Tilinpäätöksessä esitettävät

LIPUTUSILMOITUKSET

Disco solidsmack the smack on se, mitä sinulta puuttuu

SolidSmack kiertää. Sinä tiedät sen. Näin käsittelemme sitä ja asioita, jotka meidän on paljastettava, jotta tiedät, mistä kirjoitamme, tulee suoraan sydämemme sydämestä. Muuten, kenelläkään ihmisillä tai yrityksillä, joiden kanssa työskentelemme, ei ole sananvaltaa tai toimituksellista valtaa SolidSmackin sisältöön. Haluamme vain saada sen ulos.

Teollisuuden tapahtumat

SolidSmack osallistuu alan tapahtumiin, joita isännöivät erilaiset CAD -alan toimittajat. Useimmiten he maksavat konferenssimaksut, hotellit ja satunnaisesti lennot tapahtumaan. Jos he eivät maksa lennoista, yritämme saada heiltä myös kohteliaisuuksia heidän yappy -koiristaan. Kaikki tapahtuman viestit, artikkelit tai tiedotteet jätetään yksinomaan SolidSmackin tehtäväksi ilman tapahtuman isännän tai sponsorien antamia tietoja tai muokkauksia.

Mainostajat

Huomaat, että SolidSmackissa on mainoksia, paljon suuria. Näin rahoitamme tämän operaation ja maksamme valtavasta viljan saannista, joka tarvitaan tällaisen mahtavan sisällön julkaisemiseen. Jos et halua mainoksia, ota meihin yhteyttä, niin näytämme sinulle lahjoituslaatikon, joka hyväksyy erittäin suuret sekit. Mutta aivan kuten mainostajamme, sinulla ei ole sananvaltaa tuotteen tai palvelun sisältöön, toimitukseen tai kuviin (tai mainitun tuotteen tai palvelun sisällön määrään). Olemme julmia, tiedän.

Kumppanit

Jaamme joskus tuotteen tai palvelun kumppanilinkin kautta. Tämä on ylimääräinen tulovirta ja toivottavasti se johtaa meidät pois monista häiritsevistä bannerimainoksista. Tavoitteenamme on jakaa vain tuotteita, jotka täydentävät SolidSmackin sisältöä, auttavat sinua tekemisissäsi tai tekevät elämästä yleensä hauskempaa. Kumppanilinkkien käyttö ei vaikuta siihen, esittelemmekö tuotteen vai emme; Lyhyesti sanottuna tuotteet ovat esillä vain siksi, että ne täyttävät toimitukselliset standardit. Meillä on tällä hetkellä kumppanisuhde useiden kauppojen kanssa, mukaan lukien: Amazon, Ebay ja StackCommerce. Ota rohkeasti ottaa meihin yhteyttä jos haluat tarkistaa, onko meillä sidosyritys tiettyyn yritykseen.

Ohjelmisto laitteisto

Ajoittain meille annetaan ohjelmistoja tai laitteistoja käytettäväksi ja tarkistettavaksi. Joskus meidän ei tarvitse lähettää sitä takaisin, joskus annamme sen pois kilpailussa, joskus heitämme sen ikkunan läpi (ei oikeastaan, mutta joo, todella). Saamamme/tarkistamamme ohjelmistot on yleensä merkitty "ei myytäväksi" (NFS), mikä tarkoittaa, että ei, en voi myydä sitä setällesi, jotta hän voi antaa sen sinulle.

Mietitkö mitään? Voit vapaasti ottaa meihin yhteyttä ja kysy.