3D -süsteemid ei sega 2013. aastal. Vaatamata mõnele uuele tootele nõrk jõudlus, neil on õnnestunud tõestada, et „vahukoorepirukate nägu“ arsenal on parim strateegia hype arendamiseks ja teie tähelepanu võitmiseks. Mingil moel õnnestus neil CES 2013 uute toodete väljalaskmiste reklaamimiselParimate CES 2013 auhind areneva tehnika eest”Võõrustades muusikud, kes mängivad 3D -prinditud pille oma boksis ja leidsid siiski aega, et vabastada modelleerijatele ja arendajatele platvorm 3D -printimise keskmes olevate rakenduste jaoks.

"Cubify usub, et kõik on loomingulised ja kõik saavad luua – me kõik vajame lihtsalt lõbusat ja lihtsat viisi alustamiseks."

Kahe platvormi vahel jagatud Cubify uus 3D Print Appi disainisüsteem on mõeldud nii programmeerijatele kui ka programmeerimiskogemuseta modelleerijatele. Cubify API "on mõeldud veebiprogrammeerijatele, kes kirjutavad ise oma veebirakendusi, loovad mudeleid ja programmeerivad". Kui programmeerija on rakenduse esitanud, sarnaneb protsess Apple'i iOS-i rakenduse esitamise protsessiga: oodake paar päeva ja uurige, kas see on heaks kiidetud. Arendaja saab esitada maksimaalset rakenduste arvu ja Cubify hoolitseb e-kaubanduse, printimise ja täitmise kohustuste eest.

2

1

Alternatiivina neile, kes väldivad programmeerimismarsruuti, kuid soovivad siiski osaleda, võimaldab AppCreate'i platvorm modelleerijatel luua Cubify veebirakenduse, kasutades veebipõhist Cubify AppCreate'i liidest. Kui liides on loodud, on see sama lihtne kui 3D-mudeli failide üleslaadimine ja Cubify pilvprinditud mudeli (sarnaselt Shapewaysiga) tasu protsendi saamine.

4

3

Kuigi platvorm on alles lapsekingades, on huvitav näha, kuidas see 2013. aastal kujuneb 3D-printimise jaoks tohutuks aastaks.

Lisateabe saamiseks pöörduge Cubify poole Arendaja sait.

autor

Simon on Brooklynis asuv tööstusdisainer ja EVD Media tegevtoimetaja. Kui ta leiab aega disainimiseks, keskendub ta alustavatele ettevõtetele bränditöö ja disainilahenduste väljatöötamisel, et realiseerida oma tootedisaini visioon. Lisaks tööle Nike'is ja paljudele teistele klientidele on ta peamine põhjus, miks EvD Media'is midagi tehakse. Kunagi maadles ta Alaska alligaatorihirmu paljakäsi maapinnale, et päästa Josh.