Általában, ha valakivel zöldségekről beszélek, akkor arról van szó, hogy egy szoba méretű ágyat készítünk leveles zöldekből, a sárgarépa és a borsó lázadási felszerelés varrásának módszereit, vagy a répa juice adagolóinak praktikus helyeit. De először meg kell NÖVELNI a zöldségeket, mielőtt ilyen érdekes törekvéseket tenne.

Morgan Morey, a Wright -szigeti történész ékszerész kimaradt szokásos kreatív képességeiből, fantasztikus szobrászatú ékszerekből és figuratervezésből, hogy egy praktikus, mégis ügyes, aquaponikai falinstallációt hozzon létre. A legjobb az egészben, hogy MODULÁRIS és sokféle funkciót szolgál.

A dobozok könnyen eltávolíthatók, hogy egyedi edényként működjenek. A rendszer könnyen testreszabható lesz az egyes üzembeállításokhoz, mivel minden konzervdoboz különböző ültetési közegekkel tölthető meg. A legjobb az egészben, ha a rendszeren áthaladó víz teljesen tiszta és friss lesz a halak számára. ”

Felfedeztem az ötleteket a pultos aquaponics takarmányrendszer létrehozására, és ez az egyik igazán érdekes módszer. Ez egy darabból álló nyomat, amely további csőcsatlakozó-rögzítéssel összeköti és átvezeti a vizet bármilyen mennyiségű növényi részen. Használhatók külön -külön vagy külön is, és tarthatnak egy szabványos konzervdobozt. Gondoljunk csak bele, hogy egy egész falat rozmaringot, kakukkfüvet, vagy virágot növeszthetünk minden reggel, és elvihetjük kedves munkatársainkat.moduláris aquaponics falrendszer

Alig várom, hogy ezt kinyomtassam, adaptáljam, módosítsam és megnézzem, hogyan működik a munkalapon. Azt hiszem, egy dologra van szükségem, egy alap-, fal- vagy tartályrögzítésre, valamint a felső rögzítésre, a magasságtól és a súlytól függően-egy teljes 12 láb hosszú spenótfal súlyozni fog egy kicsit ... Lehet, hogy több akváriumra lesz szükségem.

Tudod töltse le a modellt a MyMiniFactory -ban. (Bónusz! Nézze meg Morgan többi munkáját. Rengeteg Overwatch -szobor és néhány igazán klassz ékszer van benne. Nézze meg őket itt!)

Van olyan modellje, amelyről úgy gondolja, hogy mindenkinek szüksége van rá? Ossza meg velünk a linket és a részleteket itt!

Szerző

Josh a SolidSmack.com alapítója és szerkesztője, az Aimsift Inc. alapítója és az EvD Media társalapítója. Részt vesz a mérnöki munkában, a tervezésben, a vizualizációban, az azt megvalósító technológiában és a körülötte kifejlesztett tartalomban. SolidWorks minősített szakember, és kiválóan képes kínosan esni.