Όροι και Προϋποθέσεις

Αποτελεσματική: Μάιος 25, 2018

Καλώς ήλθατε στο solidsmack.com (στο εξής αναφερόμενο ως SolidSmack). Το SolidSmack και οι σχετικοί ιστότοποί του παρέχουν τις υπηρεσίες, τις γνώσεις, τα προϊόντα και τις πληροφορίες τους σε εσάς υπό τις ακόλουθες προϋποθέσεις. Εάν επισκέπτεστε αυτόν τον ιστότοπο ή σχετικούς ιστότοπους, αποδέχεστε αυτούς τους όρους. Παρακαλώ διαβάστε τα προσεκτικά.

ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
Ελέγξτε μας Πολιτική Απορρήτου, η οποία διέπει επίσης την επίσκεψή σας στον ιστότοπό μας, για να κατανοήσετε τις πρακτικές μας.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ
Όταν επισκέπτεστε το SolidSmack ή μας στέλνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, επικοινωνείτε μαζί μας ηλεκτρονικά. Συμφωνείτε να λαμβάνετε επικοινωνία από εμάς με ηλεκτρονικό τρόπο. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω email ή δημοσιεύοντας ειδοποιήσεις σε αυτόν τον ιστότοπο. Συμφωνείτε ότι όλες οι συμφωνίες, ανακοινώσεις, γνωστοποιήσεις και άλλες επικοινωνίες που σας παρέχουμε πληρούν ηλεκτρονικά κάθε νομική απαίτηση να είναι γραπτές αυτές οι επικοινωνίες.

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ
Όλο το περιεχόμενο που περιλαμβάνεται σε αυτόν τον ιστότοπο, όπως κείμενο, γραφικά, λογότυπα, εικονίδια κουμπιών, εικόνες, ηχητικά κλιπ, ψηφιακές λήψεις, συλλογές δεδομένων και λογισμικό, είναι ιδιοκτησία της SolidSmack ή των προμηθευτών περιεχομένου του και προστατεύεται από τους διεθνείς νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων. Η συλλογή όλου του περιεχομένου σε αυτόν τον ιστότοπο αποτελεί αποκλειστική ιδιοκτησία της SolidSmack, με πνευματικά δικαιώματα για αυτήν τη συλλογή από την SolidSmack και προστατεύεται από τους διεθνείς νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

ΣΗΜΑΤΑ
Τα εμπορικά σήματα και τα εμπορικά σήματα της SolidSmack δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούνται σε σχέση με οποιοδήποτε προϊόν ή υπηρεσία που δεν ανήκει στην SolidSmack, με οποιονδήποτε τρόπο που μπορεί να προκαλέσει σύγχυση στους πελάτες ή με οποιονδήποτε τρόπο που απαξιώνει ή δυσφημεί το SolidSmack. Όλα τα άλλα εμπορικά σήματα που δεν ανήκουν στην SolidSmack ή στις θυγατρικές της που εμφανίζονται σε αυτόν τον ιστότοπο είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους, οι οποίοι ενδέχεται να συνδέονται ή να μην συνδέονται, να συνδέονται ή να υποστηρίζονται από το SolidSmack ή τους σχετικούς ιστότοπούς του.

ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ
Το SolidSmack σας παρέχει περιορισμένη άδεια πρόσβασης και προσωπικής χρήσης αυτού του ιστότοπου και όχι λήψης (εκτός από την προσωρινή αποθήκευση σελίδας) ή τροποποίησης αυτού, ή οποιουδήποτε μέρους του, εκτός από ρητή γραπτή συγκατάθεση του SolidSmack. Αυτή η άδεια δεν περιλαμβάνει μεταπώληση ή εμπορική χρήση αυτού του ιστότοπου ή των περιεχομένων του: οποιαδήποτε συλλογή και χρήση οποιωνδήποτε καταλόγων προϊόντων, περιγραφών ή τιμών: οποιαδήποτε παράγωγη χρήση αυτού του ιστότοπου ή των περιεχομένων του: οποιαδήποτε λήψη ή αντιγραφή πληροφοριών λογαριασμού για όφελος άλλου εμπόρου: ή οποιαδήποτε χρήση εξόρυξης δεδομένων, ρομπότ ή παρόμοιων εργαλείων συλλογής και εξαγωγής δεδομένων. Αυτός ο ιστότοπος ή οποιοδήποτε τμήμα αυτού του ιστότοπου δεν επιτρέπεται να αναπαράγεται, να αντιγράφεται, να αντιγράφεται, να πωλείται, να μεταπωλείται, να επισκέπτεται ή να εκμεταλλεύεται με άλλο τρόπο για οποιονδήποτε εμπορικό σκοπό χωρίς ρητή γραπτή συγκατάθεση της SolidSmack. Δεν μπορείτε να πλαισιώσετε ή να χρησιμοποιήσετε τεχνικές πλαισίωσης για να περικλείσετε οποιοδήποτε εμπορικό σήμα, λογότυπο ή άλλες ιδιόκτητες πληροφορίες (συμπεριλαμβανομένων εικόνων, κειμένου, διάταξης σελίδας ή φόρμας) του SolidSmack και των συνεργατών μας χωρίς ρητή γραπτή συγκατάθεση. Δεν επιτρέπεται η χρήση μετα -ετικετών ή οποιουδήποτε άλλου «κρυμμένου κειμένου» που χρησιμοποιεί όνομα ή εμπορικά σήματα της SolidSmacks χωρίς τη ρητή γραπτή συγκατάθεση της SolidSmack. Οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση τερματίζει την άδεια ή την άδεια που χορηγείται από το SolidSmack. Σας παρέχεται ένα περιορισμένο, ανακλητό και μη αποκλειστικό δικαίωμα δημιουργίας υπερ-συνδέσμου στην αρχική σελίδα του SolidSmack, εφόσον ο σύνδεσμος δεν απεικονίζει το SolidSmack και τους σχετικούς ιστότοπους ή τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους σε ψευδή, παραπλανητικά, υποτιμητικά, ή αλλιώς προσβλητικό θέμα. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κανένα λογότυπο SolidSmack ή άλλο ιδιόκτητο γραφικό ή εμπορικό σήμα ως μέρος του συνδέσμου χωρίς ρητή γραπτή άδεια.

Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΑΣ
Εάν χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο ή συσχετισμένους ιστότοπους, ενδέχεται να έχετε λογαριασμό μέλους. Είστε υπεύθυνοι για τη διατήρηση του απορρήτου του λογαριασμού και του κωδικού πρόσβασής σας και για τον περιορισμό της πρόσβασης στον υπολογιστή σας και συμφωνείτε να αποδεχτείτε την ευθύνη για όλες τις δραστηριότητες που πραγματοποιούνται κάτω από τον λογαριασμό ή τον κωδικό πρόσβασής σας. Εάν είστε κάτω των 18 ετών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπό μας μόνο με τη συμμετοχή ενός γονέα ή κηδεμόνα. Η SolidSmack και οι συνεργάτες της διατηρούν το δικαίωμα να αρνηθούν την υπηρεσία, να τερματίσουν λογαριασμούς, να αφαιρέσουν ή να επεξεργαστούν περιεχόμενο ή να ακυρώσουν παραγγελίες κατά την κρίση τους.

