Jos video että Hiekkalaatikko on koonnut mikä tahansa merkki sujuvasta, sujuvasta, luonnetta rakentavasta upeasta hauskanpidosta, 1. helmikuuta ei voi tulla tarpeeksi pian. Sinä päivänä he käynnistävät sovelluksen, joka tuo sekoituksen noin-2008 Spore 3D Creature Creator ja web-pohjainen Robotti -kansani 3D -tulostettu robotti armeijan rakentaja. Minun on sanottava molempien käyttämisestä… Vanhemmat, olkaa varovaisia, sekä sinä että lapsesi viettävät tuntikausia 3D -olentoja, hahmoja, robotteja ja paljon muuta.

Sandboxr 3D Printing -sovellus

Uuden sovelluksen tiedot ovat niukat, mutta idea on yksinkertainen. Sandboxr on verkkopohjainen sovellus 3D-tulostettavien mallien luomiseen. Tässä näkyvässä kuvassa näkyy söpön pienen soturipoikahahmon luominen, mutta mahdollisuudet, joita Sandboxr todennäköisesti ajattelee, ovat rajattomat, varsinkin niillä "jokamiehillä", joille he suunnittelevat sovellusta. Utah-pohjainen startup-yritys kehitti oman ohjelmistonsa, joka tehostaa hahmosi mukauttamista, ja voit tietysti käyttää sitä kosketusyhteensopivien laitteiden kautta. Tässä katse.

Tervetuloa Sandboxriin alkaen hiekkalaatikko on Vimeo.

Tämä tapahtuu 3D -järjestelmien takana Cubify AppCreate ja sovellusliittymä joka tekee Cubify.comista mallin luomisen, 3D-tulostuksen jakelualustan suunnittelijoille ja kehittäjille. Kilpailu on kovaa, mutta Sandboxr vaikuttaa riittävän ainutlaatuiselta seisoakseen yksin ja antaakseen muille mallinrakennussovelluksille rahaa. Minulla ei ole epäilystäkään siitä, että 1) 3D-järjestelmät (tai Autodesk tai Shapeways… miksi Shapewaysilla ei ole vielä omaa 3D-mallinnussovellusta ??) hankkivat nämä kaverit ja 2) näemme enemmän mallipohjaisia ​​web-pohjaisia ​​malleja sovelluksia, jotka ilmestyvät verkkoon tänä vuonna.

Pääset kutsulistalle osoitteessa Sandboxr -sivusto.

hiekkalaatikko-3d-tulostus-sovellus-01

hiekkalaatikko-3d-tulostus-sovellus-02

hiekkalaatikko-3d-tulostus-sovellus-03

hiekkalaatikko-3d-tulostus-sovellus-04

hiekkalaatikko-3d-tulostus-sovellus-05

hiekkalaatikko-3d-tulostus-sovellus-06

kautta GlobalNewswire

kirjailija

Josh on SolidSmack.comin perustaja ja toimittaja, Aimsift Inc: n perustaja ja EvD Median perustaja. Hän on mukana suunnittelussa, suunnittelussa, visualisoinnissa, tekniikassa, jolla se toteutetaan, ja sen ympärillä kehitetystä sisällöstä. Hän on SolidWorks -sertifioitu ammattilainen ja onnistuu putoamaan hankalasti.