Juuri jälkeen Hiekkalaatikko jonka oli määrä julkaista oma olentojen luojasovellus 1. helmikuuta, Autodesk on synnyttänyt uuden lonkeron 123D-sovellusvalikoimastaan ​​ja esitteli Autodeskin 123D-olento. Kyllä, voit mallintaa omaa olennostasi työtuolin epämukavuudessa kokouksen aikana, mutta arvatkaa mitä? Voit myös lähettää sen tulostettavaksi.

Valmis. Aseta. Tulosta olento

iPad-sovellus antaa sinulle perustyökalut sellaisen olennon mallintamiseen kuin a Nuudeli falangi tai Blargraptor ja kyllä, lähetä ne tulostettavaksi online-tulostinpalvelun Sculpteo kautta. Sculpteon toimitusjohtaja Clément Moreau joutui tähän sanoa:

"Pystymme tuomaan uusimman 3D-tulostusteknologian ihmisten saataville tämän luovan sovelluksen kautta yksinkertaisesti integroimalla Sculpteo-painikkeen, jonka avulla ihmiset voivat muuttaa 3D-suunnittelunsa todellisiksi esineiksi. 123D Creature -sovellus on loistava esimerkki siitä, kuinka Sculpteo 3D printing Cloud Engine integroidaan uusiin innovatiivisiin sovelluksiin ja ohjelmistoihin.

123DCreatures-3DPulostaSculpteo2

Sovellus on saatavilla osoitteesta iTunes hintaan 1.99 dollaria (erityinen julkaisuhinta, joka on edelleen käynnissä tätä kirjoitettaessa) ja vaatii iOS 6:n tai uudemman ja toimii näin.

YouTube-video

123D Creature Youtubessa

Voit myös viedä meshin tulostaaksesi itse. Kuten Andrew Makerbotista huomauttaa, tuo videon tulostin on Makerbot Replicator 2. Huomaat myös, että kun olet ladannut tiedostot 123Dapp.com yhteisössä, voit viedä ne muokattavaksi 123D Sculptissa tai 123D Makessa.

Se on melko liukas pieni sovellus. Ihmiset eivät vain tule tutuiksi kuvanveistotyökaluihin, vaan myös käsitteeseen luoda malli animaatiota varten. En olisi yllättynyt, jos he lisäisivät takilauksen, yksinkertaisen animaation ja .fbx-viennin tulevaisuudessa. Iso kiitos Simonille, että hän nappasi alla olevat kuvakaappaukset upealla iPadillaan, joka tukee iOS 6:ta.

123d-olento-01

123d-olento-02

123d-olento-03

123d-olento-04

123d-olento-05

123d-olento-06

123d-olento-07

123d-olento-08

123d-olento-09

Sculpteo 3D-tulostuskuvan kautta kuvanveistoa

kirjailija

Josh on SolidSmack.comin perustaja ja toimittaja, Aimsift Inc: n perustaja ja EvD Median perustaja. Hän on mukana suunnittelussa, suunnittelussa, visualisoinnissa, tekniikassa, jolla se toteutetaan, ja sen ympärillä kehitetystä sisällöstä. Hän on SolidWorks -sertifioitu ammattilainen ja onnistuu putoamaan hankalasti.