 25 mei 2018

Welkom bij solidsmack.com (hierna SolidSmack genoemd). SolidSmack en de bijbehorende sites leveren hun service, kennis, producten en informatie aan u onder de volgende voorwaarden. Als u deze website of aanverwante sites bezoekt, accepteert u deze voorwaarden. Lees ze aandachtig door.

PRIVACY
Lees onze Privacy Beleid, die ook uw bezoek aan onze website regelt, om onze praktijken te begrijpen.

ELEKTRONISCHE COMMUNICATIE
Wanneer u SolidSmack bezoekt of ons e-mails stuurt, communiceert u elektronisch met ons. U stemt ermee in om berichten van ons elektronisch te ontvangen. We zullen met u communiceren via e-mail of door mededelingen op deze site te plaatsen. U stemt ermee in dat alle overeenkomsten, kennisgevingen, bekendmakingen en andere communicatie die wij u elektronisch verstrekken, voldoen aan alle wettelijke vereisten dat dergelijke communicatie schriftelijk moet zijn.

COPYRIGHT
Alle inhoud op deze site, zoals tekst, afbeeldingen, logo's, knoppictogrammen, afbeeldingen, audioclips, digitale downloads, gegevenscompilaties en software, is eigendom van SolidSmack of zijn inhoudleveranciers en wordt beschermd door internationale auteursrechtwetten. De compilatie van alle inhoud op deze site is het exclusieve eigendom van SolidSmack, met copyright auteurschap voor deze collectie door SolidSmack, en beschermd door internationale auteursrechtwetten.

HANDELSMERKEN
De handelsmerken en handelsstijl van SolidSmack mogen niet worden gebruikt in verband met producten of diensten die niet aan SolidSmack toebehoren, op een manier die verwarring kan veroorzaken bij klanten, of op een manier die SolidSmack in diskrediet brengt of in diskrediet brengt. Alle andere handelsmerken die geen eigendom zijn van SolidSmack of haar dochterondernemingen die op deze site verschijnen, zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaren, die al dan niet gelieerd zijn aan, verbonden zijn met of gesponsord worden door SolidSmack of de bijbehorende sites.

LICENTIE EN SITE-TOEGANG
SolidSmack verleent u een beperkte licentie om toegang te krijgen tot en persoonlijk gebruik te maken van deze site en deze site niet te downloaden (anders dan paginacaching) of deze, of enig deel ervan, te wijzigen, behalve met uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van SolidSmack. Deze licentie omvat geen wederverkoop of commercieel gebruik van deze site of de inhoud ervan: het verzamelen en gebruiken van productvermeldingen, beschrijvingen of prijzen: elk afgeleid gebruik van deze site of de inhoud ervan: het downloaden of kopiëren van accountinformatie voor de voordeel van een andere handelaar: of enig gebruik van datamining, robots of vergelijkbare tools voor het verzamelen en extraheren van gegevens. Deze site of enig deel van deze site mag niet worden gereproduceerd, gedupliceerd, gekopieerd, verkocht, doorverkocht, bezocht of anderszins geëxploiteerd voor commerciële doeleinden zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van SolidSmack. U mag geen framingtechnieken inlijsten of gebruiken om handelsmerken, logo's of andere eigendomsinformatie (inclusief afbeeldingen, tekst, paginalay-out of vorm) van SolidSmack en onze medewerkers in te sluiten zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming. U mag geen metatags of andere "verborgen tekst" gebruiken met de naam of handelsmerken van SolidSmacks zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van SolidSmack. Elk ongeoorloofd gebruik beëindigt de toestemming of licentie verleend door SolidSmack. U krijgt een beperkt, herroepbaar en niet-exclusief recht om een ​​hyperlink naar de startpagina van SolidSmack te maken, zolang de link SolidSmack en aanverwante sites, of hun producten of diensten niet vals, misleidend, denigrerend, of anderszins beledigende aangelegenheid. U mag geen SolidSmack-logo of andere bedrijfseigen afbeeldingen of handelsmerken gebruiken als onderdeel van de link zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.

