Nõuded ja tingimused

Tõhus: mai 25, 2018

Tere tulemast saidile solidsmack.com (edaspidi SolidSmack). SolidSmack ja sellega seotud saidid pakuvad teile oma teenuseid, teadmisi, tooteid ja teavet järgmistel tingimustel. Kui külastate seda veebisaiti või seotud saite, nõustute nende tingimustega. Palun lugege neid hoolikalt.

PRIVAATSUS
Vaadake palun meie Privaatsus, mis reguleerib ka meie veebisaidi külastamist, et mõista meie tavasid.

ELEKTROONILISED SIDEMED
Kui külastate SolidSmacki või saadate meile meile, suhtlete meiega elektrooniliselt. Nõustute meiega elektrooniliselt side saamiseks. Suhtleme teiega e -posti teel või postitame sellel saidil teateid. Te nõustute, et kõik lepingud, teated, avalikustamised ja muu teave, mille me teile elektrooniliselt edastame, täidab kõik juriidilised nõuded, et selline side peab olema kirjalik.

COPYRIGHT
Kogu sellel saidil sisalduv sisu, nagu tekst, graafika, logod, nuppude ikoonid, pildid, heliklipid, digitaalsed allalaadimised, andmete kogumikud ja tarkvara, on SolidSmacki või selle sisutarnijate omand ja see on kaitstud rahvusvaheliste autoriõiguse seadustega. Kogu selle saidi sisu koostamine on SolidSmacki ainuomand, selle autoriõiguse autoriks on SolidSmack ja see on kaitstud rahvusvaheliste autoriõiguse seadustega.

KAUBAMÄRGID
SolidSmacki kaubamärke ja kaubanduslikku kleiti ei tohi kasutada seoses ühegi toote või teenusega, mis ei kuulu SolidSmackile, viisil, mis võib klientide seas segadust tekitada, ega muul viisil, mis halvustab või diskrediteerib SolidSmacki. Kõik muud sellel saidil ilmuvad kaubamärgid, mis ei kuulu SolidSmackile ega selle tütarettevõtetele, kuuluvad nende omanikele, kes võivad olla või ei pruugi olla seotud SolidSmacki või sellega seotud saitidega, olla nendega seotud ega sponsoreeritud.

LITSENTS JA LINGIMINE JUURDEPÄÄS
SolidSmack annab teile piiratud litsentsi sellele saidile juurdepääsuks ja isiklikuks kasutamiseks ning mitte alla laadida (v.a lehe vahemällu salvestamine) või seda ega selle mis tahes osa alla laadida, välja arvatud SolidSmacki selgesõnalisel kirjalikul nõusolekul. See litsents ei hõlma selle saidi ega selle sisu edasimüüki ega ärilist kasutamist: mis tahes tootekirjelduste, kirjelduste või hindade kogumist ja kasutamist: selle saidi või selle sisu mis tahes tuletisinstrumentide kasutamist: kontoteabe allalaadimist või kopeerimist. teise kaupmehe kasu: või andmete kaevandamise, robotite või muude sarnaste andmete kogumise ja ekstraheerimise tööriistade kasutamine. Seda saiti või selle osa mis tahes osa ei tohi ilma SolidSmacki kirjaliku nõusolekuta reprodutseerida, paljundada, kopeerida, müüa, edasi müüa, külastada ega muul viisil ärilistel eesmärkidel kasutada. Te ei tohi ilma selge kirjaliku nõusolekuta raamida ega kasutada kadreerimistehnikaid SolidSmacki ja meie sidusettevõtete kaubamärgi, logo ega muu omandiõigusega seotud teabe (sh piltide, teksti, lehe paigutuse või vormi) lisamiseks. Ilma SolidSmacki kirjaliku nõusolekuta ei tohi te kasutada ühtegi metasilti ega muud „peidetud teksti”, milles kasutatakse SolidSmacksi nime või kaubamärke. Iga volitamata kasutamine lõpetab SolidSmacki antud loa või litsentsi. Teile antakse piiratud, tühistatav ja mitte-ainuõigus luua hüperlink SolidSmacki kodulehele, kui link ei kujuta SolidSmacki ja sellega seotud saite ega nende tooteid ega teenuseid vales, eksitavas, halvustavas, või muul viisil solvav asi. Ilma selgesõnalise kirjaliku loata ei tohi te lingi osana kasutada ühtegi SolidSmacki logo ega muud omandis olevat graafikat või kaubamärki.

