Tervezőként, mérnökként vagy gyártóként hogyan lesz képes lépést tartani egy olyan iparágban, amelyet folyamatosan megzavarnak az „új arcok”, és szó szerint egyik napról a másikra egész vállalkozásokat hoz létre? Mivel a termékek minden korábbinál gyorsabban kerülnek piacra, mi a legjobb stratégia az egyre versenyképesebb kreatív globális gazdaságba való beilleszkedéshez? Hogyan használhatja ki a gyártás jövőjét, és használhatja fel ezeket az új technológiákat?

AU2012 Innovációs Fórum | A készítés jövője

Az Autodesk Egyetem 2012-es innovációs fórumán a vendégek, köztük Jay Rogers (a Local Motors vezérigazgatója és alapítója), Mark Hatch (a Maya elnöke és vezérigazgatója), Jason Martin és Patrick Triato (tervezők, Zooka Soundbar) és mások megvitatják a bomlasztó hatások spektrumát. és olyan technológiák lehetővé tétele, amelyek lehetővé teszik, hogy a termékek gyorsabban és olcsóbban kerüljenek piacra, mint valaha:

Jay Rogers, a Local Motors elnöke, vezérigazgatója és társalapítója


„A száz év ötödik événél tartok, hogy megváltoztassam az autók alakját.”

„Három bevételi forrás támogatja vállalkozásunkat. Szerszámokat és szolgáltatásokat készítünk, és termékeket értékesítünk.”

„Régebben olyan információkat osztottunk meg, mint ez [papírkép], de ma már ilyen [3D-s modell] képet is megoszthatunk.”

„Ma már valaki a világ minden tájáról megérti, hogyan kell elkészíteni [az ön terveit]. És ez alapvető különbség a mai tanulás és alkotás, valamint a tegnapi alkotás és tanulás között.”

„A briteknek 200 évbe telt átvészelni az ipari forradalmukat, Amerikának 50 évbe telt, Kínának 10 évbe telt, és az egyének egy év alatt visszavehetik.”

„Amikor valaki azt mondja neked, hogy ez jó ötlet, valószínűleg már megtörtént. Ha valaki azt mondja, hogy ez rossz ötlet, akkor a kerekeknek forogni kell. Mert valószínűleg nagyszerű.”

„Nem átlagos számú mintát keresünk; villámcsapást keresünk egy problémára. Találunk valamit, ami nagyon érdekes és sarkító.”

Ash Notaney, a Project Frog termék- és innovációs részlegének alelnöke


„Minden jövőről szóló vitának a trendekről kell kezdenie. Jelenleg New Yorkban 1 World Trade Center épül. Nagyjából ugyanolyan alakú és méretű, mint az Empire State Building, és sokkal-sokkal tovább tart az építés. Tényleg ez a jövő?”

„Az építési költségek nagy része a rezsiben van. Az építési költségek több mint 70%-a nem hatékony, és ez a lehetőség.”

„Azzal kezdődik, hogy van egy alkatrészekből álló szerszámkészlet, és ezek az alkatrészek nagyon-nagyon részletesek. Az épületek alkatrészeit a helyszínen gyártják. Laposra csomagolva jönnek a teherautóra, és daruval rakják a helyükre. Ezután van valaki a helyszínen, aki mindent a másodpercig időzít, majd azon dolgozunk, hogy miként javíthatjuk a hatékonyságot.”

Jason Martin, vezérigazgató és Patrick Triato, a Carbon Audio vezető tervezője


„Van hangos, aztán van hangosabb. Hangosabbak vagyunk.”

„A koncepciótól a polcig körülbelül hét hónap telt el.”

„Próbáld folyamatosan újra feltalálni magad. Tedd fel magadnak a kérdést – mi a következő nagy dolog? Így lehet meghatározni egy új kategóriát.”

Mark Hatch, a TechShop vezérigazgatója


„Profi forradalmár vagyok, hivatásos forradalmárként a toborzás és a radikalizálódás a feladatom. Ön egy forradalmat lát a szeme előtt, és remélem, hogy csatlakozik a forradalomhoz.

„Mit fog elérni a cége a paneltől hallottak alapján?”

„Régebben az új termékek fejlesztésében dolgoztam, és sok időbe telt, mire kihoztunk valamit. Többé nem."

„Csak egy apró tett kell ahhoz, hogy csatlakozz a forradalomhoz. Szóval, azt szeretném, ha ajándékoznál a családodnak vagy a barátaidnak idén karácsonykor, és részese lehetsz a forradalomnak.”

Mickey McManus, a MAYA Design elnök-vezérigazgatója


„Egy év alatt több feldolgozót gyártunk, mint amennyit rizsszemet tudunk termeszteni. Több mint 10 milliárd processzor, és ez a szám egyre növekszik.”

„A természet taníthat nekünk valamit. Ön egy összetett információs rendszer a maga jogán.”

„Ez egy hatalmas lehetőség az összetettségre, a veszély nem az összetettség, hanem a rosszindulatú
bonyolultság."

„Aggódom, hogy a jövőben kreativitásválságba kerülhetünk. Nem tudom, hogy a gyerekeink számára megfelelő dolgokba fektetünk-e be.”

"A jövő a kreativitásról és a mozgékonyságról szól."

Szerző

Simon brooklyni ipari tervező és az EVD Media ügyvezető szerkesztője. Amikor rátalál az időre a tervezéshez, arra összpontosít, hogy segítse a kezdő vállalkozásokat a márkaépítési és tervezési megoldások kidolgozásában, hogy megvalósítsák terméktervezési elképzelésüket. A Nike -nál és más ügyfeleknél végzett munkája mellett ő a fő oka annak, hogy az EvD Media -nál bármi is történik. Egyszer puszta kézzel a földre birkózott egy alaszkai aligátor ölyvével… hogy megmentse Josh -t.