A 3D Systems nem kavar 2013 -ban. Néhány új termék ellenére gyenge teljesítmény, sikerült bebizonyítaniuk, hogy a „tejszínhabos lepény az arcodban” arzenálja a legjobb stratégia a hype fejlesztésére és a figyelem felkeltésére. Valahogy a CES 2013 -as újdonságainak népszerűsítése között sikerült megszerezniük aA Best of CES 2013 díj az Emerging Techért”Vendéglátás közben zenészek, akik 3D nyomtatott hangszereket játszanak standjukon, és még mindig találtak időt arra, hogy platformot bocsássanak a modellezők és fejlesztők rendelkezésére, hogy bevehessék a 3D nyomtatás köré épülő alkalmazásokat.

„A Cubify úgy gondolja, hogy mindenki kreatív, és mindenki alkothat - mindannyiunknak csak szórakoztató és egyszerű módja van az induláshoz.”

A két platform között felosztott Cubify új 3D nyomtatóalkalmazás -tervező rendszerét programozók, valamint programozói tapasztalattal nem rendelkező modellezők látják el. A Cubify API „azoknak a webprogramozóknak szól, akik saját webes alkalmazásokat írnak, modelleket készítenek és programoznak”. Miután a programozó elküldte az alkalmazást, a folyamat hasonló az Apple iOS -alkalmazás -benyújtási folyamatához: várjon néhány napot, és ellenőrizze, hogy jóváhagyták -e. Nincs maximális mennyiségű alkalmazás, amelyet a fejlesztő küldhet be, és a Cubify gondoskodik az e-kereskedelemről, a nyomtatásról és a teljesítési feladatokról.

2

1

Alternatív megoldásként azok számára, akik kerülik a programozási útvonalat, de mégis részt akarnak venni, az AppCreate platform lehetővé teszi a modellezők számára, hogy Cubify webes alkalmazást hozzanak létre az online Cubify AppCreate felület segítségével. A kezelőfelület létrehozása után olyan egyszerű, mint feltölteni a 3D -s modellfájlokat, és megkapni a Cubify Cloud Printed Model fizetésének egy százalékát (hasonlóan a Shapeways -hez).

4

3

Míg a platform még gyerekcipőben jár, érdekes lesz látni, hogyan fogják felvenni, ahogy 2013 -ban a 3D nyomtatás hatalmas éve lesz.

Ha többet szeretne megtudni, menjen a Cubify -hez Fejlesztői webhely.

Szerző

Simon brooklyni ipari tervező és az EVD Media ügyvezető szerkesztője. Amikor rátalál az időre a tervezéshez, arra összpontosít, hogy segítse a kezdő vállalkozásokat a márkaépítési és tervezési megoldások kidolgozásában, hogy megvalósítsák terméktervezési elképzelésüket. A Nike -nál és más ügyfeleknél végzett munkája mellett ő a fő oka annak, hogy az EvD Media -nál bármi is történik. Egyszer puszta kézzel a földre birkózott egy alaszkai aligátor ölyvével… hogy megmentse Josh -t.