Február 6 -án, kedden a SpaceX könyvet könyvelt a nyakcsontba a tesztindítás of Falcon Heavy, a valaha indított legerősebb rakéta. Becsült költsége 90 millió (Legfeljebb 150 millió) és az a képesség, hogy 141,000 XNUMX fontot túllépjünk a légkörünkön, ez mindenkinek az agyába juttatja az űrkutatást.

És kétségtelen, hogy sok mérnököt inspirálni fog. Az olyan mérnökök, mint Lance Skelly, a gépészeti és szerkezeti tervező, aki fut thingimajigs.com. Tudta, hogy bárki, aki elég menő ahhoz, hogy megrémüljön a Tesla Roadster felett, amelyet 18,000 3 km / h sebességgel lőttek ki az űrbe, nagyra értékelné az űrhajó XNUMXD -s modelljét. Szóval csinált egyet.

Lance a Falcon Heavy-t mintázta a KeyCreator-ban, és bár ez csak egy durva becslés, remek kiindulópont lehet saját 3D-modell, saját rakéta vagy Falcon Heavy Jell-o forma létrehozásához, amelyről álmodott. múlt hét.

Tudod töltse le a Falcon Heavy modellt a GrabCAD -en. BÓNUSZ! Ne hagyja ki a Falcon 9 modelljét sem. Nézd itt.)

Szerző

Josh a SolidSmack.com alapítója és szerkesztője, az Aimsift Inc. alapítója és az EvD Media társalapítója. Részt vesz a mérnöki munkában, a tervezésben, a vizualizációban, az azt megvalósító technológiában és a körülötte kifejlesztett tartalomban. SolidWorks minősített szakember, és kiválóan képes kínosan esni.