Privaatsus

Tõhus: mai 25, 2018

EVD Media, LLC, selle veebisaidid ja alamdomeenid („meie”, „meie” või „ettevõte”) ja meie SolidSmackis austame sügavalt teie privaatsust ja oleme pühendunud teie privaatsuse kaitsmisele saidil solidsmack.com. Järgnevalt kirjeldatakse, kuidas me selle saidi kohta teavet kogume ja levitame.

Millist teavet me kogume?
Küsime ja/või töötleme teie andmeid, kui külastate ja teete meie veebisaidil toimingu. Allpool on andmed, mida me taotleme ja/või töötleme erinevate toimingute jaoks, mida te veebisaidil teete.

Kui meiega ühendust võtate või meie saidil e -posti uudiskirja tellite, võidakse teil paluda esitada oma:

  • Nimi
  • E-posti aadress

Toote tellimisel võib lisateave sisaldada järgmist:

  • Arveldus-/tarneaadress
  • Krediitkaardi teave

Muu teave, mida võidakse automaatselt salvestada meie saiti külastades või vormi esitades, on järgmine:

  • IP aadress
  • Riik
  • Külastusaeg ja/või vormi esitamise aeg
  • Muud andmed, mis võivad teid otseselt või kaudselt tuvastada

Milline õiguslik alus on meil teie andmete töötlemiseks?
Teie isikuandmete töötlemiseks on vaja õiguslikku alust. Teie andmeid töödeldakse ainult siis, kui see on vajalik asjakohase teabe esitamiseks määratud eesmärgil. Need eesmärgid hõlmavad järgmist:

  • SolidSmacki veebisaidil avaldatud uudiste edastamine e -posti teel
  • Teabe edastamine e -posti teel SolidSmacki veebisaidi kaudu ostetud toodete kohta
  • E -posti teel suhtlemise pakkumine eripakkumiste ja ürituste reklaamimise vormis
  • Pideva teenuse ja toe pakkumine

Kõige olulisemad õiguslikud alused teie isikuandmete töötlemiseks on järgmised:

  • Kui annate nõusoleku
  • Kui järgime õigustatud huve
  • Kui oleme teiega lepingu sõlminud
  • Kui meil on juriidiline kohustus või nõue

RSS -VOOGI JA MEILI VÄRSKENDUSED
Kui kasutaja soovib RSS -kanalit tellida e -posti värskenduste kaudu, palume teie kontaktandmeid, näiteks nime ja e -posti aadressi. See on alati valikuline toiming, kus sisestate oma e-posti ja nime veebisaidi tellimisvaliku kaudu. Saate sellest suhtlusest igal ajal loobuda, kasutades e-kirjade allosas olevat tellimuse tühistamise linki või saates e-posti aadressile privacy@solidsmack.com.

PALGID, STATISTIKA JA ANALÜÜTIKA
Nagu enamik veebisaite, kasutame ka veebipõhist analüüsi-täpsemalt Google Analyticsit. See salvestab sellist teavet nagu Interneti -protokolli (IP) aadressid, brauseri tüüp, suunav veebisait, väljumis- ja külastatud lehed, kasutatav platvorm, kuupäeva/kellaaja tempel, lingil tehtud klikid ja kogub laialdast demograafilist teavet. Kuigi see hõlmab palju teavet, pole ükski neist seotud isikut tuvastavate andmetega. ning kõik kasutaja- ja sündmuseandmed aeguvad 38 kuu pärast.

COOKIES
Küpsis on kasutaja arvutisse salvestatud andmete tükk, mis on seotud kasutaja kohta käiva teabega. SolidSmacki veebisait kasutab küpsiseid, et koguda ostuprotsessi kaudu liiklusandmeid ja liiklust. Isikuandmeid ei koguta. See teave edastatakse analüütilistele aruannetele ja seda kasutatakse saidi liikluse ja lõpetatud ostude jälgimiseks.

Oleme rakendanud järgmised:

  • Uuesti turundamine Analyticsiga
  • Google'i Display-võrgustiku näidete aruandlus
  • Demograafia ja huvide aruandlus
  • Facebook Pixel
  • Integreeritud teenused, mis nõuavad, et Analytics koguks andmeid reklaamiküpsiste ja anonüümsete identifikaatorite kaudu

Kasutame koos kolmandate osapoolte müüjatega (nt Google) andmete kogumiseks koos esimese osapoole küpsiseid (nt Google Analyticsi küpsiseid) ja kolmanda osapoole küpsiseid (nt Google'i reklaamiküpsis) või muid kolmanda osapoole identifikaatoreid kasutaja interaktsioonide kohta reklaamide näitamiste ja muude reklaamiteenuste funktsioonidega, mis on seotud meie veebisaidiga. Oluline on märkida, et kuigi me ei kasuta Google'i reklaame, on veebisaitide analüüsiandmetel võimalus neid kasutada.

Küpsiste kustutamiseks vaadake neid juhised. Selle brauseri abil saate ka loobuda täiendav.