TEIE LIIKMEKONT
Kui kasutate seda saiti või seotud saite, võib teil olla liikmeskonto. Teie vastutate oma konto ja parooli konfidentsiaalsuse säilitamise ning teie arvutile juurdepääsu piiramise eest ning nõustute vastutama kõigi teie konto või parooli all toimuvate toimingute eest. Kui olete alla 18 -aastane, võite meie veebisaiti kasutada ainult vanema või eestkostja kaasamisel. SolidSmack ja tema sidusettevõtted jätavad endale õiguse oma äranägemisel teenustest keelduda, kontod lõpetada, sisu eemaldada või muuta või tellimusi tühistada.

KOMMENTAARID, EMAILID JA MUU SISU
Külastajad võivad postitada kommentaare ja muud sisu ning esitada ettepanekuid, ideid, kommentaare, küsimusi või muud teavet, kui sisu ei ole ebaseaduslik, rõve, ähvardav, laimav, privaatsust ründav, intellektuaalomandi õigusi rikkuv või muul viisil kahjulik kolmandatele isikutele või vastumeelne ega sisalda ega sisalda tarkvaraviirusi, poliitilisi kampaaniaid, äripakkumisi, ahelkirju, masspostitusi ega mis tahes vormis rämpsposti. Te ei tohi kasutada vale e-posti aadressi, esineda kellegi isikuna või üksusena ega muul viisil eksitada kaardi või muu sisu päritolu osas. SolidSmack jätab endale õiguse (kuid mitte kohustus) sellist sisu eemaldada või muuta, kuid ei vaata postitatud sisu regulaarselt üle. Kui postitate sisu või esitate materjali ja kui me ei märgi teisiti, siis annate SolidSmackile ja tema sidusettevõtetele ainuõiguseta, autoritasuta, igavese, tühistamatu ja täielikult all-litsentsitava õiguse kasutada, paljundada, muuta, kohandada, avaldada , tõlkida, luua tuletatud teoseid, levitada ja kuvada sellist sisu kogu maailmas mis tahes meedias. Te annate SolidSmackile ning selle sidusettevõtetele ja all-litsentsisaajatele õiguse kasutada nime, mille olete seoses sellise sisuga esitanud, kui nad seda valivad. Te kinnitate ja garanteerite, et teile kuuluvad või muul viisil kontrollite kõiki õigusi teie postitatud sisule: et sisu on täpne: teie pakutava sisu kasutamine ei riku seda poliitikat ega kahjusta kedagi: ja et hüvitate SolidSmackile või tema sidusettevõtetele kõik teie esitatud sisust tulenevad nõuded. SolidSmackil on õigus, kuid mitte kohustus jälgida ja muuta või eemaldada mis tahes tegevust või sisu. SolidSmack ei võta endale vastutust ega võta endale vastutust teie või kolmanda osapoole postitatud sisu eest.

KAHJU RISK
Juhul kui digitaalseid esemeid või liikmestaatusi ostetakse SolidSmacki või nendega seotud saitide kaudu, tehakse need ostud e -posti kinnituse alusel. See tähendab põhimõtteliselt seda, et selliste üksuste kaotamise ja omandiõigus lähevad meilile meilisaatmisel üle.

