Pekoni. On mahdotonta syödä kosketusnäytöllä työskennellessäsi. Se on kauhea, kauhea ongelma, joka täytyy käsitellä. Tiedätkö, olemme leikkineet ajatuksella kosketusnäyttöliittymistä vuorovaikutukseen CAD-tietojen kanssa, mutta se on aina ollut vähän väliaikainen ratkaisu työskennellä 3D:ssä. En tiedä miksi irtonaisten ilmamolekyylien tarttuminen näyttää vakuuttavammalta tapaa olla vuorovaikutuksessa 3D-geometrian kanssa, mutta se tekee ja 3 Gear Systems tekee sen tapahtua Kinect-pohjaisilla eleillä ja uudella kehityssarjalla, jolla se työnnetään 3D-ohjelmistoon.

3Gear Lisää eleitä sovelluksiisi

3Gear on saavuttanut 350,000 9 dollarin rahoituksen K3 Venturesilta (Manu Kumar), Aditya Agarwalilta, Uj Venturesilta (Eric Chen), Safa Rashtchylta ja Naval Ravikantilta. Kolmen miehen tiimi perustuu San Franciscoon, ja sen perustajat ovat Robert Wang ja Chris Twigg sekä perustajainsinööri Kenrick Kin. He ohjaavat XNUMXGear Gesture Control SDK:ta (saatavilla tätä) CAD-, lääketieteen ja peliteollisuuden kehittäjillä. Itse asiassa he johtavat paljon esittelemällä sovelluksen 3D-suunnittelutietojesi käsittelyyn.

YouTube-video

3Gear SDK -demovideo

Puhuimme Robin kanssa saadaksemme lisätietoja.

Mikä on tämän uuden Gesture-käyttöliittymän inspiraationa?
Haluamme vangita kätesi täyden ilmaisukyvyn. Hiiri on 2D-syöttölaite, joka käsittelee kättäsi ikään kuin se olisi yksi iso osoittava sorme. Kosketusnäytön avulla voit liu'uttaa kuvia lasin alla kahdella sormella. Luomme tekniikkaa, joka vangitsee koko kätesi ja jonka avulla voit tarttua esineisiin, kääntää asioita, koota tavaroita, animoida asioita jne. – kaikki mukavalla ja ergonomisella tavalla.

Millaiset taustat ovat 3gear-tiimissä?
Me kaikki kolme olemme tietotekniikan ja ihmisen ja tietokoneen välistä vuorovaikutustaustaa. Rob väitteli tohtoriksi MIT:ssä värikkäiden asioiden jäljittämisestä tietokonenäön avulla. Chris valmistui tohtoriksi Carnegie Mellonilta ennen kuin hän työskenteli Industrial Light & Magic -tuotekehityksessä visuaalisten tehosteiden parissa. Kenrick sai tohtorintutkinnon Calista, mutta vietti suuren osan ajastaan ​​Pixar Animation Studiosissa ylioppilaskoulussa keksien tapoja käyttää monikosketusnäyttöjä rikkaiden 3D-ympäristöjen rakentamiseen tietokoneanimaatioita varten.

Millaisia ​​ominaisuuksia ja toimintoja 3D solid -mallinnusohjelmistoa käyttävät ihmiset voivat odottaa näkevänsä?
Tavoitteemme SolidWorksin kaltaisissa asioissa on mahdollistaa osien yhdistäminen kokoamalla ne käsin. Lisäksi sinun pitäisi pystyä pyörittämään osaa tai kokoonpanoa ikään kuin pitäisit sitä käsissäsi. Meidän on vielä hankittava paljon tavaraa, jotta pääsemme sinne, mutta teknologiamme julkaiseminen tämän ohjelmistokehityspaketin (SDK) kautta on ensimmäinen tärkeä askel.

Mitä mallinnus-/renderöintiohjelmistoja tuetaan?
Koska meitä on tällä hetkellä vain kolme henkilöä, se riippuu kehittäjäyhteisöstä. Haluaisimme nähdä tämän kiinteissä mallinnuspaketeissa, kuten SolidWorks ja Inventor, sekä pintamallintajissa, kuten SketchUp ja Maya.

Millaisena näet eleiden käyttöliittymän toimivan liikkuvan työvoiman kanssa?
Nykyinen fyysinen kokoonpanomme on hieman kömpelö, mutta odotamme tulevaisuuden laitteistomme olevan vain vähän enemmän kuin vain kiinnitys näytöllesi tai kannettavaan tietokoneeseen. Haluamme, että elekäyttöiset käyttöliittymät ovat saatavilla myös liikkeellä ollessasi.

Kehittäjäpaketti on ladattavissa heti 3gearin verkkosivuilla. Voit myös tutustua "sormitarkan käsienseurantatekniikan" tekniikkaan ja sen toteuttamiseen tätä.

kirjailija

Josh on SolidSmack.comin perustaja ja toimittaja, Aimsift Inc: n perustaja ja EvD Median perustaja. Hän on mukana suunnittelussa, suunnittelussa, visualisoinnissa, tekniikassa, jolla se toteutetaan, ja sen ympärillä kehitetystä sisällöstä. Hän on SolidWorks -sertifioitu ammattilainen ja onnistuu putoamaan hankalasti.