Ο Adam O'Hern της EvD Media μας κρατάει cadjunkie μέλη που είναι απασχολημένα με την τελευταία του σειρά σεμιναρίων SolidWorks επικεντρώνονται στην ανάπτυξη ενός προϊόντος από την αρχή με προσοχή στη συνεργασία σε ομάδες μηχανικών, γραφιστών και φυσικά βιομηχανικών σχεδιαστών. Τι καλύτερο για να ξεκινήσετε τον πρώτο μήνα της νέας χρονιάς από το φρέσκο ​​edu-tainment μοντελισμού;

Σειρά τηλεχειριστηρίου SolidWorks

Σε αυτή τη σειρά, θα εργάζεστε σε ένα φανταστικό σύστημα ηχείων τηλεχειρισμού. Το πιο σημαντικό, θα δώσουμε έμφαση στους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να εργαστείτε με πολλά άτομα, από τα δεδομένα μηχανικής έως τις γραφικές λεπτομέρειες και να ενσωματώσετε τα πάντα σε ένα τελικό, κατασκευαστικό σχέδιο.

11

21

31

41

51

61

71

81

Φροντίστε να δείτε όλα τα δωρεάν βίντεο που έχουμε cadjunkie–και αν νιώθετε πραγματικά το τράβηγμα, μεταβείτε στο δικό μας Σελίδα μέλους Premium.

Μουσικός

Ο Simon είναι βιομηχανικός σχεδιαστής από το Μπρούκλιν και Διευθύνων Σύμβουλος της EVD Media. Όταν βρίσκει το χρόνο να σχεδιάζει, η εστίασή του είναι να βοηθήσει τις νεοσύστατες επιχειρήσεις να αναπτύξουν λύσεις επωνυμίας και σχεδιασμού για να πραγματοποιήσουν το όραμα σχεδιασμού των προϊόντων τους. Εκτός από τη δουλειά του στη Nike και σε διάφορους άλλους πελάτες, είναι ο κύριος λόγος που γίνεται κάτι στο EvD Media. Κάποτε πάλεψε με τα γυμνά του χέρια έναν καρακάκη αλιγάτορα της Αλάσκας για να σώσει τον Τζος.