Kui oleks kunagi olnud mõni 3D cad -rakendus, mida saaks võrrelda sileda siidise sulatatud võiga, TinkerCAD oleks see üks. Kui te pole seda veel kogenud, peate seda tegema. Peate lihtsalt. Veebipõhine 3D-modelleerimise rakendus on välja antud uue versiooniga ja see on peaaegu kõik, mida sooviksite ja ootaksite hõlpsasti kasutatavas 3D-modelleerimisrakenduses. Ja välimuselt on nad pannud aluse tulevastele 3D -rakendustele.

Tinkercad

Tinkercadi esimene versioon oli hämmastav. See, veelgi enam. Tinkercadi ilu ei seisne mitte ainult selles, et see on tundlik veebipõhine 3D-rakendus, vaid sellel on põhifunktsioonid, mida leiate teistest 3D-rakendustest. Eriti see, kuidas te geomeetriaga suhtlete. Paljuski on see parem. See on kindlasti sujuvam ja lihtsam, kuni ma mõtlen, miks muu 3D -modelleerimise tarkvara on nii keeruline. Teil on põhikuju ja lohistamisliigutus ülimalt sujuva juhtimisega. Objekti suhtlus on ilus. Igal objektil on kontrollpunktid suuruse ja orientatsiooni reguleerimiseks, pluss see klõpsab ja skaleerib SHIFT -klahvi abil. See on algajatele modelleerijatele piisavalt lihtne ja piisavalt, et edasijõudnud modelleerijat huvitaks.

Nad keskenduvad rohkem 3D -printimisvõimalustele, võimaldades saata oma mudeli kohe Shapewaysi, immaterialise või Ponokosse. Teil on ka võimalus alla laadida .stl, et seda ise printida või muuta.

Nii funktsionaalne kui see ka pole, on sellel rohkem funktsioone. Sooviksin näha kontekstimenüüsid, geomeetria modifikaatoreid (näiteks fileed, faasid jne), pinnakontrolli ja eksporti. Ma ei kahtle, et nad kaaluvad selliseid funktsioone ja palju muud, et rõõmustada ja üllatada meie 3D -meeli. Samuti oleksin üllatunud, kui nad jõuavad ülejäänud aasta ilma omandamiseta. Kindlasti, proovi.

autor

Josh on SolidSmack.com asutaja ja toimetaja, Aimsift Inc. asutaja ja EvD Media kaasasutaja. Ta tegeleb inseneriteaduse, disaini, visualiseerimise, selle teostamise tehnoloogia ja selle ümber välja töötatud sisuga. Ta on SolidWorksi sertifitseeritud professionaal ja suudab suurepäraselt kukkuda.