Käyttöehdot

Tehokas: toukokuu 25, 2018

Tervetuloa osoitteeseen solidsmack.com (jäljempänä SolidSmack). SolidSmack ja siihen liittyvät sivustot tarjoavat sinulle palveluitaan, tietämystään, tuotteitaan ja tietojaan seuraavin ehdoin. Jos vierailet tällä verkkosivustolla tai siihen liittyvillä sivustoilla, hyväksyt nämä ehdot. Lue ne huolellisesti.

YKSITYISYYS
Tutustu Tietosuojakäytännön, joka myös ohjaa vierailustasi verkkosivustollamme ymmärtääksemme käytäntöjämme.

SÄHKÖISET VIESTINTÄ
Kun vierailet SolidSmackissa tai lähetät meille sähköpostia, olet yhteydessä meihin sähköisesti. Hyväksyt viestien vastaanottamisen meiltä sähköisesti. Olemme yhteydessä sinuun sähköpostitse tai lähettämällä ilmoituksia tälle sivustolle. Hyväksyt, että kaikki sopimukset, ilmoitukset, ilmoitukset ja muu viestintä, jotka toimitamme sinulle sähköisesti, täyttävät kaikki lakisääteiset vaatimukset, joiden mukaan tällainen viestintä on tehtävä kirjallisesti.

TEKIJÄNOIKEUS
Kaikki tällä sivustolla oleva sisältö, kuten teksti, grafiikka, logot, painikekuvakkeet, kuvat, äänitteet, digitaaliset lataukset, datakokoelmat ja ohjelmistot, on SolidSmackin tai sen sisältötoimittajien omaisuutta ja suojattu kansainvälisillä tekijänoikeuslaeilla. Kaiken tämän sivuston sisällön kokoaminen on SolidSmackin yksinoikeus, jonka tekijänoikeus on tämän kokoelman tekijä SolidSmack ja joka on suojattu kansainvälisillä tekijänoikeuslaeilla.

TAVARAMERKIT
SolidSmack -tavaramerkkejä ja -pukua ei saa käyttää mihinkään tuotteeseen tai palveluun, joka ei kuulu SolidSmackiin, millään tavalla, joka todennäköisesti aiheuttaa sekaannusta asiakkaiden keskuudessa, tai millään tavalla, joka alentaa tai heikentää SolidSmackia. Kaikki muut sivustolla esiintyvät tavaramerkit, jotka eivät ole SolidSmackin tai sen tytäryhtiöiden omistuksessa, ovat omistajiensa omaisuutta, jotka voivat olla sidoksissa SolidSmackiin tai siihen liittyviin sivustoihin tai olla sidoksissa tai sponsoroituja.

LISENSSIN JA SIVUSTOTILANNE
SolidSmack myöntää sinulle rajoitetun lisenssin käyttää ja käyttää henkilökohtaisesti tätä sivustoa eikä ladata (muuta kuin sivujen välimuistiin tallennus) tai muokata sitä tai mitään sen osaa, paitsi SolidSmackin nimenomaisella kirjallisella suostumuksella. Tämä lisenssi ei sisällä tämän sivuston tai sen sisällön jälleenmyyntiä tai kaupallista käyttöä: kaikkien tuoteluetteloiden, kuvausten tai hintojen kokoaminen ja käyttö: tämän sivuston tai sen sisällön johdannaiskäyttö: kaikki tilitietojen lataaminen tai kopioiminen toisen kauppiaan etu: tai tiedonlouhinta, robotit tai vastaavat tiedonkeruutyökalut. Tätä sivustoa tai sen osaa ei saa kopioida, monistaa, kopioida, myydä, myydä uudelleen, käydä tai muuten käyttää mihinkään kaupalliseen tarkoitukseen ilman SolidSmackin nimenomaista kirjallista lupaa. Et saa kehystää tai käyttää kehystystekniikoita SolidSmackin ja yhteistyökumppaneidemme tavaramerkin, logon tai muiden omistamien tietojen (mukaan lukien kuvat, teksti, sivun asettelu tai muoto) liittämiseen ilman nimenomaista kirjallista lupaa. Et saa käyttää mitään sisällönkuvauskenttiä tai muuta "piilotettua tekstiä", joka käyttää SolidSmacksin nimeä tai tavaramerkkejä ilman SolidSmackin nimenomaista kirjallista lupaa. Kaikki luvaton käyttö lopettaa SolidSmackin myöntämän luvan tai lisenssin. Sinulle myönnetään rajoitettu, peruutettava ja ei-yksinoikeus luoda hyperlinkki SolidSmackin kotisivulle, kunhan linkki ei kuvaa SolidSmackia ja siihen liittyviä sivustoja tai niiden tuotteita tai palveluita väärin, harhaanjohtavasti, halventavasti, tai muuten loukkaavaa asiaa. Et saa käyttää mitään SolidSmack -logoa tai muuta omaa grafiikkaa tai tavaramerkkiä osana linkkiä ilman nimenomaista kirjallista lupaa.

