Nä huaÿölelo a me Nā kūlana

Kūpono: Mei 25, 2018

Welina i solidsmack.com (ma hope e kapa ʻia ʻo SolidSmack). Hāʻawi ʻo SolidSmack a me kāna mau pūnaewele pili i kā lākou lawelawe, ʻike, nā huahana a me nā ʻike iā ʻoe ma muli o nā ʻano aʻe. Inā kipa ʻoe i kēia pūnaewele a i ʻole nā ​​pūnaewele e pili ana, ʻae ʻoe i kēia mau ʻano. E ʻoluʻolu e heluhelu pono iā lākou.

KA PONO
Eʻoluʻolu e nānā i kā mākou Kulekele pilikino, ka mea e hoʻomalu i kāu kipa i kā mākou pūnaewele, e hoʻomaopopo i kā mākou hana.

KOMOHANO KOMOHANA HOU
Ke kipa aku ʻoe iā SolidSmack a hoʻouna paha i nā leka uila iā mākou, ke kamaʻilio nei ʻoe me mākou me ka uila. ʻAe ʻoe e kiʻi i nā kamaʻilio mai iā mākou uila. E kamaʻilio mākou me ʻoe ma ka leka uila a i ʻole ma ke kau ʻana i nā leka ma kēia pūnaewele. ʻAe ʻae ʻoe i nā ʻaelike a pau, nā hoʻolaha, nā hoʻolaha a me nā kamaʻilio ʻē aʻe a mākou e hāʻawi aku ai iā ʻoe me ka uila e hōʻoluʻolu i nā koi kū kānāwai e like me ke kākau ʻana i kēlā ʻano kamaʻilio.

Kuleana kope
Loaʻa nā ʻike āpau i kēia pūnaewele, e like me ka huaʻōlelo, nā kiʻi, nā lepe, nā kiʻiona pihi, nā kiʻi, nā leo leo, nā hoʻoiho kikoʻī, nā hōʻiliʻili ʻikepili, a me nā polokalamu, no SolidSmack a i ʻole nā ​​mea hoʻolako i ka ʻikepili a pale ʻia e nā kānāwai kope o ka honua. ʻO ka hōʻuluʻulu o nā ʻike āpau ma kēia pūnaewele ka waiwai kaʻawale o SolidSmack, me ka mea kuleana kope kope no kēia hōʻiliʻili na SolidSmack, a pale ʻia e nā kānāwai kope o ka honua.

ua hoʻokuleana '
ʻAʻole hiki ke hoʻohana ʻia nā inoa ʻo SolidSmack a me nā lole kalepa e pili ana i nā huahana a i ʻole nā ​​lawelawe i pili ʻole iā SolidSmack, i kekahi ʻano e hoʻohoka paha i waena o nā mea kūʻai aku, a i ʻole kekahi ʻano e hōʻino a hōʻino paha iā SolidSmack. ʻO nā māka ʻē aʻe ʻē aʻe ʻaʻole i ʻona ʻia e SolidSmack a i ʻole nā ​​lālā o ia pūnaewele i ʻike ʻia ma kēia pūnaewele ka waiwai o kā lākou mau mea nona kēlā me kēia, a i ʻole pili paha, pili ʻia, a i kākoʻo ʻia e SolidSmack a i ʻole nā ​​pūnaewele i pili ʻia.

