Kui ettevõtjad on edukalt loonud ühe e-kaubanduse saidi, kus kaupu müüa, kolivad nad sageli uude piirkonda. Mõnikord tähendab see sama klassi kaupade müümist uuema kaubamärgi all, mille eesmärk on meelitada ligi teistsuguseid kliente. See võib jällegi olla tingitud sellest, et saidi omanik soovib pakkuda erinevaid tootevalikuid, selliseid, mis ei pruugi nende praeguse saidiga hästi sobida. Lugege edasi, et teada saada, kuidas muuta oma järgmine e-kaubandussait eelmisest veelgi paremaks.

Kasutage veebisaidi loomise tööriistu

Kui viimati veebipoe jaoks veebisaiti seadistasite, pidite kauba välja mõtlemiseks maksma nii graafilisele disainerile kui ka veebidisainerile. Siis pead uuesti mõtlema. Tänu automatiseeritud tehnoloogiale ja läbiproovitud kaasaegse poodide veebisaitide koostaja paigutused, ei vaja te praktiliselt mingeid disaini- ega tehnilisi oskusi, et veebisait umbes tunniga töökorda saada. Muutke oma sait teie tootepakkumiste olemust arvestades nii keeruliseks või lihtsaks, kui soovite. Kui kasutate uue saidi leidmiseks täna saadaolevaid veebitööriistu, teate, et see hakkab tõhusalt toimima esimesest päevast peale. Sellised ehitusprogrammid saavad hakkama kõigega alates spetsialiseeritud tootelehtedest kuni tehinguteni, sealhulgas tagastamise tagasimaksete ja vajaduse korral makseteni. 

Kolmemõõtmelised elemendid

3D pole mõeldud ainult kinode ja kodukinode jaoks. Saate oma veebisaidi ümber tekitada uudishimu, lisades sellele ka hüpikakende elemente. Saidile liit- ja virtuaalreaalsuse elementide lisamise eeliseks on see, et see aitab inimestel ostuotsuseid langetada. Kujutage ette, et teil on ühest oma tootekujundusest 3D-kujutis. Kui see on AR- või VR-olekus, saavad potentsiaalsed kliendid seda ilma igasuguse pingutuseta uurida eest, tagant ja külgedelt. Veelgi parem, mõned kohandatavad 3D-pistikprogrammid e-kaubanduse jaoks veebisaidid võimaldavad visualiseerida objekte, nagu need inimeste kodudes ilmuvad.

Video sisu

Tänapäeval viib lihtne tootekirjeldus teid ainult nii kaugele. Kui soovite meelitada ligi rohkem kliente, vajate sisu, mida nad tegelikult hindavad, mis tähendab sageli lühikesi, teravaid ja asjalikke videoid. Kuid kogu teie videosisu ei pea keskenduma üksikutele toodetele. Kasutage neid sarnase klassi toodete võrdlemiseks, et kliendid saaksid valida, milline nende vajadustele kõige paremini vastab. Veel üks hea näpunäide e-kaubanduse saidi jaoks on pakkuda õppevideoid. See on eriti kasulik, kui müüte tehnilisi tooteid, mille käsitlemiseks kliendid võivad soovida juhiseid. See mitte ainult ei muuda teie saiti potentsiaalsete klientide seas tõenäolisemaks, vaid peaks aitama ka suurendada teie Interneti nähtavust. Google ja teised suuremad otsingumootorid seavad õppevideote ja sarnase sisuga saite kõrgemale.

kokkuvõte

Lõppkokkuvõttes peaksite alati püüdma parandada oma viimast e-kaubanduse saiti ja konkurentide oma. Kui ei, siis on kellegi sait teie nišiturul kohe nurga taga, nii et ärge jätke kohandatud võimalust kasutamata, sest te pole veel sammu võrra ees olnud. 

autor