Avalikustamine

AVALIKUSTAMINE

Disco solidsmack the smack on see, mis teil puudu on

SolidSmack saab ringi. Sa tead seda. Siin on see, kuidas me sellega tegeleme ja asjad, mida me peame avaldama, et saaksite teada, millest me kirjutame, pärineb otse meie peksvast südamest. Muide, ühelgi inimesel või ettevõttel, kellega me töötame, ei ole SolidSmacki sisu üle mingit sõnaõigust ega toimetust. Me tahame selle lihtsalt välja tuua.

Tööstussündmused

SolidSmack osaleb valdkonnaüritustel, mida korraldavad erinevad CAD -tööstuse müüjad. See hõlmab enamasti neid, kes maksavad konverentsitasude, hotellide ja aeg -ajalt üritusele lendude eest. Kui nad lendude eest ei maksa, proovime neid ka kiita nende lõbusate koerte kohta. Kõik sündmuse postitused, artiklid või kajastused jäetakse ainult SolidSmacki otsustada, ilma ürituse korraldaja või sponsorite sisenditeta või muutmata.

Reklaamijad

Märkate, et SolidSmackil on palju reklaame. Nii rahastame seda toimingut ja maksame tohutu teravilja tarbimise eest, mis on vajalik sellise vinge sisu avaldamiseks. Kui soovite, et reklaame ei esitataks, võtke meiega ühendust ja me näitame teile annetuskasti, mis võtab vastu eriti suured tšekid. Kuid nagu meie reklaamijal, ei ole teil ka toote või teenuse sisu (toimetus) või piltide (või sellise toote või teenuse kohta nimetatud sisu hulga) osas sõnaõigust. Oleme julmad, ma tean.

Affiliates

Aeg -ajalt jagame toodet või teenust sidusettevõtte lingi kaudu. See on lisatulu ja loodetavasti see, mis viib meid eemale paljudest häirivatest bännerreklaamidest. Meie eesmärk on jagada ainult tooteid, mis täiendavad SolidSmacki sisu, aitavad teid teie tegemistes või muudavad elu üldiselt lõbusamaks. Sidusettevõtete linkide kasutamine ei mõjuta seda, kas me pakume toodet või mitte; ühesõnaga, tooteid tuuakse esile vaid seetõttu, et need vastavad toimetuse standarditele. Praegu on meil sidusettevõte mitme kauplusega, sealhulgas Amazon, Ebay ja StackCommerce. Palun julgelt võta meiega ühendust kui soovite kontrollida, kas meil on sidusettevõte konkreetse ettevõttega.

Tarkvara/riistvara

Aeg -ajalt antakse meile tarkvara ja riistvara, mida kasutada ja üle vaadata. Mõnikord ei pea me seda tagasi saatma, mõnikord anname selle võistlusel ära, mõnikord viskame selle läbi akna (mitte päris, aga jah, tõesti). Tarkvara, mille me saame/vaatame, on tavaliselt märgistatud kui „mitte edasimüügiks” (NFS), mis tähendab, et ei, ma ei saa seda teie onule müüa, et ta saaks selle teile anda.

Mõtled millegi üle? Julgelt võta meiega ühendust ja küsi.