Συνήθως, όταν μιλάω σε κάποιον για λαχανικά, είναι να φτιάξω ένα κρεβάτι μεγέθους δωματίου από φυλλώδη χόρτα, μεθόδους για να ράψεις καρότο και μπιζέλια ή πρακτικές τοποθεσίες για διανομείς χυμού τεύτλων. Αλλά πρέπει πρώτα να ΚΑΛΥΨΕΤΕ τα λαχανικά σας πριν κάνετε τέτοιες ενδιαφέρουσες προσπάθειες.

Ο Morgan Morey, ένας ιστορικός κοσμηματοπώλης από το Isle of Wright, ξεπέρασε τις συνηθισμένες δημιουργικές ικανότητές του για φανταστικά γλυπτά κοσμήματα και σχέδιο φιγούρων για να δημιουργήσει μια πρακτική, αλλά έντεχνη, ακουαπονική εγκατάσταση τοίχου. Το καλύτερο από όλα είναι ότι είναι MODULAR και εξυπηρετεί μια ποικιλία λειτουργιών.

Τα δοχεία αφαιρούνται όλα εύκολα για να λειτουργήσουν ως μεμονωμένα δοχεία. Το σύστημα θα είναι εύκολα προσαρμόσιμο για μεμονωμένες εγκαταστάσεις φυτών, καθώς κάθε κουτί μπορεί να γεμίσει με διαφορετικά μέσα φύτευσης. Το καλύτερο από όλα είναι ότι το νερό μόλις περάσει από το σύστημα γίνεται εντελώς καθαρό και φρέσκο ​​για τα ψάρια.»

Έχω εξερευνήσει ιδέες για να δημιουργήσω ένα σύστημα τροφοδοσίας aquaponics πάγκου και αυτή είναι μια μέθοδος που είναι πραγματικά ενδιαφέρουσα. Είναι μια μονοκόμματη εκτύπωση που, με πρόσθετο εξάρτημα σύνδεσης σωλήνα, συνδέει και διοχετεύει το νερό μέσα από οποιαδήποτε ποσότητα τμημάτων φυτών. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν μεμονωμένα ή χωριστά και να κρατούν ένα τυπικό κουτί από κασσίτερο. Απλώς σκεφτείτε, μπορείτε να καλλιεργήσετε έναν ολόκληρο τοίχο από δεντρολίβανο, θυμάρι ή λουλούδια για να μαζεύετε κάθε πρωί και να σας πηγαίνουν με τους υπέροχους συναδέλφους σας.αρθρωτό σύστημα τοίχου aquaponics

Ανυπομονώ να το εκτυπώσω, να το προσαρμόσω, να το τροποποιήσω και να δω πώς λειτουργεί στον πάγκο. Ένα πράγμα που νομίζω ότι θα χρειαστεί είναι ένα εξάρτημα βάσης, τοίχου ή δεξαμενής και επάνω εξάρτημα ανάλογα με το ύψος και το βάρος – Ένας πλήρης τοίχος σπανακιού μήκους 12 ποδιών θα ζυγίσει λίγο… Μπορεί να χρειαστώ περισσότερες δεξαμενές ψαριών.

Μπορείτε να τα κατεβάστε το μοντέλο στο MyMiniFactory. (Μπόνους! Δείτε το άλλο έργο του Morgan. Έχει πολλά γλυπτά Overwatch και μερικά ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ υπέροχα κοσμήματα. Δείτε τα εδώ!)

Έχετε ένα μοντέλο που πιστεύετε ότι χρειάζεται ο καθένας; Μοιραστείτε τον σύνδεσμο και τις λεπτομέρειες μαζί μας εδώ!

Μουσικός

Ο Josh είναι ιδρυτής και συντάκτης στο SolidSmack.com, ιδρυτής στην Aimsift Inc. και συνιδρυτής της EvD Media. Ασχολείται με τη μηχανική, το σχεδιασμό, την απεικόνιση, την τεχνολογία που το κάνει να συμβεί και το περιεχόμενο που αναπτύχθηκε γύρω από αυτό. Είναι πιστοποιημένος επαγγελματίας του SolidWorks και υπερέχει στο να πέφτει αμήχανα.