solidworks -vinkkejäSolidWorks tunnetaan poikkeuksellisista 3D-suunnittelutoiminnoistaan, mutta entä jos haluat ottaa joitakin luomiasi upeita tuotteita ja tulostaa ne näyttöä, esitettä tai silkkipainettua t-paitaa varten? Voit saada tulostuslaatuisen kuvan suoraan SolidWorksista, ja se on yksinkertaista tallentaa tiedosto.

Teknisiä juttuja
Tyypillisesti painotalon tai näytön tulostimen suunnitteluosasto tarvitsee tiedoston, joka on vähintään 200 dpi (pistettä tuumalla), mikä osoittaa kuvan tarkkuuden. mitä suurempi dpi, sitä suurempi resoluutio. Vektorikuva (ominaisuuspohjainen) on yleensä edullinen, mutta saat vain rasteri (pikselipohjaisen) kuvan SolidWorksista, joten dpi on tärkeä. Aloitetaan nyt.

Mallin asettaminen
Oletetaan, että haluat tulostaa suosikkilaippalaakerisi t-paitaan. Saadaksesi todella hyvän grafiikan SolidWorksista, haluat saada sen mahdollisimman suureksi näytöllesi. Määritä suosikkinäkymäsi ja siirry koko näytön tilaan painamalla F11-näppäintä. Paina F9 ja F10, jos FeatureManager tai työkalurivit näkyvät. Lähennä malliasi mahdollisimman pitkälle, kuten alla oleva kuva.

laippa-laakeri-screenprint.jpg

Tallenna tiedosto
Mene Tiedosto, Tallenna nimellä…ja valitse Tallenna tyypiksi Kannettava Adobe -asiakirjamuoto (*.pdf). Valitse ennen tallentamista Vaihtoehdot avataksesi oikean alakulman lähellä Vie asetukset näyttö. Varmista, että olet valinnut alla olevan. Osuma OK ja Säästä.

solidworks-pdf-export-options.jpg

Lähetä tulostimeen
solidworks-laippa-tshirt.jpgSiinä se periaatteessa on. Saat 300 dpi: n grafiikan, jota tulostin tai suunnitteluosasto voi käyttää. Jos sinulla on Adobe Photoshopin kaltainen ohjelma, voit avata kuvan ja muokata sitä hiukan täällä ja siellä, nähdä miltä se näyttää eri taustoilla tai muuttaa väriä.

Mahtavia kirjapainoja:
OnlinePrintHouse.com
PrintMojo.com
TheSignDude.com

kirjailija

Josh on SolidSmack.comin perustaja ja toimittaja, Aimsift Inc: n perustaja ja EvD Median perustaja. Hän on mukana suunnittelussa, suunnittelussa, visualisoinnissa, tekniikassa, jolla se toteutetaan, ja sen ympärillä kehitetystä sisällöstä. Hän on SolidWorks -sertifioitu ammattilainen ja onnistuu putoamaan hankalasti.