UW LIDMAATSCHAPSACCOUNT
Als u deze site of gerelateerde sites gebruikt, heeft u mogelijk een lidmaatschapsaccount. U bent verantwoordelijk voor het handhaven van de vertrouwelijkheid van uw account en wachtwoord en voor het beperken van de toegang tot uw computer, en u stemt ermee in de verantwoordelijkheid te aanvaarden voor alle activiteiten die plaatsvinden onder uw account of wachtwoord. Als u jonger bent dan 18 jaar, mag u onze website alleen gebruiken met betrokkenheid van een ouder of voogd. SolidSmack en zijn medewerkers behouden zich het recht voor om naar eigen goeddunken service te weigeren, accounts te beëindigen, inhoud te verwijderen of te bewerken of bestellingen te annuleren.

OPMERKINGEN, E-MAILS EN ANDERE INHOUD
Bezoekers mogen opmerkingen en andere inhoud plaatsen: en suggesties, ideeën, opmerkingen, vragen of andere informatie indienen, zolang de inhoud niet illegaal, obsceen, bedreigend, lasterlijk, inbreuk op de privacy, inbreuk op intellectuele eigendomsrechten of anderszins schadelijk is aan derden of aanstootgevend en bevat geen softwarevirussen, politieke campagnes, commerciële verzoeken, kettingbrieven, massamailings of enige vorm van "spam". U mag geen vals e-mailadres gebruiken, zich voordoen als een persoon of entiteit, of anderszins misleiden met betrekking tot de oorsprong van een kaart of andere inhoud. SolidSmack behoudt zich het recht (maar niet de verplichting) voor om dergelijke inhoud te verwijderen of te bewerken, maar beoordeelt geplaatste inhoud niet regelmatig. Als u inhoud plaatst of materiaal indient, en tenzij we anders aangeven, verleent u SolidSmack en zijn partners een niet-exclusief, royaltyvrij, eeuwigdurend, onherroepelijk en volledig sublicentieerbaar recht om te gebruiken, reproduceren, wijzigen, aanpassen, publiceren , vertalen, afgeleide werken maken, verspreiden en weergeven van dergelijke inhoud over de hele wereld in alle media. U verleent SolidSmack en haar medewerkers en sublicentiehouders het recht om de naam die u indient in verband met dergelijke inhoud te gebruiken, als ze dat willen. U verklaart en garandeert dat u eigenaar bent van of anderszins controle heeft over alle rechten op de inhoud die u plaatst: dat de inhoud nauwkeurig is: dat het gebruik van de inhoud die u aanlevert niet in strijd is met dit beleid en geen schade zal berokkenen aan een persoon of entiteit: en dat u SolidSmack of haar medewerkers vrijwaart voor alle claims die voortvloeien uit door u aangeleverde content. SolidSmack heeft het recht maar niet de plicht om activiteiten of inhoud te controleren en te bewerken of te verwijderen. SolidSmack neemt geen verantwoordelijkheid en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor inhoud die door u of een derde partij is geplaatst.

RISICO VAN VERLIES
In gevallen waarin digitale items of lidmaatschappen worden gekocht via SolidSmack of aanverwante sites, worden deze aankopen gedaan op basis van een e-mailbevestiging. Dit betekent in feite dat het risico van verlies en eigendom van dergelijke items op u overgaat bij het verzenden van de e-mail.