LINGID
See sait sisaldab linke teistele saitidele. Pange tähele, et me ei vastuta nende teiste saitide privaatsuspraktika eest. Soovitame kasutajatel sellest SolidSmackist lahkudes olla teadlikud ja lugeda privaatsusavaldusi iga saidi kohta, mis kogub isikut tuvastavat teavet. See privaatsusavaldus kehtib ainult SolidSmacki kogutud teabe kohta.

HÕLMATUD AVALIKUSTAMINE
SolidSmack osaleb sidusreklaamiprogrammis Amazon Services LLC Associates Program, mis on loodud selleks, et pakkuda saitidele vahendeid reklaamitasude teenimiseks reklaamimise ja linkimisega Amazon.com. See tähendab, et SolidSmack võib teenida vahendustasu, kui külastajad ostavad kauba välja Amazon.com, pärast suunamislingil klõpsamist solidsmack.com.

REKLAAMTAJAD
SolidSmack ei kasuta bännerreklaamide kaudu otsest ega kolmanda osapoole displeireklaami. Sellel saidil ei kasutata reklaamide kuvamiseks ühtegi välist ettevõtet ja seetõttu pole küpsiseid teie teabe ja/või tegevuse jälgimiseks seadnud välisreklaamiettevõtted või -platvormid. Avaldame sponsoreeritud sisu (aka reklaam-, tasulist või omasisu), mis võib sisaldada linki välisele saidile. Selle abil võime pakkuda jälgimislingi, et näidata, kust klikk pärineb. Siiski ei edastata isikuandmeid ja me ei anna isikuandmeid ega juurdepääsu SolidSmacki tellijate isikuandmetele.

Kas edastame isikuandmeid välismaale?
Me ei müü, vaheta ega muul viisil edasta kolmandatele isikutele teie isikut tuvastavat teavet. Siia ei kuulu usaldusväärsed kolmandad osapooled, kes abistavad meid meie veebisaidi haldamisel, äritegevuses või teie teenindamises, kui need osapooled nõustuvad selle teabe konfidentsiaalsena hoidma. (selle näiteks on teenus, mida me kasutame e -kirjade saatmiseks.) Võime teie teavet avaldada ka siis, kui usume, et avaldamine on asjakohane, et järgida seadusi, jõustada meie saidi eeskirju või kaitsta meie või teiste õigusi, vara või ohutust.

Kui kasutate meie veebisaiti muust riigist kui SolidSmacki asukohariik, võib teie suhtlus meiega kaasa tuua teie isikuandmete edastamise üle rahvusvaheliste piiride. Samuti võime teile helistades või vestlust alustades pakkuda tuge väljaspool teie päritoluriiki asuvast asukohast. Sellistel juhtudel käsitletakse teie isikuandmeid vastavalt käesolevale privaatsuspoliitikale.

Teie õigused
Teil on igal ajal õigus saada teavet teie kohta käivatest isikuandmetest, mida me töötleme, kuid teatavate seadusandlike eranditega. Samuti on teil õigus esitada vastuväiteid oma isikuandmete kogumisele ja edasisele töötlemisele, sealhulgas profileerimisele/automaatsele otsuste tegemisele. Lisaks on teil õigus oma isikuandmete parandamisele, kustutamisele või blokeerimisele. Lisaks on teil õigus saada teavet teie kohta, mille olete meile edastanud, ja õigus seda teavet teisele vastutavale töötlejale edastada (andmete teisaldatavus).

Isikuandmete kustutamine
Teil on õigus kustutada. Kustutame teie isikuandmed, kui me ei pea neid enam töötlema seoses ühe või mitme eespool nimetatud eesmärgiga. Üldiselt salvestame kõige värskemad andmed kuni 38 kuud pärast teie viimast tegevust veebisaidil.

Siiski võidakse andmeid töödelda ja säilitada kauem, et anda teile teavet tellimuste ja teenuste kohta ning/või meie teenuste täiustamiseks.

Võite taotleda oma teabe kustutamist, võttes ühendust privacy@solidsmack.com ja kustutame isikuandmed, mida see teie kohta hoiab (välja arvatud juhul, kui peame seda säilitama käesolevas privaatsuspoliitikas sätestatud eesmärkidel).

Muutused meie privaatsuspoliitika
Kui otsustame oma privaatsuspoliitikat muuta, postitame need muudatused sellel lehel, saadame teile meili, milles teavitame muudatustest, ja/või uuendame siin privaatsuspoliitika muutmise kuupäeva.

Nõuded ja tingimused
Palun külastage ka meie jaotist Tingimused, milles määratakse kindlaks meie veebisaidi kasutamist reguleerivad vastutusest loobumised ja vastutuse piirangud aadressil https://www.solidsmack.com/terms/.

Kontakt ja kaebused
Kui olete Euroopa Majanduspiirkonna (EMP) resident ja arvate, et säilitame teie isikuandmeid isikuandmete kaitse üldmääruse (GDPR) alusel, võite esitada küsimusi või kaebusi oma riiklikule andmekaitseasutusele (DPA):

Leidke oma riiklik andmekaitseasutus

Kui soovite oma isikuandmete töötlemise peale apellatsiooni esitada või kui teil on selle privaatsuspoliitika kohta küsimusi,  Võta meiega ühendust või kirjuta meile privacy@solidsmack.com.