NĀHUI KAʻIʻI A ME KA PILI NUI
Hāʻawi ʻo SolidSmack iā ʻoe i kahi laikini palena ʻole e kiʻi a hoʻohana pilikino i kēia pūnaewele a ʻaʻole e hoʻoiho (ʻē aʻe ma kahi o ka ʻaoʻao caching) a hoʻololi paha iā ia, a i ʻole kekahi ʻāpana o ia mea, koe wale me ka ʻae palapala kākau paʻa ʻia a SolidSmack. ʻAʻole pili kēia laikini i kahi kūʻai aku a hoʻohana ʻana paha o kēia pūnaewele a i ʻole nā ​​mea i loko: kekahi hōʻiliʻili a me ka hoʻohana ʻana i nā papa inoa huahana, nā wehewehe ʻana, a me nā kumukūʻai: kekahi hoʻohana derivative o kēia pūnaewele a i nā ʻike paha: kekahi hoʻoiho a kope ʻana i ka ʻike moʻohelu kālā no ka pōmaikaʻi o kahi mea kūʻai aku: a i ʻole ka hoʻohana ʻana i ka ʻikepili ʻana, robota, a i ʻole nā ​​ʻikepili e ʻohi a me nā pono hana hemo. ʻAʻole kope kope ʻia kēia pūnaewele a i ʻole kekahi ʻāpana o kēia pūnaewele, kope ʻia, kope ʻia, kūʻai aku, kūʻai hou ʻia, kipa ʻia, a i ʻole hoʻohana ʻia ʻia no kekahi hana kalepa me ka ʻae ʻole ʻia o SolidSmack. ʻAʻole paha ʻoe e hoʻopili a hoʻohana i nā ʻenehana framing e hoʻopili i kekahi inoa inoa, logo, a i ʻole nā ​​ʻike pilikino (e like me nā kiʻi, nā huaʻōlelo, ka ʻaoʻao palapala, a i ʻole ke ʻano) o SolidSmack a me kā mākou mau hoa me ka ʻole o ka ʻae palapala kākau. ʻAʻole hiki iā ʻoe ke hoʻohana i nā lepili meta a i ʻole nā ​​"kikokiko huna" ʻē aʻe e hoʻohana ana i ka inoa SolidSmacks a i ʻole nā ​​māka inoa me ka ʻae ʻole ʻia o SolidSmack. ʻO kekahi hoʻohana ʻae ʻole e hoʻopau i ka ʻae a i ʻole ka laikini i hāʻawi ʻia e SolidSmack. Hāʻawi ʻia ʻoe i kahi kuleana kau palena ʻia, revocable, a ʻole ʻole kū hoʻokahi e hana i kahi hyperlink i ka ʻaoʻao home o SolidSmack inā ʻaʻole e hōʻike ʻia ka loulou iā SolidSmack, a me nā pūnaewele pili, a i ʻole nā ​​huahana a lawelawe paha i kahi wahaheʻe, hoʻopunipuni, hoʻowahāwahā, a i ʻole he mea hōʻeha. ʻAʻole hiki iā ʻoe ke hoʻohana i kekahi logo SolidSmack a i ʻole nā ​​kiʻi pilikino a i ʻole kahi inoa inoa ʻē aʻe ma ke ʻano he ʻāpana o ka loulou me ka ʻole o ka ʻae kākau kākau ʻia.

KOU HELU HELU
Inā ʻoe e hoʻohana i kēia pūnaewele a i pili paha i nā pūnaewele, loaʻa paha iā ʻoe kahi waihona moʻohelu. ʻO ʻoe ke kuleana no ka mālama ʻana i ka hūnā o kāu moʻokāki a me ka ʻōlelo huna a no ka hoʻopaʻa ʻana i ke kiʻi i kāu kamepiula, a ʻae ʻoe e ʻae i ke kuleana no nā hana āpau i hana ʻia ma lalo o kāu moʻokāki a ʻōlelo huna paha. Inā ʻoe ma lalo o 18, hiki iā ʻoe ke hoʻohana i kā mākou pūnaewele me ka pili ʻana o kahi makua a kahu paha. Mālama ʻo SolidSmack a me nā mea pili iā ia i ka pono e hōʻole i ka lawelawe ʻana, hoʻopau ʻana i nā waihona kālā, hemo a hoʻoponopono i nā ʻike, a i ʻole hoʻopau i nā kauoha i kā lākou manaʻo wale nō.