JÄSENYYSTILI
Jos käytät tätä sivustoa tai siihen liittyviä sivustoja, sinulla voi olla jäsenyys. Olet vastuussa tilisi ja salasanasi luottamuksellisuuden säilyttämisestä ja pääsyn rajoittamisesta tietokoneellesi, ja suostut ottamaan vastuun kaikesta tilisi tai salasanasi alla tapahtuvasta toiminnasta. Jos olet alle 18 -vuotias, voit käyttää verkkosivustoamme vain vanhemman tai huoltajan kanssa. SolidSmack ja sen osakkuusyritykset varaavat oikeuden kieltäytyä palvelusta, lopettaa tilit, poistaa tai muokata sisältöä tai peruuttaa tilauksia oman harkintansa mukaan.

KOMMENTIT, SÄHKÖPOSTI JA MUU SISÄLTÖ
Vierailijat voivat lähettää kommentteja ja muuta sisältöä: ja lähettää ehdotuksia, ideoita, kommentteja, kysymyksiä tai muuta tietoa, kunhan sisältö ei ole laitonta, säädytöntä, uhkaavaa, loukkaavaa, loukkaavaa yksityisyyttä, loukkaa immateriaalioikeuksia tai muutoin vahingollista kolmansille osapuolille tai vastenmielistä, eikä se sisällä tai sisällä ohjelmistoviruksia, poliittisia kampanjoita, kaupallisia pyyntöjä, ketjukirjeitä, joukkopostituksia tai minkäänlaista roskapostia. Et saa käyttää väärää sähköpostiosoitetta, esiintyä kenenkään henkilön tai yhteisön taholta tai muuten johtaa harhaan kortin tai muun sisällön alkuperää. SolidSmack pidättää oikeuden (mutta ei velvoitetta) poistaa tai muokata tällaista sisältöä, mutta ei tarkista säännöllisesti julkaistua sisältöä. Jos lähetät sisältöä tai lähetät materiaalia, ja ellei toisin mainita, myönnät SolidSmackille ja sen yhteistyökumppaneille ei-yksinomaisen, rojaltittoman, ikuisen, peruuttamattoman ja täysin alilisenssioikeuden käyttää, kopioida, muokata, mukauttaa, julkaista , kääntää, luoda johdannaisteoksia, jakaa ja näyttää tällaista sisältöä kaikkialla maailmassa missä tahansa mediassa. Myönnät SolidSmackille ja sen yhteistyökumppaneille ja alilisenssinhaltijoille oikeuden käyttää nimeä, jonka lähetät tällaisen sisällön yhteydessä, jos he haluavat. Vakuutat ja takaat, että omistat tai muutoin hallitset kaikkia lähettämäsi sisällön oikeuksia: että sisältö on paikkansapitävää: että toimittamasi sisällön käyttö ei ole tämän käytännön vastaista eikä aiheuta vahinkoa kenellekään henkilölle tai yhteisölle: ja korvaat SolidSmackille tai sen yhteistyökumppaneille kaikki toimittamastasi sisällöstä johtuvat vaatimukset. SolidSmackilla on oikeus mutta ei velvollisuutta valvoa, muokata tai poistaa mitään toimintaa tai sisältöä. SolidSmack ei ota vastuuta eikä ota vastuuta mistään sinun tai kolmannen osapuolen lähettämästä sisällöstä.

VAHINGOITUKSEN RISKI
Tapauksissa, joissa digitaalisia tuotteita tai jäsenyyksiä ostetaan SolidSmackin tai niihin liittyvien sivustojen kautta, nämä ostokset tehdään sähköpostivahvistuksen perusteella. Tämä tarkoittaa pohjimmiltaan sitä, että tällaisten kohteiden menetys- ja omistusriski siirtyy sinulle sähköpostin lähettämisen jälkeen.

