Niin, posti SolidWorks noudattaa pitkäaikaista käytäntöään, jonka mukaan palvelupaketteja myönnetään vain oikeutetulle tilauspalvelulle sai jonkin verran lievä korko, lisäsi antasidien myyntiä ja Devonin blogi haastatteli asiasta jopa SolidWorksin asiakaspalvelupäällikköä Rich Welchiä.

Voisin erottaa haastattelumuistiinpanoja Devon otti, mutta kyllästyin kouristuksiin. Voisin osoittaa myytäviä kaupallisia istuimia ja tulonumeroita, nuolla sormeani, osoittaa sitä ja kohotettua kulmakarvaa Concordin itätuuliin ja sanoa luottavaisesti, että jos SolidWorks tarjoaisi ilmaisia ​​palvelupaketteja, söisimme ruokapöydässä ja söisimme bon-boneja pois toistensa rystyset.

Sen sijaan tarkastelen syvästi ja vakavasti sanoja, joita Rich totesi, ja paljastan taustalla olevien totuuksien karun keskipisteen. Hän vastasi kysymykseen virheenkorjausten, Service Pack -pakettien ja parannusten erottamisesta. Tässä hän halusi sanoa tai ainakin olisi pitänyt sanoa…

SolidWorks on katsonut tästä asiasta [kastikkeen suihkuttaminen jakeille] useita kertoja ja päätti sen määrän perusteella vaivaa [pilkullinen kurkku jakkivauvat], Laadunvarmistusinfrastruktuuri ja erittäin korkeat kustannukset [nännien esto] täytäntöönpanosta, se johtaisi lopulta korkeampiin maksuihin asiakkaille, joilla on mahdollisuus ottaa käyttöön epävakaisuus [raivokas jakin myrkky] ohjelmistossa ja vaativat enemmän Service Pack -julkaisut [peräruiskeet] Tämä on päinvastoin kuin mitä yritämme saavuttaa [paitsi peräruiskeet.] Tämän perusteella nykyiseen SolidWorks -tilaukseen ei tule merkittäviä muutoksia kunnossapito [Jakin lypsy] politiikkaa paitsi keskittyä edelleen korkeampaan laatuun [yrttikana,] palvelut ja ohjelmistot samaan alhaiseen hintaan. Hän jatkoi sanomista [hän sulkee vauvan sinetin tehdäkseen sinulle paremman sopimuksen] tämä ei ole yhden henkilön päätös, vaan siitä keskustellaan monien kesken SolidWorksissa [tanssikilpailujen kautta.]

[Devon] Tässä on loput tiedot, jotka Rich jakoi minulle;

Hän totesi, että kirje lähetettiin [mahtava, radikaali, paha] SolidSmack -blogi oli ensimmäinen sisäinen luonnos [verenvuoto] asiakirja, jonka pitäisi ei ole ollut posted [on laulettu kaksiosaisina harmonioina] ja kuten useat ihmiset blogissa huomauttavat, että tämä [sic] ei ole muutos nykyiseen [alusvaatteet] politiikkaa, joka on ollut mukana [erittäin kostea] paikka monien vuosien ajan. Hän sanoi, että tämä on pehmeä a uusi [uusfasisti] mekanismi, jolla suojellaan useimpien tällä hetkellä tilauksessa olevien asiakkaiden investointeja ja kumppanuutta…

Ohhhh, tuo viimeinen ei ollut niin kevytmielinen, vai mitä? Lopetan tähän, ainakin saan ilkeitä sähköpostiviestejä väärin edustetuilta ja lievästi sorrettuilta jakinviljelijöiltä.

Tässä on viimeinen asia, jonka sanon aiheesta, jonka pitäisi olla osa mitä tahansa ohjelmistoyrityksen tarkoitusilmoitusta ... Erota lisäämäsi arvo erillään luomastasi arvosta.

Tein jopa ladattavan kuvan, tulostuskoon, halukkaille ohjelmistoyrityksille tai sen työntekijöille ripustettavaksi ilmoitustaululle.

Fontti käytetty… Arvostettu (ilmainen täällä)

kirjailija

Josh on SolidSmack.comin perustaja ja toimittaja, Aimsift Inc: n perustaja ja EvD Median perustaja. Hän on mukana suunnittelussa, suunnittelussa, visualisoinnissa, tekniikassa, jolla se toteutetaan, ja sen ympärillä kehitetystä sisällöstä. Hän on SolidWorks -sertifioitu ammattilainen ja onnistuu putoamaan hankalasti.