ΣΧΟΛΙΑ, EMAIL, ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ
Οι επισκέπτες μπορούν να δημοσιεύουν σχόλια και άλλο περιεχόμενο: και να υποβάλλουν προτάσεις, ιδέες, σχόλια, ερωτήσεις ή άλλες πληροφορίες, εφόσον το περιεχόμενο δεν είναι παράνομο, άσεμνο, απειλητικό, δυσφημιστικό, παραβιάζοντας το απόρρητο, παραβιάζοντας δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας ή άλλως επιβλαβές σε τρίτα μέρη ή απαράδεκτα και δεν αποτελείται ή δεν περιέχει ιούς λογισμικού, πολιτικές εκστρατείες, εμπορικές προσκλήσεις, αλυσιδωτές επιστολές, μαζικές αποστολές ή οποιαδήποτε μορφή "ανεπιθύμητης αλληλογραφίας". Δεν επιτρέπεται η χρήση ψευδούς διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η πλαστοπροσωπία οποιουδήποτε προσώπου ή οντότητας, ή αλλιώς παραπλανήσεις ως προς την προέλευση μιας κάρτας ή άλλου περιεχομένου. Η SolidSmack διατηρεί το δικαίωμα (αλλά όχι την υποχρέωση) να αφαιρέσει ή να επεξεργαστεί τέτοιο περιεχόμενο, αλλά δεν ελέγχει τακτικά το δημοσιευμένο περιεχόμενο. Εάν δημοσιεύετε περιεχόμενο ή υποβάλλετε υλικό, και εκτός εάν υποδεικνύουμε διαφορετικά, παραχωρείτε στη SolidSmack και τους συνεργάτες της ένα μη αποκλειστικό, ατελώς, αέναο, αμετάκλητο και πλήρως υπό άδεια δικαίωμα χρήσης, αναπαραγωγής, τροποποίησης, προσαρμογής, δημοσίευσης , μεταφράστε, δημιουργήστε παράγωγα έργα από, διανείμετε και εμφανίστε τέτοιο περιεχόμενο σε όλο τον κόσμο σε οποιοδήποτε μέσο. Παραχωρείτε στη SolidSmack και στους συνεργάτες της και τους δευτερεύοντες αδειούχους το δικαίωμα να χρησιμοποιούν το όνομα που υποβάλλετε σε σχέση με τέτοιο περιεχόμενο, εάν το επιλέξουν. Εκπροσωπείτε και εγγυάστε ότι κατέχετε ή ελέγχετε με άλλον τρόπο όλα τα δικαιώματα στο περιεχόμενο που δημοσιεύετε: ότι το περιεχόμενο είναι ακριβές: ότι η χρήση του περιεχομένου που παρέχετε δεν παραβιάζει αυτήν την πολιτική και δεν θα προκαλέσει τραυματισμό σε οποιοδήποτε άτομο ή οντότητα: και ότι θα αποζημιώσετε το SolidSmack ή τους συνεργάτες του για όλες τις αξιώσεις που προκύπτουν από το περιεχόμενο που παρέχετε. Το SolidSmack έχει το δικαίωμα αλλά όχι την υποχρέωση να παρακολουθεί και να επεξεργάζεται ή να αφαιρεί οποιαδήποτε δραστηριότητα ή περιεχόμενο. Το SolidSmack δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη και δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε περιεχόμενο δημοσιεύτηκε από εσάς ή από οποιοδήποτε τρίτο μέρος.

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ
Σε περιπτώσεις όπου ψηφιακά αντικείμενα ή συνδρομές αγοράζονται μέσω του SolidSmack ή συναφών ιστότοπων, αυτές οι αγορές πραγματοποιούνται βάσει επιβεβαίωσης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι ο κίνδυνος απώλειας και ο τίτλος για τέτοια αντικείμενα περνούν σε εσάς κατά την αποστολή του email.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ ΕΥΘΥΝΗΣ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΜΕ ΑΛΥΣΙΔΑ ΜΑΚ ΣΕ ΒΑΣΗ «ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ» ΚΑΙ «ΩΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ». Το SOLIDSMACK ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΟΥΣ, ΕΚΦΡΑΣΤΕ I ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ, ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΥ OR ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ, ΥΛΙΚΑ, PRO ΠΡΟDΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ. ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΡΗΤΙΚΑ ΟΤΙ Η ΧΡΗΣΗ ΣΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΜΟΝΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΣΑΣ. ΣΤΟ ΠΛΗΡΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΝΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ, Η SOLIDSMACK ΑΠΟΠΟΙΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ, ΕΚΤΕΣ Η ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ, ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ Το SOLIDSMACK ΔΕΝ ΕΓΓΥΗΣΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ, ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΟΙ ΤΗΣ, Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΙΟΥΣ OTHER ΑΛΛΑ ΕΠΙΒΛΗΜΑΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ. Το SOLIDSMACK ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΖΗΜΙΑ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΥ, ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΣΕ ΑΜΕΣΟΥΣ, ΕΜΜΕΣΟΥΣ, ΑΤΥΧΗΜΟΥΣ, ΠΟΙΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΥΘΕΝΕΣ ΒΛΑΒΕΣ. ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΕΜΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ OR ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΖΗΜΙΩΝ. ΕΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΑΣ, ΜΕΡΙΚΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ OR ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.

ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ
Επισκεπτόμενοι το SolidSmack, συμφωνείτε ότι οι νόμοι των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, χωρίς να λαμβάνονται υπόψη οι αρχές της σύγκρουσης νόμων, θα διέπουν αυτούς τους Όρους Χρήσης και κάθε διαφωνία οποιουδήποτε είδους που μπορεί να προκύψει μεταξύ σας και της SolidSmack ή των σχετικών ιστότοπων.

ΔΙΑΦΟΡΕΣ
Κάθε διαφορά που σχετίζεται με οποιονδήποτε τρόπο με την επίσκεψή σας στο SolidSmack, τις πληροφορίες που καταναλώνονται ή τα προϊόντα που αγοράζονται μέσω του SolidSmack θα υποβάλλεται σε εμπιστευτική διαιτησία στο Τέξας, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, εκτός από την έκταση που παραβιάσατε ή απειλήσατε να παραβιάσετε με οποιονδήποτε τρόπο SolidSmack δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, η SolidSmack μπορεί να ζητήσει ασφαλιστική ή άλλη κατάλληλη ανακούφιση σε οποιοδήποτε κρατικό ή ομοσπονδιακό δικαστήριο στην πολιτεία του Τέξας, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, και συναινείτε σε αποκλειστική δικαιοδοσία και τόπο διεξαγωγής σε τέτοια δικαστήρια. Η διαιτησία βάσει της παρούσας συμφωνίας διεξάγεται σύμφωνα με τους κανόνες που επικρατούσαν τότε από την Αμερικανική Ένωση Διαιτησίας. Η απόφαση των διαιτητών είναι δεσμευτική και μπορεί να κατατεθεί ως απόφαση σε οποιοδήποτε αρμόδιο δικαστήριο. Στο μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία, καμία διαιτησία βάσει της παρούσας Συμφωνίας δεν θα ενωθεί με διαιτησία που θα περιλαμβάνει οποιοδήποτε άλλο μέρος που υπόκειται στην παρούσα Συμφωνία, είτε μέσω διαδικασιών διαιτησίας κατηγορίας είτε με άλλο τρόπο.

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑΣ, ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΗ
Ανατρέξτε στις άλλες πολιτικές μας, όπως η πολιτική αποστολής και επιστροφών, που δημοσιεύονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Αυτές οι πολιτικές διέπουν επίσης την επίσκεψή σας στο SolidSmack. Διατηρούμε το δικαίωμα να πραγματοποιήσουμε αλλαγές στον ιστότοπό μας, στις πολιτικές και στους παρόντες Όρους Χρήσης ανά πάσα στιγμή. Εάν κάποιος από αυτούς τους όρους θεωρείται άκυρος, άκυρος ή για οποιονδήποτε λόγο μη εφαρμόσιμος, αυτός ο όρος θα θεωρείται διαχωρίσιμος και δεν θα επηρεάζει την εγκυρότητα και την εκτελεστότητα οποιουδήποτε υπολοίπου όρου.

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
Οι ερωτήσεις σχετικά με τους Όρους και τις Προϋποθέσεις, την Πολιτική Απορρήτου ή άλλο υλικό που σχετίζεται με την πολιτική μπορούν να απευθυνθούν στο προσωπικό υποστήριξής μας κάνοντας κλικ στο "Επικοινωνήστε μαζί μας" στείλτε μας email στο: info@www.solidsmack.com