Az EvD Media munkatársa, Adam O'Hern a miénk cadjunkie tagjai a SolidWorks legújabb oktatóanyag -sorozatával voltak elfoglalva, amelynek középpontjában egy termék kifejlesztése állt a semmiből, figyelembe véve a mérnökök, grafikusok és természetesen ipari tervezők csapatán belüli munkát. Mi lehet jobb módja annak, hogy az új év első hónapját elkezdjük, mint egy friss modellező oktatással?

SolidWorks távirányító sorozat

Ebben a sorozatban egy kitalált távirányító hangszórórendszeren fog dolgozni. A legfontosabb az, hogy hangsúlyozzuk azokat a módszereket, amelyek segítségével több emberrel dolgozhat együtt a mérnöki adatoktól a grafikai részletekig, és mindent beépíthet egy végleges, gyártható kivitelbe.

11

21

31

41

51

61

71

81

Feltétlenül nézze meg az összes ingyenes videót, amelyen megtalálható cadjunkie- és ha valóban érzi a húzást, ugorjon át hozzánk Prémium tagsági oldal.

Szerző

Simon brooklyni ipari tervező és az EVD Media ügyvezető szerkesztője. Amikor rátalál az időre a tervezéshez, arra összpontosít, hogy segítse a kezdő vállalkozásokat a márkaépítési és tervezési megoldások kidolgozásában, hogy megvalósítsák terméktervezési elképzelésüket. A Nike -nál és más ügyfeleknél végzett munkája mellett ő a fő oka annak, hogy az EvD Media -nál bármi is történik. Egyszer puszta kézzel a földre birkózott egy alaszkai aligátor ölyvével… hogy megmentse Josh -t.