Το 3D Systems δεν μπερδεύεται το 2013. Παρά τα νέα προϊόντα που έχουν ανόητη απόδοση, έχουν καταφέρει να αποδείξουν ότι ένα οπλοστάσιο «πίτες σαντιγί στο πρόσωπό σας» είναι η καλύτερη στρατηγική για την ανάπτυξη διαφημιστικής εκστρατείας και την προσοχή σας. Κατά κάποιο τρόπο, προωθώντας τις νέες κυκλοφορίες προϊόντων τους στο CES 2013, κατάφεραν να κερδίσουν το «Βραβείο Best of CES 2013 for Emerging Tech”Κατά τη φιλοξενία μουσικοί που παίζουν τρισδιάστατα τυπωμένα όργανα στο περίπτερό τους, και βρήκαν ακόμα χρόνο να κυκλοφορήσουν μια πλατφόρμα για μοντελιστές και προγραμματιστές για να εξαργυρώσουν εφαρμογές που έχουν ως επίκεντρο την τρισδιάστατη εκτύπωση.

"Η Cubify πιστεύει ότι όλοι είναι δημιουργικοί και όλοι μπορούν να δημιουργήσουν - όλοι χρειαζόμαστε απλώς έναν διασκεδαστικό και εύκολο τρόπο για να ξεκινήσουμε."

Χωρισμένο ανάμεσα σε δύο πλατφόρμες, το νέο σύστημα σχεδίασης της εφαρμογής 3D Print της Cubify απευθύνεται σε προγραμματιστές καθώς και σε μοντελιστές χωρίς εμπειρία προγραμματισμού. Το Cubify API "είναι για προγραμματιστές ιστού που γράφουν τις δικές τους εφαρμογές ιστού, δημιουργούν μοντέλα και κάνουν προγραμματισμό". Μόλις ο προγραμματιστής υποβάλει την εφαρμογή, η διαδικασία είναι παρόμοια με τη διαδικασία υποβολής εφαρμογών iOS της Apple: περιμένετε μερικές ημέρες και μάθετε αν έχει εγκριθεί. Δεν υπάρχει μέγιστος αριθμός εφαρμογών που μπορεί να υποβάλει ένας προγραμματιστής και η Cubify φροντίζει για το ηλεκτρονικό εμπόριο, τις εκτυπώσεις και τις ευθύνες εκπλήρωσης.

2

1

Εναλλακτικά, για όσους αποφεύγουν τη διαδρομή προγραμματισμού αλλά εξακολουθούν να θέλουν να συμμετέχουν, η πλατφόρμα AppCreate επιτρέπει στους μοντελιστές να δημιουργήσουν μια εφαρμογή Ιστού Cubify χρησιμοποιώντας τη διαδικτυακή διεπαφή Cubify AppCreate. Μόλις δημιουργηθεί η διεπαφή, είναι τόσο εύκολο όσο μπορείτε να ανεβάσετε τα αρχεία μοντέλου 3D και να λάβετε ένα ποσοστό της πληρωμής για το μοντέλο Cubify Cloud Printed Model (παρόμοιο με το Shapeways).

4

3

Ενώ η πλατφόρμα είναι ακόμα σε βρεφική ηλικία, θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς θα αναδυθεί καθώς το 2013 διαμορφώνεται ως ένα τεράστιο έτος για τρισδιάστατη εκτύπωση.

Για να μάθετε περισσότερα κατευθείαν στο Cubify's Ιστότοπος προγραμματιστή.

Μουσικός

Ο Simon είναι βιομηχανικός σχεδιαστής από το Μπρούκλιν και Διευθύνων Σύμβουλος της EVD Media. Όταν βρίσκει το χρόνο να σχεδιάζει, η εστίασή του είναι να βοηθήσει τις νεοσύστατες επιχειρήσεις να αναπτύξουν λύσεις επωνυμίας και σχεδιασμού για να πραγματοποιήσουν το όραμα σχεδιασμού των προϊόντων τους. Εκτός από τη δουλειά του στη Nike και σε διάφορους άλλους πελάτες, είναι ο κύριος λόγος που γίνεται κάτι στο EvD Media. Κάποτε πάλεψε με τα γυμνά του χέρια έναν καρακάκη αλιγάτορα της Αλάσκας για να σώσει τον Τζος.