NA LOA, NA LELE, A ME NA MEA E AE
Hiki i nā kipa ke kau i nā manaʻo a me nā ʻike ʻē aʻe: a waiho i nā manaʻo, nā manaʻo, nā manaʻo, nā nīnau, a i ʻole nā ​​ʻike ʻē aʻe, inā ʻaʻole kū ʻole ke kānāwai i ka ʻōlelo pelapela, hoʻoweliweli, hoʻoweliweli, hoʻowahāwahā, hoʻowahāwahā i ka pilikino, e hōʻeha ana i nā kuleana waiwai ʻona, a i ʻole nā ​​mea ʻino ʻē aʻe. i nā ʻaoʻao ʻekolu a i ʻole hoʻopiʻi ʻole a ʻaʻohe o nā lako polokalamu i nā virus, ka hoʻokūkū politika, ka noi kalepa ʻana, nā leka kaulahao, nā leka uila ʻana, a i ʻole nā ​​ʻano "spam." ʻAʻole hiki iā ʻoe ke hoʻohana i kahi leka uila leka uila, hoʻopunipuni i kekahi kanaka a i ʻole mea ʻona, a i ʻole he kuhi hewa e pili ana i ke kumu o kahi kāleka a i ʻole nā ​​ʻike ʻē aʻe. Mālama ʻo SolidSmack i ke kuleana (ʻaʻole naʻe ke kuleana) e kāpae a hoʻoponopono paha i kēlā ʻike, akā ʻaʻole nānā pinepine i ka ʻike i kau ʻia. Inā kau ʻoe i nā ʻike a i ʻole waiho i nā mea, a ke ʻole mākou e hōʻike i kahi ʻē aʻe, hāʻawi ʻoe iā SolidSmack a me nā mea pili iā ia i kahi kuleana ʻole, ʻaʻohe aliʻi, paʻa mau, hiki ʻole ke hoʻolilo ʻia, a kuleana piha i ka laikini e hoʻohana, hana kope, hoʻololi, hoʻololi, hoʻopuka . Hāʻawi ʻoe iā SolidSmack a me nā mea pili a me nā laikini i ka pono e hoʻohana i ka inoa āu e hoʻouna ai e pili ana i kēlā ʻike, inā koho lākou. Koho ʻoe a hōʻoia iā ʻoe ponoʻī a i ʻole kaohi ʻana i nā kuleana āpau i nā ʻike āu i kau ai: pololei ka ʻike: ʻo ka hoʻohana ʻana i nā ʻike āu e hoʻolako ai ʻaʻole ia e uhaʻi i kēia kulekele a ʻaʻole ia e hōʻeha i kekahi kanaka a i ʻole hui: a e uku ʻino ʻoe iā SolidSmack a i ʻole nā ​​mea pili iā ia no nā hoʻopiʻi āpau i loaʻa mai nā ʻike āu e hoʻolako ai. He kuleana ko SolidSmack akā ʻaʻole kuleana e nānā a hoʻoponopono a wehe paha i kekahi hana a i ʻole ʻike. ʻAʻohe kuleana o SolidSmack a ʻaʻohe kuleana no kekahi ʻike i kau ʻia e ʻoe a i ʻole ka ʻaoʻao ʻekolu.

NO KA LUNA
I nā hihia i kūʻai ʻia ai nā mea uila a i ʻole nā ​​lālā ma o SolidSmack a i ʻole nā ​​pūnaewele i pili ʻia, e kūʻai ʻia kēia mau kūʻai e like me ka hōʻoia ʻana o ka leka uila. ʻO ke kumu o kēia ka hopena o ka nalowale a me ke poʻo inoa no ia mau mea iā ʻoe i kā mākou hoʻouna ʻana i ka leka uila.

Hōʻike i nā Palapala hoʻokō A ME KA LIMITATION OF LIABILITY KAHI KAHI I HAKAHIIA E SOLIDSMACK MA KAHI "KĀKAʻI" A ME "WAIWAI" KE KUMU. ʻAʻole i hana ʻo SOLIDSMACK i nā kūʻē a i ʻole nā ​​palapala hoʻokō o kēlā me kēia ʻano, EXPRESS A i hoʻokō ʻia paha, e like me ka hana o kēia SITE A i ʻole ka IMFORMATION, Contents, MATERIALS, A i ʻole nā ​​huahana i hoʻopili ʻia ma kēia kahua. ʻAe ʻae ʻae ʻoe i kāu hoʻohana ʻana i kēia Site ma kāu hopena kiʻekiʻe loa. I KA PIHA MAKAHI MAKAHI E KA KĀNĀWAI KĀWAI, hōʻike ʻo SOLIDSMACK i nā ʻōlelo āpau, hōʻike a i ʻole hoʻokō ʻia, e hoʻopili ʻia ana, akā ʻaʻole i kaupalena ʻia, ʻAʻole hōʻoia ʻo SOLIDSMACK Kēia ʻaoʻao, kāna lawelawe, a i ʻole ka leka uila i hoʻouna ʻia mai SOLIDSMACK MAKAHI MAKAHI MAKAHI A ME KEKAHI MEA ʻĀINA ʻĀMU. ʻAʻole e uku ʻia ʻo SOLIDSMACK no kekahi mau ʻino o kēlā me kēia ʻano e kū mai ana mai ka hoʻohana ʻana o kēia kahua, me ka hoʻopili ʻia, akā ʻaʻole ia e kau palena ʻia e alakaʻi, hana kūpono ʻole, INCIDENTAL, PUNITIVE, a me nā pilikia CONSEQUENTIAL. ʻAʻole ʻae ʻia nā kānāwai kūloko i nā palena no nā palapala hoʻokō i hana ʻia a i ʻole ka hopena a i ʻole ka palena o nā ʻino o kekahi. Inā pili kēia mau kānāwai iā ʻoe, kekahi a i ʻole nā ​​mea āpau i luna, ʻaʻole paha e pili iā ʻoe, a loaʻa paha iā ʻoe nā kuleana hou.

