Γνωστοποιήσεις

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Το Disco solidsmack the smack είναι αυτό που σου λείπει

Το SolidSmack κυκλοφορεί. Το ξέρεις. Δείτε πώς αντιμετωπίζουμε αυτό και πράγματα που πρέπει να αποκαλύψουμε, ώστε να ξέρετε τι γράφουμε προέρχεται απευθείας από τις καρδιές μας που χτυπούν. Παρεμπιπτόντως, κανένα από τα άτομα ή τις εταιρείες με τις οποίες συνεργαζόμαστε δεν έχει καμία λέξη ή συντακτική δύναμη για το περιεχόμενο που κυκλοφορεί στο SolidSmack. Θέλουμε απλώς να το βγάλουμε εκεί έξω.

Βιομηχανικές εκδηλώσεις

Η SolidSmack παρακολουθεί βιομηχανικές εκδηλώσεις που φιλοξενούνται από διάφορους προμηθευτές της βιομηχανίας CAD. Αυτό περιλαμβάνει τις περισσότερες φορές να πληρώνουν για τέλη συνεδρίων, ξενοδοχεία και περιστασιακά πτήσεις προς την εκδήλωση. Εάν δεν πληρώνουν για πτήσεις, προσπαθούμε να τους πάρουμε κι εμάς με κομπλιμέντα για τα σκυλιά τους. Οποιαδήποτε ανάρτηση, άρθρα ή κάλυψη της εκδήλωσης αφήνεται αποκλειστικά στην SolidSmack χωρίς καμία είσοδο ή επεξεργασία από τον οικοδεσπότη ή τους χορηγούς της εκδήλωσης.

Διαφημιστές

Θα παρατηρήσετε ότι το SolidSmack έχει διαφημίσεις, πολλές μεγάλες. Έτσι χρηματοδοτούμε αυτήν τη λειτουργία και πληρώνουμε για την τεράστια πρόσληψη δημητριακών που απαιτούνται για να βγάλουμε ένα τόσο φοβερό περιεχόμενο. Εάν θέλετε να μην έχετε διαφημίσεις, επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας δείξουμε το κουτί δωρεάς που δέχεται επιπλέον μεγάλες επιταγές. Όμως, όπως και ο διαφημιζόμενος μας, δεν θα έχετε λόγο για το περιεχόμενο, τη σύνταξη ή τις εικόνες που καλύπτουν ένα προϊόν ή μια υπηρεσία (ή την ποσότητα του εν λόγω περιεχομένου για ένα τέτοιο προϊόν ή υπηρεσία). Είμαστε βάναυσοι, το ξέρω.

Συνεργάτες

Περιστασιακά θα μοιραστούμε ένα προϊόν ή μια υπηρεσία μέσω ενός συνδέσμου συνεργατών. Αυτή είναι μια πρόσθετη ροή εσόδων και ελπίζουμε ότι θα μας απομακρύνει από πολλές διαφημίσεις banner που αποσπούν την προσοχή. Η πρόθεσή μας είναι να μοιραστούμε μόνο προϊόντα που συμπληρώνουν το περιεχόμενο στο SolidSmack, σας βοηθούν με αυτό που κάνετε ή γενικά κάνουν τη ζωή πιο διασκεδαστική. Η χρήση συνδέσμων συνεργατών δεν έχει καμία σχέση με το αν διαθέτουμε ένα προϊόν ή όχι. με λίγα λόγια, τα προϊόντα εμφανίζονται μόνο επειδή πληρούν τα πρότυπα σύνταξης. Αυτή τη στιγμή έχουμε μια σχέση συνεργατών με πολλά καταστήματα, όπως: Amazon, Ebay και StackCommerce. Παρακαλώ μη διστάσετε επικοινωνηστε μαζί μας εάν θέλετε να επαληθεύσετε εάν έχουμε σχέση συνεργασίας με μια συγκεκριμένη εταιρεία.

ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Περιστασιακά, θα μας δοθεί λογισμικό ή υλικό για χρήση και έλεγχο. Μερικές φορές δεν χρειάζεται να το στείλουμε πίσω, μερικές φορές το δίνουμε σε έναν διαγωνισμό, μερικές φορές το πετάμε μέσα από ένα παράθυρο (όχι πραγματικά, αλλά ναι, πραγματικά). Το λογισμικό που λαμβάνουμε/αναθεωρούμε συνήθως φέρει την ένδειξη «όχι για μεταπώληση» (NFS), πράγμα που σημαίνει ότι, όχι, δεν μπορώ να το πουλήσω στον θείο σου, ώστε να μπορεί να σου το δώσει.

Αναρωτιέστε για τίποτα; Νιώστε ελεύθεροι να επικοινωνηστε μαζί μας και ρωτήστε.