Kõigile, kes on soovinud oma 3D -skannerist või nutitelefoni 3D -skannimisrakendusest maksimumi võtta, uus MODO repotoloogia jaoks seeria tööstusdisaini koolitusplatsilt cadjunkie on just teie jaoks.

Madala hinnaga 39 dollarit (14 dollarit cadjunkie Premiumi liikmetele) sisaldab see allalaaditav videosari kõike, mida peate teadma 3D -skaneerimisandmete teisendamise kohta toimivaks geomeetriaks, samuti mõningaid ainult sarja jaoks mõeldud libedaid MODO -skripte, mis aitavad teie töövoog.

Selles sarjas võtab EvD Media enda tööstusdisainilahenduste professionaal Adam O'Hern kiireks retopoloogia ja teeb selle lihtsateks sõnadeks, et saada oma 3D -skaneerimisandmetest maksimaalne kasu ja muuta need töötavaks ja valmistatavaks CAD -mudeliks MODO -s või SolidWorks.

Lisaks üheksa funktsionaalset videot ja sisaldas MODO skripte retopoloogia töövoo kiirendamiseks, sisaldab seeria ka protsessifaile, mis aitavad teid igal sammul.

Siin murrab Adam kõik:

Niisiis, mis on retopoloogia, võite küsida?

Võib -olla olete mõnda aega oma nutitelefonis veetnud ühe paljudest 3D -skannimisrakendustest, näiteks Autodeski 123D saak, või võib -olla soovite muuta ZBrushi vormitud mudeli tootmiseks sõbralikumaks. Põhimõtteliselt on retopoloogia lõppeesmärk võtta olemasolev 3D -mudel ja „jälgida” selle vormi toimiva geomeetriaga, et seda saaks edasi manipuleerida spetsiaalses CAD -tarkvarapaketis, nagu SolidWorks. Lühidalt öeldes on retopoloogia protsess, mille käigus taastatakse muidu "surnud" mudel koos funktsionaalsusega, mida saate kasutada 3D -printimiseks, renderdamiseks ja tootmiseks.

Põhioskused, mille lisate oma tööriistakasti:

Seeria puhul jagab Adam iga sammu reaalse maailma objektide teisendamiseks puhtaks geomeetriaks, mida saate kasutada oma toote kujunduse tõstmiseks järgmisele tasemele MODO ja/või SolidWorksis. Ükskõik, kas teie lõppeesmärk on lihtsalt oma modelleerimisoskusi lihvida või käsitsi valmistatud prototüüpe ehitada, juhitakse teid läbi disainimängu tõhustamise retopoloogia kasutamise protsessi.

3D -skannimiste importimine nutitelefonirakendusest

01

Võrkude taastamine MODO -s

02

Disaini eksportimine ja viimistlemine SolidWorksis

03

Minge allalaadimiseks cadjunkie lehele ja sellega alustamiseks MODO repotoloogia jaoks seeria või registreeruge cadjunkie'le Premium liikmelisus et pääseda ligi kogu tööstusdisaini videokoolituse raamatukogule.

autor