AFWIJZING VAN GARANTIES EN BEPERKING VAN AANSPRAKELIJKHEID DEZE SITE WORDT DOOR SOLIDSMACK GELEVERD "AS IS" EN "ZOALS BESCHIKBAAR". SOLIDSMACK GEEFT GEEN ENKELE GARANTIE, EXPLICIET OF IMPLICIET, MET BETREKKING TOT DE WERKING VAN DEZE SITE OF DE INFORMATIE, INHOUD, MATERIALEN OF PRODUCTEN OP DEZE SITE. U GAAT ER UITDRUKKELIJK MEE AKKOORD DAT UW GEBRUIK VAN DEZE SITE OP EIGEN RISICO IS. VOOR ZOVER TOEGESTAAN DOOR TOEPASSELIJK RECHT, WIJST SOLIDSMACK ALLE GARANTIES, EXPLICIET OF IMPLICIET, MET INBEGRIP VAN, MAAR NIET BEPERKT TOT, IMPLICIETE GARANTIES VAN VERKOOPBAARHEID EN GESCHIKTHEID VOOR EEN BEPAALD DOEL AF. SOLIDSMACK GARANDEERT NIET DAT DEZE SITE, DE SERVERS OF DE E-MAIL DIE VAN SOLIDSMACK VERZONDEN VRIJ ZIJN VAN VIRUSSEN OF ANDERE SCHADELIJKE COMPONENTEN. SOLIDSMACK IS NIET AANSPRAKELIJK VOOR ENIGE SCHADE DIE VOORTVLOEIT UIT HET GEBRUIK VAN DEZE SITE, MET INBEGRIP VAN, MAAR NIET BEPERKT TOT DIRECTE, INDIRECTE, INCIDENTELE, PUNITIEVE EN GEVOLGSCHADE. BEPAALDE WETGEVING STAAT GEEN BEPERKINGEN TOE OP IMPLICIETE GARANTIES OF DE UITSLUITING OF BEPERKING VAN BEPAALDE SCHADE. ALS DEZE WETTEN OP U VAN TOEPASSING ZIJN, ZIJN SOMMIGE OF ALLE BOVENSTAANDE AFWIJZINGEN, UITSLUITINGEN OF BEPERKINGEN MOGELIJK NIET OP U VAN TOEPASSING, EN HEBT U MOGELIJK AANVULLENDE RECHTEN.

TOEPASSELIJK RECHT
Door SolidSmack te bezoeken, gaat u ermee akkoord dat de wetten van de Verenigde Staten van Amerika, ongeacht de principes van wetsconflicten, van toepassing zijn op deze Gebruiksvoorwaarden en elk geschil van welke aard dan ook dat zou kunnen ontstaan ​​tussen u en SolidSmack of de bijbehorende sites.

GESCHILLEN
Elk geschil dat op enigerlei wijze verband houdt met uw bezoek aan SolidSmack, informatie die is verbruikt of producten die zijn gekocht via SolidSmack, wordt onderworpen aan vertrouwelijke arbitrage in Texas, Verenigde Staten van Amerika, behalve dat, voor zover u op enigerlei wijze inbreuk hebt gemaakt of dreigt te schenden SolidSmack intellectuele eigendomsrechten, SolidSmack kan een gerechtelijk bevel of andere passende voorziening vragen bij elke staats- of federale rechtbank in de staat Texas, Verenigde Staten van Amerika, en u stemt in met exclusieve jurisdictie en locatie in dergelijke rechtbanken. Arbitrage op grond van deze overeenkomst zal worden uitgevoerd volgens de dan geldende regels van de American Arbitration Association. De uitspraak van de arbiters is bindend en kan worden ingevoerd als een uitspraak in een bevoegde rechtbank. Voor zover toegestaan ​​door de toepasselijke wetgeving, zal geen enkele arbitrage op grond van deze Overeenkomst worden samengevoegd met een arbitrage waarbij een andere partij is betrokken die onderworpen is aan deze Overeenkomst, hetzij door middel van groepsarbitrageprocedures of anderszins.

SITE BELEID, WIJZIGING EN SCHATBAARHEID
Bekijk ons ​​andere beleid, zoals ons beleid voor verzending en retourneren, dat op deze site is gepubliceerd. Dit beleid is ook van toepassing op uw bezoek aan SolidSmack. We behouden ons het recht voor om op elk moment wijzigingen aan te brengen in onze site, ons beleid en deze gebruiksvoorwaarden. Als een van deze voorwaarden ongeldig, nietig of om welke reden dan ook niet-afdwingbaar wordt geacht, wordt die voorwaarde als scheidbaar beschouwd en heeft dit geen invloed op de geldigheid en afdwingbaarheid van de overige voorwaarden.

VRAGEN
Vragen over onze Algemene voorwaarden, Privacybeleid of ander beleidsgerelateerd materiaal kunnen worden gericht aan onze ondersteuningsmedewerkers door te klikken op de "Neem contact op" mail ons op: info@www.solidsmack.com