Kuidas suudate disaineri, inseneri või tegijana sammu pidada tööstuses, mida pidevalt häirivad "uued näod" ja mis loovad terveid ettevõtteid sõna otseses mõttes üleöö? Kuna tooted jõuavad turule kiiremini kui kunagi varem, siis milline on parim strateegia, et asuda järjest kasvava konkurentsiga loomemajandusse? Kuidas saaksite tegemise tulevikku rakendada ja neid uusi tehnoloogiaid enda huvides kasutada?

AU2012 innovatsioonifoorum | Tegemise tulevik

Sellel Autodeski ülikooli 2012. aasta innovatsioonifoorumil arutlevad külalised, sealhulgas Jay Rogers (Local Motorsi tegevjuht ja asutaja), Mark Hatch (Maya president ja tegevjuht), Jason Martin ja Patrick Triato (disainerid, Zooka Soundbar) ja teised häirivate tegurite üle. ja tehnoloogiad, mis võimaldavad toodetel kiiremini ja odavamalt turule jõuda kui kunagi varem:

Jay Rogers, Local Motorsi president, tegevjuht ja kaasasutaja


"Olen sajast aastast odüsseias viiendal aastal, et muuta autode kuju."

„Meie äritegevust toetavad kolm tuluvoogu. Valmistame tööriistu ja teenuseid ning müüme tooteid.

"Varem jagasime sellist teavet nagu see [paberikujutis], kuid täna saame jagada sellist pilti nagu see [3D-mudel]."

„Täna saab keegi üle maailma aru, kuidas seda [oma disaini] teha. Ja see on põhimõtteline erinevus tänase õppimise ja tegemise ning eilse tegemise ja õppimise vahel.

"Britidel kulus tööstusrevolutsiooni läbimiseks 200 aastat, Ameerikal kulus 50 aastat, Hiinal 10 aastat ja üksikisikud saavad selle tagasi võtta ühe aastaga."

"Kui keegi ütleb teile, et see on hea mõte, on tõenäoline, et see on juba tehtud. Kui keegi ütleb, et see on halb mõte, siis just sel hetkel peaksid rattad käima. Sest see on ilmselt suurepärane."

“Me ei otsi keskmist arvu kavandeid; otsime probleemile välkkiire. Leiame midagi, mis on sügavalt huvitav ja polariseeriv.

Ash Notaney, Project Frog toote- ja innovatsiooniosakonna asepresident


„Igasugune tulevikuteemaline arutelu peaks algama trendidest rääkimisest. New Yorgis on praegu pooleli 1 Maailma Kaubanduskeskus. See on laias laastus sama kuju ja suurusega nagu Empire State Building ja selle ehitamiseks kulub palju-palju kauem aega. Kas see on tõesti tulevik?"

"Nii suur osa ehituskuludest on üldkuludes. Rohkem kui 70% ehituskuludest on ebaefektiivsed ja see on võimalus.

"See algab osade tööriistakomplektiga ja kõik need osad on väga-väga üksikasjalikud. Hoonete komponendid valmistatakse väljaspool objekti. Need tulevad veoautole lamedalt pakituna ja asetatakse kraanaga paika. Siis on kohapeal keegi, kes määrab kõik kuni sekundini ja seejärel töötame selle nimel, et näha, kuidas saaksime tõhusust parandada.

Jason Martin, tegevjuht ja Patrick Triato, juhtiv disainer, Carbon Audio


"Seal on valju ja siis on valjem. Oleme valjemad."

"Ideest riiulini kulus umbes seitse kuud."

"Püüdke end pidevalt uuesti leiutada. Küsige endalt – mis on järgmine suur asi? Nii saab uue kategooria määratleda.

Mark Hatch, TechShopi tegevjuht


„Olen ​​elukutseline revolutsionäär, elukutselise revolutsionäärina on minu töö värbamine ja radikaliseerumine. Näete oma silme ees revolutsiooni ja ma loodan, et liitute revolutsiooniga.

"Mida teie ettevõte sellelt paneelilt kuuldut kasutades teenib?"

“Töötasin uute toodete arendamisega ja millegi välja toomine võttis aega. Enam mitte."

"Revolutsiooniga liitumiseks on vaja ainult ühte väikest tegu. Niisiis, ma tahaksin, et teeksite nendeks jõuludeks oma perele või sõpradele ühe kingituse ja olete saanud osa revolutsioonist.

Mickey McManus, MAYA Designi president ja tegevjuht


“Me valmistame aastaga rohkem töötlejaid, kui jõuame riisiterasid kasvatada. Üle 10 miljardi protsessori ja see arv kasvab.

"Loodus võib meile midagi õpetada. Olete omaette keeruline infosüsteem.

"See on tohutu keerukuse võimalus, oht ei ole keerukus, see on pahaloomuline
keerukus."

"Ma kardan, et meil võib tulevikus tekkida loovuse kriis. Ma ei tea, kas me investeerime oma laste jaoks õigetesse asjadesse.

"Tulevik on seotud loovuse ja agilityga."

autor

Simon on Brooklynis asuv tööstusdisainer ja EVD Media tegevtoimetaja. Kui ta leiab aega disainimiseks, keskendub ta alustavatele ettevõtetele bränditöö ja disainilahenduste väljatöötamisel, et realiseerida oma tootedisaini visioon. Lisaks tööle Nike'is ja paljudele teistele klientidele on ta peamine põhjus, miks EvD Media'is midagi tehakse. Kunagi maadles ta Alaska alligaatorihirmu paljakäsi maapinnale, et päästa Josh.