KANAKA LAHUI
Ma ke kipa ʻana iā SolidSmack, ʻae ʻoe i nā kānāwai o ʻAmelika Hui Pū ʻIa o ʻAmelika Hui Pū ʻIa, me ka nānā ʻole i nā loina o ka hakakā o nā kānāwai, e hoʻomalu i kēia Nā Kūlana Hoʻohana a me nā paio o kekahi ʻano e ala aʻe ma waena o ʻoe a me SolidSmack a i ʻole nā ​​pūnaewele pili.

KIPAKAHI MEA
ʻO kēlā me kēia hoʻopaʻapaʻa e pili ana i kāu kipa i SolidSmack, i ka ʻike i hoʻopau ʻia a i kūʻai ʻia paha ma o SolidSmack e waiho ʻia i ka ʻaha kūkā malū ma Texas, ʻAmelika Hui Pū ʻIa o ʻAmelika, koe wale nō, i ka nui o kāu hana i kekahi hana a i ʻole hoʻoweliweli e hōʻeha. Nā kuleana kuleana ʻona SolidSmack, hiki i SolidSmack ke ʻimi i kahi kōkua a i ʻole nā ​​kōkua kūpono i kēlā me kēia mokuʻāina a ʻaha pekelala paha ma ka mokuʻāina ʻo Texas, ʻAmelika Hui Pū ʻIa o ʻAmelika, a ʻae ʻoe i ka mana kū hoʻokahi a me kahi i loko o ia mau ʻaha. E mālama ʻia ka arbitration ma lalo o kēia ʻaelike ma lalo o nā lula e kū nei ka ʻAhahui Arbitration ʻAmelika. Hoʻopaʻa ʻia nā makana arbitrators a komo ʻia ma ke ʻano he hoʻoholo i loko o nā ʻaha hoʻokolokolo mana kūpono. I ka laulā piha i ʻae ʻia e ke kānāwai pili, ʻaʻohe hoʻokolokolo ma lalo o kēia Kuʻikahi e hoʻopili ʻia i kahi hoʻokolokolo e pili ana i nā ʻaoʻao ʻē aʻe i pili i kēia ʻAelike, inā ma o ka hoʻokolokolo ʻana i ka papa.

NA HOOPAU ANA, NA HANUI, A ME KAHUI
E ʻoluʻolu e loiloi i kā mākou mau kulekele ʻē aʻe, e like me kā mākou palapala hoʻouna hoʻouna a hoʻihoʻi, i kau ʻia ma kēia pūnaewele. Mālama pū kēia mau kulekele i kāu kipa iā SolidSmack. Mālama mākou i ka kuleana e hoʻololi i kā mākou pūnaewele, nā kulekele, a me kēia mau ʻano hoʻohana i kēlā me kēia manawa. Inā kuhi ʻia kekahi o kēia mau kūlana he kūpono ʻole, hemo ʻole, a no kekahi kumu i hoʻokū ʻole ʻole ʻia, e manaʻo ʻia he kūlana kēlā ʻano a ʻaʻole ia e hoʻopili i ka pono a me ka hoʻokō ʻana o nā kūlana i koe.

ninau
ʻO nā nīnau e pili ana i kā mākou Terms & Conditions, Kulekele pilikino, a i ʻole nā ​​ʻano kulekele ʻē aʻe e hiki ke kuhikuhi ʻia i kā mākou limahana limahana ma ke kaomi ʻana i ka "Kāhea iā mā ˚ ou" leka uila iā mākou ma: info@www.solidsmack.com