TAKUIDEN VASTUUVAPAUSLAUSEKE JA VASTUUNRAJOITUS TÄMÄ SIVUSTO TARJOA SOLIDSMACK TÄYDELLISESTI JA "SAATAVILLA". SOLIDSMACK EI KÄYTÄ MITÄ MITÄÄN, NIMENOMAISIA TAI SOVELLETTUJA VAKUUTUKSIA TAKUITA TÄMÄN SIVUSTON TOIMINNASTA TAI SIVUSTON SISÄLTÖÄ KOSKEVISTA TIETOISTA, SISÄLTÖSTÄ, MATERIAALISTA TAI TUOTTEISTA. HYVÄKSYT, ETTÄ SIVUSTON KÄYTTÖ ON SINUN RISKILLÄ. SOLIDSMACK ILMOITTAA KAIKKI SOVELLETTAVAN LAIN SALLIMAN SALLITUN TAKAISIN MUKAAN KAIKKI NIMENOMAISET TAI SUMMALLINEN TAKUUT, MUKAAN SISÄLTYVÄT, MUTTA EIVÄT RAJOITU, MUKAUTETTAVIA TAKUITA, JOTKA OVAT TIETTYVÄN TARKOITETTU. SOLIDSMACK EI TAKUU, ETTÄ SIVUSTO, SEN PALVELIMET TAI SOLIDSMACKIN LÄHETTÄMÄ SÄHKÖPOSTI EIVÄT ole viruksia tai muita haitallisia komponentteja. SOLIDSMACK EI OLE VASTUULLA MITÄÄN VAHINGOISTA, JOTKA KOSKEVAT TÄMÄN SIVUSTON KÄYTÖSTÄ, mukaan lukien, MUTTA EI RAJOITU Suoraan, epäsuoraan, sattumanvaraisesti, rangaistavasti ja siitä aiheutuviin vahinkoihin. TIETYT VALTIOLAINSÄÄDÄNTÖT EIVÄT SALLITA RAJOITUKSIA TILAISILLE TAKUILLE TAI TIETTYJEN VAHINGOJEN SULKEMISELLE TAI RAJOITUKSILLE. JOS NÄMÄ LAIT SOVELTUVAT SINUUN, JOITA TAI KAIKKI YLLÄ OLEVAT VASTUUVAPAUSLAUSEKKEET, POISTUKSET tai RAJOITUKSET EIVÄT KOSKE SINUA JA SINULLA VOI OLLA LISÄOIKEUKSIA.

SOVELLETTAVA LAKI
Vierailemalla SolidSmackissa hyväksyt, että Amerikan yhdysvaltojen lait, ilman lainvalintasääntöjä, säätelevät näitä käyttöehtoja ja kaikenlaisia ​​riita -asioita, joita saattaa syntyä sinun ja SolidSmackin tai siihen liittyvien sivustojen välillä.

RATKAISU
Kaikki riidat, jotka liittyvät millään tavalla SolidSmack -vierailuusi, SolidSmackin kautta kulutettuihin tietoihin tai ostettuihin tuotteisiin, on toimitettava luottamukselliseen välimiesmenettelyyn Texasissa, Yhdysvalloissa, paitsi siinä määrin kuin olet millään tavalla rikkonut tai uhannut rikkoa SolidSmackin immateriaalioikeudet, SolidSmack voi hakea kieltoa tai muuta asianmukaista oikeussuojaa missä tahansa osavaltiossa tai liittovaltion tuomioistuimessa Texasin osavaltiossa, Yhdysvalloissa, ja suostut yksinomaiseen toimivaltaan ja paikkaan tällaisissa tuomioistuimissa. Tämän sopimuksen mukainen välimiesmenettely suoritetaan American Arbitration Associationin voimassa olevien sääntöjen mukaisesti. Välimiestuomio on sitova ja se voidaan antaa tuomiona missä tahansa toimivaltaisen tuomioistuimen tuomioistuimessa. Sovellettavan lain sallimissa rajoissa mitään tämän sopimuksen mukaista välimiesmenettelyä ei saa yhdistää välimiesmenettelyyn, johon osallistuu jokin muu tämän sopimuksen kohteena oleva osapuoli, joko luokan välimiesmenettelyssä tai muulla tavalla.

SIVUT POLITIIKKA, MUUTOS JA SUKUPUOLTUVA
Tutustu muihin tällä sivustolla julkaistuihin käytäntöihimme, kuten toimitus- ja palautuskäytäntöihimme. Nämä käytännöt koskevat myös vierailua SolidSmackissa. Varaamme oikeuden tehdä muutoksia sivustoomme, käytäntöihimme ja näihin käyttöehtoihin milloin tahansa. Jos jokin näistä ehdoista katsotaan pätemättömäksi, mitättömäksi tai jostain syystä täytäntöönpanokelvottomaksi, tämä ehto katsotaan erotettavaksi eikä se vaikuta minkään jäljellä olevan ehdon pätevyyteen ja täytäntöönpanokelpoisuuteen.

Kysymykset
Käyttöehtojamme, tietosuojakäytäntöämme tai muuta käytäntöön liittyvää materiaalia koskevat kysymykset voidaan ohjata tukihenkilöstöllemme napsauttamalla "Ota meihin yhteyttä" lähetä meille sähköpostia osoitteeseen: info@www.solidsmack.com