Jos kävelisit talooni, nostaisit leukasi ja sanoisit: "Tämä tila on täydellinen osoitus modernin suunnittelun esteettisyyden täydellisestä puutteesta." Ja se on ok. Kutsuisin sinut silti sisään ja antaisin sinulle kaksi kourallista mausteista, lihalla täytettyä chiliä.

Sitten sanoisit: "Sinun on pyydettävä skandaavilaista designstudiota Søren Rosea tekemään muodonmuutos pahoittelusi tekosyyllä asuintilaa." Antaisin sinulle lisää chiliä ja sanoisin: "Se on jo peitetty! Olen ladannut kaikki niiden uskomattoman, uskomattoman suunnittelun 3D-mallit ja katson niitä silloin tällöin. KIITOS. Lisää chiliä?"

Jos olet samassa veneessä, voit myös ladata tanskalaisen käsityöläisen kauniita huonekalumalleja ihailemaan, renderöimään, käyttämään omassa huoneessasi tai yksinkertaisesti pyöritellä ja kuvitella niitä omassa kodissasi. Monien kokoelmien 3D-malleja tarjotaan suositusta TriBeCa-kokoelmasta kirkon tuoliin, senkkiin, Edgar-jakkaraan ja moniin, moniin meheviin valaisimiin. Jokaisessa on .3dm-, .3ds- ja .dwg-tiedostot, ja nettisivuilla on vielä enemmän kuvia saatavilla jokaisesta kappaleesta yksinään ja niiden modernin luokan luonnollisessa ympäristössä.

Sinä pystyt lataa tiedostot Søren Rose Studion sivuilta!

Onko sinulla malli, jonka luulet kaikkien tarvitsevan? Jaa linkki ja tiedot kanssamme täällä!

kipeä-ruusu-studio-huonekalut-01

soren-rose-studio-tribeca-3d-models-01

soren-rose-studio-tribeca-3d-models-02

kirjailija

Josh on SolidSmack.comin perustaja ja toimittaja, Aimsift Inc: n perustaja ja EvD Median perustaja. Hän on mukana suunnittelussa, suunnittelussa, visualisoinnissa, tekniikassa, jolla se toteutetaan, ja sen ympärillä kehitetystä sisällöstä. Hän on SolidWorks -sertifioitu ammattilainen ja onnistuu putoamaan hankalasti.