Tavaliselt, kui ma kellegagi köögiviljadest räägin, on tegemist toalise voodi valmistamisega lehtköögiviljadest, porgandi- ja hernerahutuste õmblemise meetoditega või peedimahla jaoturite praktiliste asukohtadega. Kuid enne selliste huvitavate ettevõtmiste tegemist peate kõigepealt oma köögivilju kasvatama.

Wrighti saare ajalooline juveliir Morgan Morey väljus oma tavapärasest loomingulisest oskusest - fantastilisest skulptuurist ehtest ja figuurikujundusest, et luua praktiline, kuid samas osav akvaponika seinainstallatsioon. Mis kõige parem, see on MODULAARNE ja täidab erinevaid funktsioone.

Kõik purgid on kergesti eemaldatavad, et töötada üksikute pottidena. Süsteemi saab hõlpsasti kohandada üksikute taimede jaoks, kuna iga tina saab täita erinevate istutusmaterjalidega. Mis kõige parem - vesi, kui see süsteemist läbi läheb, muutub kala jaoks täiesti puhtaks ja värskeks. ”

Olen uurinud ideid countertop aquaponics sööda süsteemi loomiseks ja see on üks meetod, mis on tõesti huvitav. See on üheosaline trükk, mis täiendava toruliitmiku kinnitusega ühendab ja suunab vett läbi mis tahes koguse taimeosasid. Neid saab kasutada eraldi või eraldi ja hoida tavalist plekkpurki. Mõelge, võite kasvada terve seina rosmariini või tüümiani või lilli, mida igal hommikul korjata, ja võtta kaasa oma armsad töökaaslased.modulaarne akvaponika seinasüsteem

Ma ei jõua ära oodata, millal selle välja printida, kohandada, modifitseerida ja näha, kuidas see tööpinnal töötab. Üks asi, mida ma arvan, et see vajab alust, seina või paagi kinnitust ja ülemist kinnitust sõltuvalt kõrgusest ja kaalust-12-jalane spinatisein kaalub natuke ... Mul võib olla vaja rohkem kalapaake.

Võite laadige mudel alla saidil MyMiniFactory. (Boonus! Vaadake Morgani muid töid. Tal on palju Overwatchi skulptuure ja TÕELISELT lahedaid ehteid. Vaadake neid siin!)

Kas teil on mudel, mida arvate, et kõik vajavad? Jagage linki ja üksikasju meiega siin!

autor

Josh on SolidSmack.com asutaja ja toimetaja, Aimsift Inc. asutaja ja EvD Media kaasasutaja. Ta tegeleb inseneriteaduse, disaini, visualiseerimise, selle teostamise tehnoloogia ja selle ümber välja töötatud sisuga. Ta on SolidWorksi sertifitseeritud professionaal ja suudab suurepäraselt kukkuda.