EvD Media Adam O'Hern on hoidnud meid cadjunkie liikmed olid hõivatud tema viimase SolidWorksi õpetussarjaga, mis keskendus toote nullist väljatöötamisele, arvestades inseneride, graafiliste disainerite ja loomulikult tööstusdisainerite meeskondades töötamist. Mis oleks parem viis uue aasta esimese kuu alustamiseks kui värske modelleerimisharidusega?

SolidWorksi kaugjuhtimispuldi seeria

Selles seerias töötate väljamõeldud kaugjuhtimispuldi kõlarisüsteemi kallal. Kõige tähtsam on see, et rõhutame viise, kuidas saate töötada mitme inimesega alates inseneriandmetest kuni graafiliste detailideni ja kaasata kõik lõplikku, valmistatavasse disaini.

11

21

31

41

51

61

71

81

Vaadake kindlasti kõiki meie tasuta videoid cadjunkie- ja kui tunnete tõelist tõmmet, minge meie juurde Premium liikme leht.

autor

Simon on Brooklynis asuv tööstusdisainer ja EVD Media tegevtoimetaja. Kui ta leiab aega disainimiseks, keskendub ta alustavatele ettevõtetele bränditöö ja disainilahenduste väljatöötamisel, et realiseerida oma tootedisaini visioon. Lisaks tööle Nike'is ja paljudele teistele klientidele on ta peamine põhjus, miks EvD Media'is midagi tehakse. Kunagi maadles ta Alaska alligaatorihirmu paljakäsi maapinnale, et päästa Josh.