Teisipäeval, 6. veebruaril tegi SpaceX küünarliigese kaelaluu ​​ajalugu katse käivitamine of Falcon Heavy, kõige võimsam rakett, mis kunagi välja lastud. Hinnanguliselt 90 miljonit eurot (Maksimaalselt 150 miljonit) ja võime suruda 141,000 XNUMX naela meie atmosfäärist kaugemale, paneb see kosmoseuuringud kõigile meelde.

Ja kahtlemata inspireerib see paljusid insenere. Insenerid nagu mehaanika- ja konstruktsioonikunstnik Lance Skelly, kes juhib thingimajigs.com. Ta teadis, et igaüks, kes on piisavalt lahe, et ehmatada üle Tesla Roadsteri, mis lastakse kosmosesse kiirusega üle 18,000 3 miili tunnis, hindaks kosmoselaeva XNUMXD -mudelit. Niisiis, ta tegi ühe.

Lance modelleeris KeyCreatoris Falcon Heavy ja kuigi see on vaid ligikaudne hinnang, on see suurepärane lähtepunkt, et luua oma 3D-mudel, oma mudelirakett või Falcon Heavy Jell-o vorm, millest olete unistanud Eelmine nädal.

Võite laadige alla mudel Falcon Heavy GrabCAD -is. BONUS! Ära maga maha ka tema Falcon 9 mudelit. Vaata seda siin.)

autor

Josh on SolidSmack.com asutaja ja toimetaja, Aimsift Inc. asutaja ja EvD Media kaasasutaja. Ta tegeleb inseneriteaduse, disaini, visualiseerimise, selle teostamise tehnoloogia ja selle ümber välja töötatud sisuga. Ta on SolidWorksi sertifitseeritud professionaal ja suudab suurepäraselt kukkuda.