Toivon, että olette kaikki valmiita hauskaan ja valaisevaan kokemukseen. Tiedän, että olemme painostaneet tätä iPhone -mallinnus SolidWorksissa pöydän ympärillä, mutta tämä on malli, jota kaikki katsovat ja tulevat katsomaan lähitulevaisuudessa.

Nelson Au oli ystävällinen jakamaan mallinsa ja prosessinsa saadakseen mahdollisimman tasaisen pintatyön iPhone -mallissa SolidWorksissa. Usko minua, et halua missata tämän lataamista ja ominaisuuksien etsimistä.

Paitsi että hän pääsi lähelle täydellisyyttä takapinnalla, hän mallinnasi kasvot ja kaikki pienet napit, joita sormesi rakastavat viiltaa. Sitten hän pyöritti joitakin renderöintejä käyttämällä PhotoView 360 Hypershot. Tässä on prosessi, malli ja miltä se näytti, kun hän oli valmis. Kiitos Nelson.

Miten se tapahtui
Pyysin Nelsonia antamaan pienen käsityksen siitä, miksi hän aloitti iPhonen mallintamisen. Se ei ole yksinkertainen tehtävä, mutta Mark Biasottin erinomaisen opastuksen ja hyvän kokemuksen ansiosta Nelsonista tuli parhaan näköinen SolidWorks iPhone -malli, jonka olen nähnyt. Tässä hänellä oli sanottavaa.

Näin sen Josh oli kirjoittanut kantansa puhelimeen ja Mark Biasotti oli myös näyttänyt, miten hän tekisi puhelimen! Se sai minut myös kokeilemaan sitä.

Aluksi halusin nähdä, voisinko tehdä iPhonen kulmat yhdeksi rajapinnaksi. Huomasin nopeasti, että se voidaan tehdä, mutta en voinut hallita sitä tyydyttävällä tavalla ja huomasin, että terävän kulman päässä oleva pinta oli hieman vääristynyt.

Prosessini puhelimen rakentamiseen on pitkälti sama kuin Mark osoitti aiemmin tässä blogissa. Mutta päätin rikkoa pinnat samoihin paikkoihin, joissa ne näytetään rikki Applen PDF -piirustuksissa, jotka latasimme Applen kehittäjäsivulta.

Lataa artikkeli ja vaiheen yleiskatsaus [iPhone-Nelson-Au.pdf (217 kt)]

Lataa iPhone -malli [iPhone2.SLDPRT.zip (4.94 Mt)]

Olla samaa mieltä? Nelson teki USKOMATTOMAN työn iPhonea mallinnettaessa SolidWorksissa. Hän teki myös loistavan renderöinnin Hypershotin avulla. Shhh! Jos pidät näistä, odota, kunnes näet PhotoView 360 2010: n ominaisuudet ... (shhhh !! käyttäen Nelsonin iPhone -mallia. Ehdottomasti hämmästyttävää.)

kirjailija

Josh on SolidSmack.comin perustaja ja toimittaja, Aimsift Inc: n perustaja ja EvD Median perustaja. Hän on mukana suunnittelussa, suunnittelussa, visualisoinnissa, tekniikassa, jolla se toteutetaan, ja sen ympärillä kehitetystä sisällöstä. Hän on SolidWorks -sertifioitu ammattilainen ja onnistuu putoamaan hankalasti.