Kiinnitä silmäsolkat lapsesi. Nyt tiedät, että Onshape aloitti julkistamisvuoden Parametrinen mallinnus 2.0. He tekivät ilmeisesti kaksi-yhteen-sopimuksen 2.0-nimistä, ilmoittaen tänään Tiedonhallinta 2.0.

He saivat myös kaksi vastaan ​​yksi kickinin suunnitteluongelmista IN the ASS: ssä, koska konfiguraatiot, moniosainen ja asiayhteydellinen suunnittelu parametrisen mallinnuksen menetelmässään, niiden tiedonhallintamenetelmän ominaisuudet siirtävät työn pois työstä- ympärille ja manuaaliset työnkulut menetelmään, joka pitää mallin työnkulun yhteydessä kontekstina sen sijaan, että jumiutuisit toiseen järjestelmään tai ulos, tai taittohuoneen vieressä olevaan kansioon, jossa on viisi rikkoutunutta kahvinkeitintä.

Data Management 2.0: ssa (DM2.0) on kaksi osaa - julkaisunhallinnan ja hyväksynnän työnkulku (RAW) ja samanaikainen materiaalilomake (BOM). Katsotaan. Mutta ensin…

Mitä eroa on DM2.0: ssa?

Jon Hirschtick hajottaa sen. Hän huomauttaa kuudesta periaatteesta, jotka eivät itsessään ole välttämättä ainutlaatuisia, mutta yhdessä muodostavat perustan BOM- ja RAW -tiedostojen virtaviivaistamiselle. He keskittyvät:

  • Tietokanta, ei tiedostoja
  • Suojattu pilvityötila, ei hajotuskopioita
  • Rinnakkainen, ei sarja
  • Välitön yhteistyö, ei kokouksia
  • Suunnittelu ja data yhdessä paikassa, ei monta
  • Nolla IT

Kuuletko Sys Admin Frankin? NOLLA SE. Siirrä salauksesi yrityksen keskusyksikköön, jätä meidät suunnittelemaan TULEVAISUUTTA.

Nyt nämä ominaisuudet eivät ole mitään uutta - kukaan ei kuitenkaan ole yhdistänyt niitä CAD -sovellukseen, jossa on yhtenäinen lähestymistapa osien ja tarkistusten työnkulkuun. Onshape on siis yhdistänyt kaiken 3D -mallinnusohjelmistoon, joka on rakennettu alusta alkaen tuotekehitysprosessin virtaviivaistamiseksi.

Julkaisujen hallinnan ja hyväksynnän työnkulku

Julkaisujen hallinnan ja hyväksynnän työnkulun menetelmiä on yhtä monta kuin näytön värejä. Työskentelet todennäköisesti joka päivä yhden tai toisen sisällä. Onshape kuvaa tämän prosessin ytimen tarpeet uudella lähestymistavalla julkaisujen hallintaan ja työnkulkuihin. Näin Jon sanoo:

Kuten kaikki muu Onshape, julkaisukandidaatin luominen ja julkaisun hyväksyminen ei estä ketään jatkamasta työtä - ei sisään- ja uloskirjautumista. Käyttäjät voivat luoda ehdotetun julkaisun mille tahansa osien, kokoonpanojen, kokoonpanojen ja muiden resurssien yhdistelmälle yhtenä julkaisuna.

Tämän avulla se siirtyy julkaisun tai vanhentuneen työnkulun läpi, ja sinun on määritettävä versio, osanumero ja julkaisuehdot. Kaikki Onshapea käyttävät yrityksesi tietävät, mitä osille ja kokoonpanoille tapahtuu matkan varrella. Älä hyppää ulos tarkistamaan tätä järjestelmää tai järjestelmää, tarkista redline -sideaineet tai kysy joltakin sen osan tilaa, joka on jo kaksi viikkoa myöhässä. Vaikka se ei ehkä sovi nykyiseen työnkulkuun, tarkistukseen tai osanumerojärjestelmään, se on riittävän joustava käsittelemään monia skenaarioita, ja tämä on vasta alkua.