GARANTIIDEST VÄLJASTAMINE JA VASTUTUSE PIIRANGUD SELLE SAIDI TEGEVAB SOLIDSMACK ALGUSEL "OLEMASOLEVAL" JA "KUI SAADAVAL". SOLIDSMACK EI TOODA SELLE SAIDI KASUTAMISE VÕI SISALDATUD TEABE, SISU, MATERJALIDE VÕI TOODETE SISALDUSELE VÕI GARANTIID. Olete selgesõnaliselt nõus, et teie selle saidi kasutamine on teie ainsa riskiga. KOHALDATAVAD SEADUSED LÄBIVALT TÄIELIKULT VÄLJAB SOLIDSMACK KÕIKI SÕNALISED VÕI IMPLIATSED GARANTIID, KAASA, MITTE PIIRDATUD, MITMESÕIDATAVUSE JA TEATAVALIKU EESMÄRGI SOBIVUSE GARANTIID. SOLIDSMACK EI garanteeri, et see sait, selle serverid või SOLIDSMACK-ilt saadetud e-kirjad ei sisalda viiruseid ega muid kahjulikke komponente. SOLIDSMACK EI VASTuta selle saidi kasutamisest tulenevate kahjude eest, kaasa arvatud, kuid mitte ainult otseste, kaudsete, juhuslike, karistavate ja sellest tulenevate kahjude eest. TEATAVAD RIIKLIKUD SEADUSED EI LUBA PIIRANGUID KASUTATUD GARANTIIDELE VÕI TEATAVATE KAHJUDE VÄLISTAMISEL või PIIRANGUL. KUI SEADUSED KEHTIVAD SINU KOHTA, EI VÕI MÕNED VÕI ÜLDSE ÜLDANUD LAHTIÜTLUSTUSED, VÄLISTAMISED VÕI PIIRANGUD SINU KOHALDADA JA TEIL VÕIB OLLA TÄIENDAVAD ÕIGUSED.

KOHALDATAV ÕIGUS
SolidSmacki külastades nõustute, et Ameerika Ühendriikide seadused reguleerivad käesolevaid kasutustingimusi ja kõiki teie ja SolidSmacki või sellega seotud saitide vahel tekkida võivaid vaidlusi, arvestamata seaduste konflikti põhimõtteid.

VAIDLUSED
Kõik vaidlused, mis on mingil moel seotud teie SolidSmacki külastuse, SolidSmacki kaudu tarbitud teabe või ostetud toodetega, esitatakse Ameerika Ühendriikides Texases konfidentsiaalsele vahekohtule, välja arvatud juhul, kui olete mingil viisil rikkunud või ähvardanud rikkuda SolidSmacki intellektuaalomandi õigused, SolidSmack võib taotleda ettekirjutust või muud asjakohast leevendust Ameerika Ühendriikide Texase osariigi mis tahes osariigis või föderaalkohtus ning te nõustute selliste kohtute ainupädevuse ja kohtumõistmisega. Käesoleva lepingu kohane vahekohtumenetlus viiakse läbi vastavalt Ameerika Arbitraažiliidu eeskirjadele. Vahekohtunike otsus on siduv ja selle võib esitada kohtuotsusena pädeva jurisdiktsiooni igas kohtus. Kohaldatava õigusega lubatud ulatuses ei ühendata käesoleva lepingu kohast vahekohtumenetlust vahekohtumenetlusega, millesse on kaasatud mõni teine ​​käesoleva lepingu reguleerimisalasse kuuluv pool, olgu see siis vahekohtumenetlus või muu.

SITE POLIITIKA, MUUTMINE JA JÄRELEVALVE
Palun vaadake üle meie muud eeskirjad, nagu meie kohaletoimetamise ja tagastamise eeskirjad, mis on sellel saidil avaldatud. Need reeglid reguleerivad ka teie SolidSmacki külastamist. Jätame endale õiguse oma saidil, eeskirjades ja käesolevates kasutustingimustes igal ajal muudatusi teha. Kui mõni neist tingimustest loetakse kehtetuks, tühiseks või mingil põhjusel jõustamatuks, loetakse see tingimus lahutatavaks ega mõjuta ülejäänud tingimuste kehtivust ja täitmist.

KÜSIMUSED
Küsimused meie tingimuste, privaatsuspoliitika või muu poliitikaga seotud materjali kohta saab suunata meie tugipersonalile, klõpsates nupul "Võta meiega ühendust" kirjuta meile aadressil: info@www.solidsmack.com