Samanaikainen materiaaliluettelo

Tiedän, että tiedät temppuja, joilla voit tarkastella luokatasi mallinnuksen aikana. Olipa kyse sen viemisestä laskentataulukkoon tai upottamisesta piirustukseen tai kokoonpanoon, se on parhaimmillaan tehotonta. Näin Jon kuvailee samanaikaista materiaalilaskua:

Nyt Onshape -ohjelmassa luomislomasi luodaan ja päivitetään automaattisesti kokoonpanon suunnittelun aikana. Itse asiassa sitä ei vain pidetä synkronoituna, vaan se on myös samanaikainen tapa muokata kokoonpanoa, aivan kuten Samanaikaisen ohutlevyn peltipöytä ja samanaikaisten kokoonpanojen kokoonpanotaulukot. Onshape BOM ei ole koskaan synkronoitu sen heijastaman kokoonpanon kanssa.

Tämän lisäksi he ovat julkaisseet BOM -sovellusliittymän, jonka avulla sinä tai heidän kumppaninsa voivat rakentaa mukautettuja sovelluksia (kuten OpenBOM), joka laajentaa mitä voit tehdä kyseisillä BOM -tiedoilla.

Olen rehellisesti hieman kyynelissäni, kun näin nämä ominaisuudet, koska tiedän kuinka paljon aikaa käytin muihin menetelmiin ja järjestelmiin, muiden menetelmien ja järjestelmien perustamiseen ja dokumentointiin sekä muiden menetelmien ja järjestelmien kiistelemiseen.

On naurettavaa (hyvällä tavalla), kuinka paljon Onshape on yksinkertaistanut näitä kahta suunnitteluprosessin osaa. Uskon, että suurin oivallus, jonka sain nähdessäni uusia ominaisuuksia, on se, miten totumme kiertotapoihin ja tehottomiin järjestelmiin, niin että puolustamme niitä ja jopa perustellaan ne sen perusteella, kuinka kauan se kestää - tämä on todella naurettavaa ( huono suunta).

Voxelin innovaatiot käyttää Onshapea, joten kysyn johtavalta mekaaniselta insinööri Michael Bromleylta, kuinka he käyttävät uutta julkaisunhallinnan ja hyväksynnän työnkulkua. Aiemmin heillä oli hyvin manuaalinen ja virheille altis prosessi, joka yritti käsitellä julkaisujen hallintaa kehitys- ja julkaistun haaran kautta. Hän kertoi minulle:

Uusi julkaisunhallintaprosessi yhdistää nyt versiohistorian yksittäisiin osiin, kokoonpanoihin ja piirustuksiin. Tämä on kriittinen ominaisuus dokumentaatiossa ja hakutoiminnon käyttämisessä rakennetun osan löytämiseksi. Osalla/kokoonpanolla/piirustuksella on nyt erillinen dokumentoitu tila, joka voidaan sijoittaa vapautettuun tilaan. Siksi voimme asettaa prosessin, jossa vain osa/kokoonpano/piirustus vapautetussa tilassa voidaan valmistaa tai tilata. Käytämme julkaisunhallintaprosessia kaikkiin projekteihimme liittyviin tietoihimme.

Olen todella utelias tietämään, ovatko nämä ominaisuudet muuttaneet jotain sinulle, auttoivatko ne sinua kuin auttaneet Voxelia vai muuttivat jotain muuta. Kommentoi tai lähetä sähköpostia - olisi kiva kuulla sinusta.

kirjailija

Josh on SolidSmack.comin perustaja ja toimittaja, Aimsift Inc: n perustaja ja EvD Median perustaja. Hän on mukana suunnittelussa, suunnittelussa, visualisoinnissa, tekniikassa, jolla se toteutetaan, ja sen ympärillä kehitetystä sisällöstä. Hän on SolidWorks -sertifioitu ammattilainen ja onnistuu putoamaan hankalasti.